Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bayanlar:KK49: ayıptır sorması kaç yasindasiniz ne işle uğraşıyorsunuz.
Canım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yok :D
Ben 27 yaşındayım, üniversitede araştırma görevlisiyim. Ankara'da yaşıyorum :)
Sen psikolojik danışmanlık yapıyordun degil mi? Cok güzel bir meslek ya, ben cok seviyorum psikolojiyi :)

Canım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yok :KK70:
Sen psikolojik danışmanlık yapıyordun degil mi? Cok güzel bir meslek ya, ben cok seviyorum psikolojiyi :)

belki benide tedavi eder :)))

Canım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yok :KK70:
Evet bende çok seviyorum. Psikolojik danışmanım. Bende üniversitede akademisyenlik düşünüyorum. Siz hangi branşta araştırma görevlisisiniz

Evet bende çok seviyorum. Psikolojik danışmanım. Bende üniversitede akademisyenlik düşünüyorum. Siz hangi branşta araştırma görevlisisiniz
Bilişim sistemleri'ndeyim ben. Doktora yapıyorum işte aynı zamanda. Akıl fikir işi değil bence doktora, kıyma kendine öyle diyeyim :KK53:

Ben fakülteyi birincilikle bitirdim hocalar çok ısrar etti ama dedim ben önce bir atanalım devlete sonrasında başlarım bizim alanda akademisyenlik keyifli oluyormuş. Genelde terapi ve transkript yazma isleri

Ben fakülteyi birincilikle bitirdim hocalar çok ısrar etti ama dedim ben önce bir atanalım devlete sonrasında başlarım bizim alanda akademisyenlik keyifli oluyormuş. Genelde terapi ve transkript yazma isleri
Hmm gerci evet sizde farklı olabilir belki ama tez hocanın da etkisi büyük onu diyeyim, insanın sabrını deniyorlar adeta :)
Hangi sehirdeydin bu arada?

Back
X