Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Günlerdir tez hocam sagolsun nefes aldırmıyor. Artık whatsapp'tan falan yazısıyoruz o derece :kızgın:
Arada girip okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım.
medusa38 medusa38 yine müthis bir eksiyle gelmissin tebrik ederim.
toz-pembe toz-pembe canım senin de gayet iyiymis, reglin ödemi gitti herhalde. Kaptanımız da demis zaten artık cok dikkatli olmalısın listeye girdigin icin ;)
nilsub nilsub canım beni bebis degil hocam yoruyor, cıldıracagım vallahi :olamaz:
inatettimolacak inatettimolacak canım sen de benden halliceymissin sanırım, bıraksak mı biz bu isleri ya ne dersin? Cok bunaldım ben vallahi
T tatlitambak senin de bildirimini merakla bekliyorum :)
parkbyull parkbyull bugun bildirim yapacak mısın canım? İzne ayıracagız seni ama bildirim yaparım demistin diye bi etiketleyeyim dedim ;)
@ebrusonmez rakibem sen de gene artı gelmissin ya ama olmaz ki böyle :(
@btlbetul sen de en azından sabitmissin, eh, bu da bi seydir pisicik :p
@tugce1325 sende ne var ne yok canım, liste dısı kilo vermeye devam mı? Bildir bakalım kilonu :)

Ay simdilik aklıma gelenleri bi cırpıda yazdım, eksikler vardır elbette hosgörün kafam pek dolu :(

edersin edersin, ilk günü atlat bırakamayacaksın zaten :)

canım süt var, light süt ile yapabiliyorsun, ama sınırlı diyeyim süte, içinde süt şekeri olduğundan, günde 1 bardak süt var yani :)
İnşallah canım.
1 çay bardağı bile olmamıştı. Yulaf kepeğiyle krep yaptım.
Öğlen tavuk göğüs akşam balık düşünüyorum.

Selam kızlar
Günlerdir tez hocam sagolsun nefes aldırmıyor. Artık whatsapp'tan falan yazısıyoruz o derece :kızgın:
toz-pembe toz-pembe canım senin de gayet iyiymis, reglin ödemi gitti herhalde. Kaptanımız da demis zaten artık cok dikkatli olmalısın listeye girdigin icin :KK66:
nilsub nilsub canım beni bebis degil hocam yoruyor, cıldıracagım vallahi :olamaz:
inatettimolacak inatettimolacak canım sen de benden halliceymissin sanırım, bıraksak mı biz bu isleri ya ne dersin? Cok bunaldım ben vallahi
parkbyull parkbyull bugun bildirim yapacak mısın canım? İzne ayıracagız seni ama bildirim yaparım demistin diye bi etiketleyeyim dedim :KK66:
@ebrusonmez rakibem sen de gene artı gelmissin ya ama olmaz ki böyle :KK43:
@tugce1325 sende ne var ne yok canım, liste dısı kilo vermeye devam mı? Bildir bakalım kilonu :)

Ay simdilik aklıma gelenleri bi cırpıda yazdım, eksikler vardır elbette hosgörün kafam pek dolu :KK43:
Malesef ördeğim.. :(

Selam kızlar
toz-pembe toz-pembe canım senin de gayet iyiymis, reglin ödemi gitti herhalde. Kaptanımız da demis zaten artık cok dikkatli olmalısın listeye girdigin icin :KK66:
parkbyull parkbyull bugun bildirim yapacak mısın canım? İzne ayıracagız seni ama bildirim yaparım demistin diye bi etiketleyeyim dedim :KK66:
@ebrusonmez rakibem sen de gene artı gelmissin ya ama olmaz ki böyle :KK43:

Ay simdilik aklıma gelenleri bi cırpıda yazdım, eksikler vardır elbette hosgörün kafam pek dolu :KK43:
afedersin canım mesaim yoğundu 88.7 kilom

Bir deneyelim bence
Bana cazip gelmeye başladı
Çok rahat cnm dukan gibi değil yani ben dün sabit çıkınca heralde dedim yediklerim arttıkça öyle kalcak kilom hatta eşimde sen bu hafta veremezsin daha yediklerin hergün artıyor böyle diyet mi olur dedi ama bugün 300 gr daha gitti orda spor dk ondan arttırıyor bence

***5. Takım 486. Etap***

tatlitambak (75,8/)sabit
inatettimolacak (71)
parkbyull (90,1/88,7/0,7/%0,77)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
Nanelibal (82,2/82,1/0,1/%0,12)
w e n d y (64,8/64,2/0,6/%0,93)
keremcemim (84,1/81/3,1/%3,69)
toz-pembe (70,7/69,7/1/%1,41) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63

5. Takım Ortalama: %0,

sekerkiz67 (76,7/76,5/0,2/%0,26) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylül, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
nilsub (80,2/)
btlbetul (67,1/)sabit
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
ebrusonmez (60,6/61,1/-0,5/%-0,82)
toplight (74,8/75/-0,2/-%0,26) mezun olan üye

***5. Takım 486. Etap***

tatlitambak (75,8/)sabit
inatettimolacak (71)sabit
parkbyull (90,1/88,7/0,7/%0,77)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
Nanelibal (82,2/82,1/0,1/%0,12)
w e n d y (64,8/64,2/0,6/%0,93)
keremcemim (84,1/81/3,1/%3,69)
toz-pembe (70,7/69,7/1/%1,41) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Eylül, başlangıç kilosu: 71, hedef kilosu: 63

5. Takım Ortalama: %0,988

sekerkiz67 (76,7/76,5/0,2/%0,26) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylül, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
nilsub (80,2/)
btlbetul (67,1/)sabit
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
ebrusonmez (60,6/61,1/-0,5/%-0,82)
toplight (74,8/75/-0,2/-%0,26) mezun olan üye

Back
X