inatettimolacak
kizzz beni merakmi ettin datlummmm

aşırı stresli günler yaşadım şimdi çoookkk çoookk iyiyim bebişim

kız ben full time çalışmıyom recep ivedik gibi dnma ters yani

4 gün çalışıyorum kısa saatler çokda iyi para alıyorum rahmetli anneannem oku yavrimmm zamanı gelince anlarsın derdi şimdi anladım ne demek istediğini

diyet falan yapmıyorum kiloda almıyorum henüz vermedimde 72 de duruyorum

biraz daha rahatlayım yeniden başlayacağım
ayy bebegım merak ettim tabı o kadar delü anlattın bakayım dedım naptı bunlar :) yavrusun nasıl döndü mü eski neşesine? enişte hala cezalı mı..keyfın yerınde mı kısacası bacım onu de bana
Kızlar metabolik balanca diyeti yapanınız varmı dün avmde gezerken reklamını gördüm kadına sordum garanti zayıflıyorsun dedi

yalnız fiyatıda tuzlu bende denesemmi acaba

bu arada bide liposuction buldum ameliyatsız

onlada görüşdüm herşeyiyle kafama yattı derken arkadaş millet türkiyede ölüyor deyince tırsdımmm

yaptıranınız varmı varsa biraz bilgi yazın pleaseeeee

ahandaaaa tüm bunları yazarken önümde oturan trende hödükkk ara ara beni kesiyor

dövecemmm o olcak sonundaaa
Bu balance IF mi acaba?? intermittent fasting? yapanları okumustum kk da iyi dıyolardı.. oyle amelıyatlık ıs yok sen de döverim hee sana yenı careler bulmamız lazım.. operasyonsuz!!
Günaydın kızlar bugun daha iyiyim. Dün ki baş ağrısı neydi öyle Allah kimseye vermesin
Gecmıs olsun canım.. burası da kacgundur cok ruzgarlı benim de sinüzitim azdı ölüyorum başağrısından..anlayabılıyorum senı yanı
yoğurt kürünü deneyen varmı kızlar
denemedım ama aklımda yapasım var.. ama tadı cok kötü diyolar tırsıyom o yuzden accık.. yogurda meyve dograyınca tarcında atıyodum ama zerdecal??? düşündürücü..baharatlı olanı dıyon bu arada dimi ortim??
tamam canım sen yap sorarsın burdan istediğin şeyi ay ben yapmıyorum yaparsam çok yerim
Aaaa ben

kız ben de yapar dagıtırdım tum apartmana okula götürürdüm kavanoz kavanoz,annem öğrencı olan sensın normalde size yapılıp verılmesı gerek bılıyosun dımı dıyodu hep
Yok kız ne 80'i naptin?? Ama belki 70'e merdiven dayamistin
Ya valla cok aşırı saglikli da beslenemedim gecen haftalarda midem almiyordu her seyi

habire tost, sandvic yedim bi ara ama sonrasinda almamistim. Simdi midem daha iyi, eksime neredeyse hic olmuyor. O yuzden beyaz et, kırmızı et, yumurta falan yemeye calisiyorum son birkaç gündür
Ördekcım kılo alırsa onun 8gr çirkinellamız dikkatinizi çekerim,ayrıca baştan totoya da 31mm olmuş yaaaa

kız ördekcım cok sevıyorum ben senın bu etıketını takıp etmeyı..her gördüğümde masallah masallah yapıstırıyom valla.

sen de arada felak nas oku üfle yavrusla kendıne
ay sorma en son yaptığımda 1 kg dondourma kutuları varya onlarla 1 kutu yemiştim ondan sonra bir daha yapmadım
Rezıllık valla ben

e bosuna orti degılız bız
ay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım
he ya bı ıyılesemedın ortım

nasılsın sımdı?
Kim kızzzzx çatlak

çatlakkk patlakkkk yusyuvarlak eskiden çok oynardık sokakda ne demekse artıkkk geleceğimizimi görürdük neeeee

iyiyim tatlum çalışıyorum artık öğretmenlik yapmıyorum ben galiba öğretmenliğe geri dönmüyeceğim stres yuuuuukkkkk bağrış çığrış genç derdi yukkkkkk yokkkkdaaaa yokkkkk ohhhhh beeeeee

tek derdim yemek yapamamakkkk

kızım büyüsede yapsa ne güzel olur heee
Anne annecim

kızzz siz bizi yemek yapalım diye mı doğurdunuz..benımkı de sen modelden..tatile gidiyom ee ne yemek yaptın kızına 6ayda bır gelıyom dıyom,e senı beklıyoz bız de 6aydır hadı gır bıze sunu sunu yap dıye sıparıs verıyo

benım elımden daha lezzetlı oluyomus bahaneye bak
Kız yogurta aban sen.. hem yanına tasımak da pratık..ara ögünlerde fılan ye bol bol..akşam yatmadan da ye.. faydası olur sana bence. hareketsız degılsın artık sonucta. sandvıclerın fılan da zorunluluktan oluyo bıraz ama yogurt arkadas yardımcı olur bence sana

dene bı
kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler çocukları yatırıp gelicem uyuya kalmazsam bende

gel ortim bi sarılalım ılk defa denk gelecez sanırım uzun bı aradan sonra