- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.341
Sen ortim artı gelmese benim bu hafta yüzden bize yeterSüper sin canım ya. Tebrik ediyorum seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ortim artı gelmese benim bu hafta yüzden bize yeterSüper sin canım ya. Tebrik ediyorum seni
İnatettimolacak ayarladı cnm onun fikrispor yarismasini bizdenmi ilham aldiniz kizspor dedin iyi oldu aksama emin olursam spora gideyim bari tüm gündür evde cay, etimek,patates icim karardi
![]()
Ay ben 2 gün cikmasam kabız im demiyorum. En az 5 gun bekliyorum olmadı. Kaysılı bir form çayı içiyorum bim de var.bana çok etki etti. Daha da olmazsa açlık otu tuketiyorum....
Ekspres yapıyorum bu hafta bende 73 ü kırdım tavsiye ederim keremcemim sağolsunCnm sen dükan ekspress cuma başla belki sende kirarsin 76 barajını sor cnm sen sor ben cevaplarim![]()
W a lla artık pierre dükan da beni bi maaşa bağlandı olmuyor böyle bedeva reklamını yapıyoruzmedusa38 tüm kk yi dukanci yapcan kiz
![]()
Ekspres yapıyorum bu hafta bende 73 ü kırdım tavsiye ederim keremcemim sağolsun
İngiliz karbonatı banada yaradı
Sen ortim artı gelmese benim bu hafta yüzden bize yeter![]()
Gel gel orti senide ekspress bağlayan matilda br ay aynı kilodaydi ilkgun 1 kg verince şok olduCuma ben de başlayacağım yoksa iyice sinirlerin bozuluyor. 76 da 1 ay oldu yani
Dogru dedin canim
Hahaha bak bu konuda haklısın hakettiği yani :))W a lla artık pierre dükan da beni bi maaşa bağlandı olmuyor böyle bedeva reklamını yapıyoruz
Evet çok olmuş bi dene en fazla kilo kaybedersin :)Cuma ben de başlayacağım yoksa iyice sinirlerin bozuluyor. 76 da 1 ay oldu yani
Dogru dedin canim
Hakketen şoka girdim Eyvah tartı bozuldu sandım :))Gel gel orti senide ekspress bağlayan matilda br ay aynı kilodaydi ilkgun 1 kg verince şok oldu
Gel gel orti senide ekspress bağlayan matilda br ay aynı kilodaydi ilkgun 1 kg verince şok oldu
O dükan ekspress yapiyo cnmHangi listeyi yapmış acaba arkadas
toplight
morordek @ nilsub T tatlitambak
inatettimolacak
Bugünkü menüm
Sabah öğle
2 haşlama yumurta
Peynir
Çay
Arda sade nescafe
Akşam
Domates limon ve sarımsak
soslu yarım turna balığı
( Eşim pazar günü ırmaktan tuttu ikiye boldum
Light kola protein günü olduğu için salata yok yanında soğan dogradim ama yiyemedim
22 gibi yoğurt yulaf yerim
Su 2.5 litre
Kahve çay yesilcay illaki içerim
1 saat pilates yapılacak inş
O dükan ekspress yapiyo cnm![]()
Ben söyledim de dükan topigi de paylaştı menuleri bakmak istersen ordan etiketleyimde seniO dükan ekspress yapiyo cnm![]()
Sor matilda ile özel den çok konuşuyoruz resmen diyet koçluğu yapıyorum SanAda yaparım ortigim değilmisin sizin dualarinizla bende daha süper zayıflarınAksam çok detaylı bakayım. Aklıma takılan olursa sorayım sana
Ben söyledim de dükan topigi de paylaştı menuleri bakmak istersen ordan etiketleyimde seni
hahahah suçlu benmi oldum yaniinatettimolacak
nilsub
morordek
medusa38
kızlar menümü yazayım kızlık -yazlık kıyafet değişimi yapıyorum. Oğlum huysuz fırsat olmayabilir.
Sabah 10 da
1 kase bal kabagi (bal kabagi detoksu yapacaktım ama tadını hiç sevmedim yani suan tatlisindan bile tiksiniyirum.)
13.30 da öğlen.
Kavurmali yumurta
salata (domates salatalık soğan maydanoz )
Lor peyniri
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 dilim ekmeknilsub sen yedim deyince ben de yedim kiz.
tahin pekmez ölçülü tabiki
yürüyüş ten sonra çok acıktım. Çok doydum.
Akşam 17. 30 da
1 bardak tarçınlı süt
2 ceviz
10 badem yerim
şu 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
ekstra spor olursa spor listesine eklerim gece
Süpersin valla şu ekspres dukanı bendemi denesem acaba baya övmüşsün merak ettim :)81.5 benim nickimde gosteriyo ya hergun guncelliyorum ama daha vermem herhalde
Bu hafta 2.5 eksideyim
Ay neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?Ekspres yapıyorum bu hafta bende 73 ü kırdım tavsiye ederim keremcemim sağolsun
İngiliz karbonatı banada yaradı
Daha önce nasıl bir diyet yapıyordunki?Hahaha bak bu konuda haklısın hakettiği yani :))
Evet çok olmuş bi dene en fazla kilo kaybedersin :)
Hakketen şoka girdim Eyvah tartı bozuldu sandım :))