Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saatlerce sebebi ağlayan bir çocuk düşün o yeter zaten. Adam geceye gidecek yemek bile zor yaptım. Ev zaten o ara ne haldedir görmek bile istemezdin. Gece de 12 ye kadar uyumadilar. 5 dk uzanyim dedim. Ikisi De sırılsıklam geldi yanıma banyo da kuvette oynamislar.
ay çok canım haklısın benim oğlumda çok ağlaktı ama geçiyor yavaş yavaş 4 yaşında biraz daha sabırlı ol geçicek inşallah :anne:

Senin vücudun çok müsait plates için ebrunun 3k sı var karın kol kalça 21 günde taş gibi yapıyor platesi seviyorsan dene bence
plates seviyorum ama vaktim yok ders çalışıyorum eve gidince kaç dakika sürüyor ki ? evde internet yok bide cd si falan var mıdır ?

Saatlerce sebebi ağlayan bir çocuk düşün o yeter zaten. Adam geceye gidecek yemek bile zor yaptım. Ev zaten o ara ne haldedir görmek bile istemezdin. Gece de 12 ye kadar uyumadilar. 5 dk uzanyim dedim. Ikisi De sırılsıklam geldi yanıma banyo da kuvette oynamislar.

ay bende sabah evden 10 dk da çıkmayan, arabadan inmeyen, asansöre binmeyen kızıma bağırdım, o an sesimi duyduktan sonra da çok üzüldüm, içime dert oldu valla :(

Selam kizlarrr.. hava bozdu birden midemi bozmusum :( bi de lahana suyu iciyodum ya o dokundu sanirim..hem gaz var hem kabizlik yapti icmicem artik.. :( yarim kilo artidayim resmen ağlamak istiyorummmm :KK42:

günaydın canlarr..

medusa38 medusa38 canım sabah gelirken yulaf kepeği aldım yoğuda 1,5 yemek kaşığı koyup yedim yanında 1 haşlanmış yumurta birazda light peynir yedim pazartesi de bi gün önceden krep yapıp getiricem bakalım... öğlende tavuk şiş yemeyi düşünüyorum yoğurtla ..
Gayet güzel şimdilik :-)

Ben bugun hafif sebep biraktim kendimi. Kilom hala ayni yaaa... neyse dukan Ekspres beni kurtarır insaallah

T tatlitambak nilsub nilsub ben dün akşam şu incirli sütlü tarifi yapmaya çalıştım.2 tane inciri minik minik doğradım 1 bardak sütle 1 taşım kaynattım sonra dolaba koydum. sabah yedim incirleri sütüde içtim.Yani öyle puding gibi kıvamlı olmadı öylemi oluyordu?

T tatlitambak nilsub nilsub ben dün akşam şu incirli sütlü tarifi yapmaya çalıştım.2 tane inciri minik minik doğradım 1 bardak sütle 1 taşım kaynattım sonra dolaba koydum. sabah yedim incirleri sütüde içtim.Yani öyle puding gibi kıvamlı olmadı öylemi oluyordu?

Ben tam hatırlayamadım ama puding gibi kıvamlı olmaz zaten o sekilde

teşekkür ederim hepinize tek tek alıntı yapamadım.
Kalp yetmezliği vardı, o yüzden olmuş. Ayakları falan şişti hep, idrar söktürücü kullanıyodu. Ama az gelmiş miktarı vücudundaki suyu atamadıkça kötüleşmiş. Akciğerleri dolmuş sonunda. Şimdi iyi döndüm geri. Yarın okul çıkışı giderim yine. 1 saat arası gidip geliyorum o yüzden.

pek zor Allah şifalar versin... ne değişik şeyler oluyor vücutta yahu.... mekanizmaya iyi bakmak lazım valla... kim bilir izim yaşlılığımız nasıl olcak....

Kız bana da atsana özelden meraktayim senin kilo nu. Ne kadar gitti diye yarın ben de başlayacağım.
Canım bugün sabit 72.2 de kaldım ama bugün kabızlık sorunum tamamen çözüldü ingiliz karbonatını öneriyorum bide spor yapmamıştım onuda yapcam bugün inşallah yarına 71 i görürüm :)

Back
X