ben tarama testlerin hepsini yaptırdım .. hiç bir şey çıkmadı bakın ne olmuştu kızlar bende oğlumda sağlık ocağı topuk kanını aldı bir hafta sonra tekrar alındı 3 gün sonra beni aradılar sağlık ocağına gelin diye...
gittim ebemin yasemin nilgün abla değerleri farklı çıkmış dedi bende ne olucak dedim doktor ordan atladı gerizekalı olucak dedi ben şok..

kucağımdada oğlum oturdum bir ağlıyorum nasıl susturamıyorlar beni yasemin birşey yok bence gözlerinden bile belli bakışları donuk değil biz nasıl bebekler görüyoruz anlarız diyip duruyor tekara yapılıcak dendi bir daha verdik kan geldik ama ben gece falan oğlumu koynumda uyuttum sonra neyse ne kabulum herşeyde vardır bir hayır dedim bezini değiştirmek için altını acınca göbeğinden kan geldiğini gördüm hemen çocuk acile bir gece yoğun bakımda yatırdılar sonra k vitamini eksik gelmiş doğunca bebeklere yapılıyormuş ama yetmemi benim sıpaya

sonra il sağlık müdürlüğünü aradım son tahlilleri kaybettik dediler ben şok.... hemen sağlık bakanlığını balıkesir il sağlık müdürlerini aradım şikayet benim sütüm kesildi üzüntüden ben sonuç beklerken nasıl kayboldu dersiniz bana diye sonra tahlillerin adını öğrenip gidip özelde yaptırdım normal çıktı doktor kanaması olduğu için değerler oynamış dedi oh çektik tabi ben işin peşini bırakırmıyım hala şikayat cumurbaşkanlığına kadar mail yazdım

sonra ebemiz yasemin ne yaptıysan eskiden kargo geliyodu kan kartlarını almaya şimdi il sağlık müdürlüğünden laborant gelip götürüyo dedi

çok şükür sonu iyi bitti

bu kadarcık bir olay bile alt üst etmişti beni 2 günde insan evlat konusu olunca her anne delirir..