- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.221
Halbuki bende sarisindimbana mı didin.... ben sarışınlardan hoşlanıyorum canım tipim deelsin :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halbuki bende sarisindimbana mı didin.... ben sarışınlardan hoşlanıyorum canım tipim deelsin :)))
ay yok şöyle ıspanaklı kırmızı lahanalı keten tohumlu azcık yulaf ezmeli bir salata yapayım bari:)canım saat 12'yi geçmiş, öğle yemeği vakti, bak o yulaf ezmesi tozu tok tutuyomuş seni, yap yine krebini ye kuzucum.
ee çenemiz düşük dedik, benim de benim de dedin, araya sen giricen soru sorulmasını bekleme![]()
Halbuki bende sarisindim![]()
Boy 1.65 kilom 80di 69.6 olduydu simdi71.4KumraL_KrakeR boyun kaç kilon kaç yaşın kaç gııı... sen de leylek gillerden misin acaba....
kız ben pazartesi 81,1 dim bugun 79,4 hesapla bakayım incecik olcam benooo beybi o zaman senle iyi anlaşçaz :)))
Boy 1.65 kilom 80di 69.6 olduydu simdi71.4yasim 28 yarismaya Duzceden katiliyorum
kız ben pazartesi 81,1 dim bugun 79,4 hesapla bakayım incecik olcam ben![]()
Canim ben ne dukan ne karaty hic bise yapmadm aslinda saglikli beslenerek porsiyonlarimi kuculterek ve bol yogurt yiyerek verdim bu kilolari ve en önemlisi en gec 7de dukkani kapattimmervcim anlatsana neler yiyiyorsun nelere dikkat ediyorsun çok güzel kilo vermişsin hangi diyet sana yatkın?
Araya girip terbiyesizlik yapmak istemedm ee nede olsa abaza geliniyimcanım saat 12'yi geçmiş, öğle yemeği vakti, bak o yulaf ezmesi tozu tok tutuyomuş seni, yap yine krebini ye kuzucum.
ee çenemiz düşük dedik, benim de benim de dedin, araya sen giricen soru sorulmasını bekleme![]()
eneeee bu gün perşembeymiş......
sen ne sanıyodun yoğurt mayalıcam sütü taşırdım lak laktan
ay yok şöyle ıspanaklı kırmızı lahanalı keten tohumlu azcık yulaf ezmeli bir salata yapayım bari:)
Anlasabilmemiz icin benimde seni tanimam gerekmiyomu fistikooo beybi o zaman senle iyi anlaşçaz :)))
Araya girip terbiyesizlik yapmak istemedm ee nede olsa abaza geliniyim![]()
betüşş sakın pes etme bak sakın, bugün hafiften detox gibi yap, ya da saf protein gibi, yarına eksi olcak o, bu kadar sporu boşuna mı yapıoz, şekillenicez heralde :)
anaam en nefret ettiğim şey taşan süt, ocak temizlemekten neffret ediyorum
yapta resim at hadi :)
Anlasabilmemiz icin benimde seni tanimam gerekmiyomu fistik![]()
Tuh yedim bile zaten uşendim domates salatalık yumurta haş salata yaptım onu yedim :)betüşş sakın pes etme bak sakın, bugün hafiften detox gibi yap, ya da saf protein gibi, yarına eksi olcak o, bu kadar sporu boşuna mı yapıoz, şekillenicez heralde :)
anaam en nefret ettiğim şey taşan süt, ocak temizlemekten neffret ediyorum
yapta resim at hadi :)
Ay çok güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun tamam kız cezanı takma kafana yarın tartı günü.. Geçmiş olsunEki Görüntüle 1897156
Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim
Ya olsun bırakmıcaz bu sefer benim kilom fazla ondan vermişimdir stres yok sabırrrrrr....bu hafta nanay... olmadı beceremedim haftaya belki fark eder..... yok yaaa ben yiceğimi yedim her şeye doydum tam diyet modundayım çok şükür.... ama tartıda oynasa insan accık mutlu olur yane ayıp ama.... çok ayıp....
ben çakma sarışınım :)))