Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın :KK43: 71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM :KK34:

Canim wc için bim den kaysili form acı al ama hergün içme ki alışkanlık olmasın ben 3. Gün cikamazsam içiyorum. Sabahına garanti. Kabızlık tan çok çekmiş biri olarak diyorum. Yani.

her kez yeşil çayını hazırlasın bak sorcam az sonra......
Ben ictim ki bile sabah bi kupa :kahve:
Simdi deneye kaçıyorum kizlat.. kaptan da yazmis. Aksam menülerine bu aralar beni ve nilgunu etiketleyebilirsiniz bi sure.. biz yorumlariz tek tek..orticim de yazar cezalari ;) bana da yaz kiz yaramazlik yaparsam

biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye

Canim sen yine de proteini kontrollü ye çünki proteinin de fazlası kilo yapar diye biliyorum. Porsiyonlara dikkat etmek gerek bence

tamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden :sopa:

Ben yaptım bile ama 1 kaşık un helvası yedim
:)))

ohooooo bu ne biçim topik... biz bu yüzden olduk topik :)))

bu fotondaki sportif gençler sana mı ait :)))

Dün gece yaptım kocam bir güzel yedi. Bide diyor ki bu spora gidecek adama yapılır mı. Eee o benim diyeti bozar sa bende ona dayarim tatlıları. Kas yerine göbüş yapsın.

Yani sabah tadına bakmakla yedim. Sonrada yesilcay ictim tarçınlı kesti beni. Ben onu yedim diye ekte spor yaparım bugün taammmi

Ay sorma son 2yildir inanir oldum nazar göze geliyoz valla :KK43:

Kiz biz ceza deyince kiziyon diye ses etmedik sana.. kilon cok degil belki ödül vermissindir demistim kendine

Yaz ortim yaz bizi akademik kariyerler yedi :KK43:

Kizz cezanin insancili mi olur :)

Ay anlatiyo bi de ballandira ballandira.. dusunce suçundan ceza yicen bi de o olacak :KK70:

Iyi dedin betusum doldurayim sisemi simdi :KK66:
yaa ceza deyince kızmıyorum o gün gerçekten haketmemiştim canım oyüzden öğlen yemiştim 3 but ekmeksiz zero kola içtim yanında akşam hiç bişey yememiştim ve bütün gün 7 saatten fazla yürümüştüm ama şimdi hakediyorum cezayı gittim akşamın bi vakti künefe yedim hemde bütün gün evdeydim eşim hasta diye yattım paso :KK45:
haha insancıl olsun dedim :KK45: kendim teslim oldu ama 500 ip atla 1 saat yürü can mı dayanır buna :KK45:
ama kendinizi benim yerime koyun diye anlatıyorum öyle bi atmosferde gelinde yemeyin şimdi benimki de can valla orda kim olsa dayanamazdı :KK51:
Canim sen yine de proteini kontrollü ye çünki proteinin de fazlası kilo yapar diye biliyorum. Porsiyonlara dikkat etmek gerek bence
doğrudur canım zaten akşamları yemiyordum protein günü bile olsa .. sadece dün kıymalı yumurta yedim onuda 1 yumurta 100 gr bile değildi az bi kıymayla yaptım yağ koymadan herşeyin fazlası zarar

T tatlitambak ta kilo veremedim diye pes etti, sağlıklı beslenip spor yapıcam sadece diyodu :olamaz: nilsub nilsub

Yok kiz ben pes edermiyim sadece tartılmak istemiyorum. Ama dayanamıyorum diye tartildim bugunde. Ama cumaya kadar yok bana tartı falan. Bu iki gün sevdiğim detoksları yapayım bari.

Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 Ocak :halay::KK15: Haftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.

sonraki hedefin ayakkabının altına betül yazmak silik yaz ve artık nasıl sürtersin ayağını yere bilmem o betül silincek ordan ona göre :)

Ben kullanıyorum ip le Talak daha zevkli canım. toz-pembe toz-pembe icin 100 ip az bence o kadar kunefeyi gotur 100 atla olmaz en az 300 den baslar 500 e bile cikabilir.
aaa duyanda bir tepsi künefe yedim sanacak :KK12:
sana meydan okuyorum canım cuma günü tartı gününde görüşelim hangimiz daha az kilo verirsek o 500 ip atlayacak ok ? :KK45:

Dün gece yaptım kocam bir güzel yedi. Bide diyor ki bu spora gidecek adama yapılır mı. Eee o benim diyeti bozar sa bende ona dayarim tatlıları. Kas yerine göbüş yapsın.

Yani sabah tadına bakmakla yedim. Sonrada yesilcay ictim tarçınlı kesti beni. Ben onu yedim diye ekte spor yaparım bugün taammmi
taammmmm yap o zaman :KK49:

Back
X