- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #209.941
Artik aç bile kalsam 6 dan sonra çorba bile içmiyorum çorba bile engel oluyor tartida azalmama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde sabah komuşum getirdi.Bi nefisti sorma Betüşüm. Şekeri çok çok azdı. Allahtan 3 kaşıkla yetindim.
Bu arada bayanlarayıptır sorması kaç yasindasiniz ne işle uğraşıyorsunuz.
Ben sonradan gruba girdiğim için baya fransız kaldım. Grupta gizlilik esas o halde.çok ayıp özele girmeyelim....
Ben sonradan gruba girdiğim için baya fransız kaldım. Grupta gizlilik esas o halde.
Canım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yokBu arada bayanlarayıptır sorması kaç yasindasiniz ne işle uğraşıyorsunuz.
Canım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yok
Ben 27 yaşındayım, üniversitede araştırma görevlisiyim. Ankara'da yaşıyorum :)
Sen psikolojik danışmanlık yapıyordun degil mi? Cok güzel bir meslek ya, ben cok seviyorum psikolojiyi :)
Evet bende çok seviyorum. Psikolojik danışmanım. Bende üniversitede akademisyenlik düşünüyorum. Siz hangi branşta araştırma görevlisisinizCanım sen bu Betül'e bakma gizlilik falan yok
Ben 27 yaşındayım, üniversitede araştırma görevlisiyim. Ankara'da yaşıyorum :)
Sen psikolojik danışmanlık yapıyordun degil mi? Cok güzel bir meslek ya, ben cok seviyorum psikolojiyi :)
2lt suyum bitti sular içildimi? Hatunlar..
Valla ben hayatımda içmediğim kadar içmeye başladım resmen 1 lt su 1 lt limonlu yesilcay şuana kadar2lt suyum bitti sular içildimi? Hatunlar..
Hahahaha süpermiş.yok ben paranoyağım :)))) 34 yaşındayım ben evde kaldığımı zaten anlamışsındır belirtmeme gerek var mı :))) üstelik jelibon severim :))
Bende suyumu bitirdim yeşil çayımı demledim şimdi demlenince bende limon atıp 1tl tamamlıcam:)Valla ben hayatımda içmediğim kadar içmeye başladım resmen 1 lt su 1 lt limonlu yesilcay şuana kadar
Evet takımın çatlağıdır kendisi işin iyi tarafı kendide farkındaHahahaha süpermiş.
Farkındaysa paranoyaklik değildir o. Paranoya psikotik bozukluktur kendini normal sanar. Aslında normal insan yoktur onu da söyleyeyim.![]()
Bilişim sistemleri'ndeyim ben. Doktora yapıyorum işte aynı zamanda. Akıl fikir işi değil bence doktora, kıyma kendine öyle diyeyimEvet bende çok seviyorum. Psikolojik danışmanım. Bende üniversitede akademisyenlik düşünüyorum. Siz hangi branşta araştırma görevlisisiniz
Hmm gerci evet sizde farklı olabilir belki ama tez hocanın da etkisi büyük onu diyeyim, insanın sabrını deniyorlar adeta :)Ben fakülteyi birincilikle bitirdim hocalar çok ısrar etti ama dedim ben önce bir atanalım devlete sonrasında başlarım bizim alanda akademisyenlik keyifli oluyormuş. Genelde terapi ve transkript yazma isleri