Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biz iddaya girdik onunla ondan o :KK45: birbirimizi gaza getirdik

Biliyorum canım, ikinize de iyi geldi bu yarış, yalnız T tatlitambak ın içinden hafif bi canavar çıkmaya başlıyo :KK70::KK70:

Yaa ne güzel Allah boy vermiş size, maaşallah atıyorsunuz havanızı, biz 160'larla yetinelim :(

Biliyorum canım, ikinize de iyi geldi bu yarış, yalnız T tatlitambak ın içinden hafif bi canavar çıkmaya başlıyo :KK70::KK70:

Yaa ne güzel Allah boy vermiş size, maaşallah atıyorsunuz havanızı, biz 160'larla yetinelim :KK43:

Hava atmak değil yani boyu boyum a bir rakip sadece:)
Arada canavarligim tutar. Normal hayatta daha canavarimdir ben:)

Ay benim acayip bi enerjim düştü ya, elim ayağım titriyo sanki :( daha yürüyüşe çıkıcam :( kaç gündür aynı kilodaydım, onu mu kırıyorum acaba :( hiiiç bişeye halim yok :(

Amin canım amin, @keremcemim bende daha iyi be dengeli yiyo sebzeyi, ben sebzeyi de az yiyorum, sıkıntım ondan biraz da.

Ay ben bayılırım, özellikle yaparım yeriz eşimle, bi de onun içine Hindistan cevizi ekleyip cocostar yapıyodum, o da çok lezzetli oluyo :)

Canım, yulaf kepeğinden hamur gibi yapıp pizza, gözleme, poğaça yapanlar var kendine, sabah ekmek gibi oldu diyodun ya, onu daha inçe yapıp kendine sağlıklı gözleme yapabilirsin sanki??

Kız gerçi sizin oraların gözlemesi bol tereyağlı sacda of ne güzel olur yaaa :KK61:
Ay yok yalancı gozleme değil hakiki sacda olandan;)

Hatunlar yürüyüşten geldim şimdi soframı kuracağım işlerimi bitirip birazdan gelirim..

Evet kızlar bugün ki menum 5 günlük seyda coskun un direnen kilo diyetine başladım. Gaza mız mübarek olsun.

sabah 6 da
1 kırmızı elma tarçınlı

Ara 10
3 yk yoğurt

Öğlen 13.00
1 kırmızı elma tarçınlı

Ara 15
3 yk yoğurt

Akşam. 17.30
1 kırmızı elma tarçınlı

şu 3lt
Spor 30 dk yürüyüş
nilsub nilsub @keremcemim inatettimolacak inatettimolacak
Ben bunu yesem olurum sanırım acligimdan

Evet benim bugünkü menum gelsin o zaman
Sabah: 3 tuzsuz ince dilim inek peyniri
Yanında roka, 1 haşlanmış köy yumurtası, 1 tam bugday ekmegi
Ara: 1 Activia, yeşil elma
Ogle: 2 baget yağsız tavuk, sebze, 1 bar ayran, 1 tam buğday ekmeği
Ara: 1 muz, 1 mandalina
Aksam: 1 havuç, 1 sek quark
2 lt su 1 lt yesilcay

Evet benim bugünkü menum gelsin o zaman
Sabah: 3 tuzsuz ince dilim inek peyniri
Yanında roka, 1 haşlanmış köy yumurtası, 1 tam bugday ekmegi
Ara: 1 Activia, yeşil elma
Ogle: 2 baget yağsız tavuk, sebze, 1 bar ayran, 1 tam buğday ekmeği
Ara: 1 muz, 1 mandalina
Aksam: 1 havuç, 1 sek quark
2 lt su 1 lt yesilcay
menülerin güzel canım öğlenki ekmeği kaldırsan daha güzel olur :rapci:

kızlar menüm inatettimolacak inatettimolacak T tatlitambak btlbetul btlbetul

08,00 sabah dukan krep 1 kk peynir domates salatalık 5 zeytin bol bol şekersiz çay

13,00 öğlen 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt

16,00 sade tarçınlı türk kahvesi 2 ceviz 8 tane kara üzüm

18,30 1 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 küçük turp

su 2,5 lt
yeşil çay 1 lt
sade maden suyu

spor 40 dk yürüyüş

Öyle mi ya ben bir ince dilim tam buğday yemezsem niyeyse tok hissedemiyorum. Klasik Türk zihniyeti iste
ya bende senin gibiydim bu hatunlar bana çok kızdı şimdi tamamen kestim insan aramıyor belli bir zaman sonra canım sabahları ye sende çünkü zamanında az azcık sabır :KK51:

Back
X