Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul btlbetul yaptınmı tarçınlı kahveyi beğendinmi

yok sütlü kahve içtim onun yerine....

menüm

sabah
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
2 kaşık ajvar
5 finduk

ara
1 kakaolu süt

öğlen

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve

ara
1 greyfurt

akşam
10 fındık

spor
50 ipli ip
jillian level 1 --- morordek morordek baaaaaakk burda ne vaaar :)))) kollontai kollontai kulakların çınlasın......
15 dk bisiklet

bacaklarım titriyo

menü biraz kalabalık oldu ve şişkinlik yaptı.... ama stresli bir gündü valla... bakkala gidip jelibonları sevip yerine koydum çok acıklı.....

şimdi yeşil çay eşliğinde bir film seyretçem sonra bir iki iş var onları halledicem.... inşallah....

evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım var :KK48: ineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar

eneee ineğin yay burcu olsun inşallah :)))

geçmiş olsun canım iyiki tamamlamışsın haftanı

Ben 36 haftalik doğum yaptım. Gebelikte hep diyetime dikkat ettim.
tantuni yaptım evde aman 1 seferden yiyeyim ne olacak dedim. Ama şeker çok yükseldi. Gece boyu uyuyamadim. Yemekten 3 4 saat sonra şekerim 200 du. Demek daha da yüksekmis ki anca 200 e düşmüş.
Ne mi oldu ertesi gün doğum yaptım. 1 ay erken oldu. Ama ben hergün dua ediyordum 37 bitsin dogurayim diye... çok şükür ki küvez de kalmadı bebisim. Ciğerlieri iyi gelişmişti.

Diger tüm testleri yaptıracagım ben de canım. Bundaki tek tereddütüm işte o kadar şekeri bir anda almak.
Bugun hemsire kuzenim de kafamı karıstırdı zaten. Açlık şekerim sınırdaymıs benim??? 80 civarı cıkar genelde ve referans degerler gordugum kadarıyla 70-100 arası falan. Nesi yüksek dedim, "80'i biz sınır kabul ediyoruz gebelerde, bence sen kesin yaptır seker yüklemesi, bakılsın" dedi. Ki bu açlık şekeri sonuclarımı bu zamana kadar pratisyen doktorundan kadın dogumcusuna, endokrin uzmanından dahiliyecisine kadar hepsi de gördü, hicbiri yüksek demedi. İyice allak bullak etti kafamı

Keainlikle yuksek degil benimde aclik 87 tokluk 95 si ve dktorum cok normal dedi
Bide yani sole bsey var hic baklava yeniyomuyuz gzumuzun dndugu bian 2 3 dlim birden baklava yedigimi hatrlarim ben hele dgumdan snra gunde 1 kilo sekerpare yiyodum dusun olsa ozman bana olurdu yani ayni sey gibi geliyo bana icine kimyasal bisey girmedikten snra yinede sen blirsn canm ;)

menüm

sabah
2 kaşık ajvar
5 finduk

ara
1 kakaolu süt

öğlen

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve

ara
1 greyfurt

akşam
10 fındık

spor
50 ipli ip
jillian level 1 --- morordek morordek baaaaaakk burda ne vaaar :)))) kollontai kollontai kulakların çınlasın......
15 dk bisiklet

bacaklarım titriyo

menü biraz kalabalık oldu ve şişkinlik yaptı.... ama stresli bir gündü valla... bakkala gidip jelibonları sevip yerine koydum çok acıklı.....

şimdi yeşil çay eşliğinde bir film seyretçem sonra bir iki iş var onları halledicem.... inşallah....
Vay anasını sayın seyirciler, kıyamet alameti bu, Betüş Jillian yapmış :skandal:
Ajvar ne kız ayrıca?? Sabah sabah tavuk cigerinden sonra gene hoş bir kahvaltı ile karşımızdasın :))

kızlar menüm morordek morordek @inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul btlbetul

sabah yumurtalı salata çay

ara sade tarçınlı türk kahvesi yarım ekşi elma 3 ceviz

öğlen 1.5 yumurta domates salatalık

ara yeşil çay yarım ekşi elma

akşam minicik bir karnıyarık 1 bardak ayran

su 2 bitti
yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş:halay:

menün pek kibarmış kız aferim valla.... ben tutamıyom boğazımı....sağlıklısını yemeye gayret ediyom ama yiyiyom yani.... porsiyonları küçültmem lazım....

Ilk menum gelsin o zamn:kk77:
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates

Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt

Ara16
Turk kahvesi sekersz

Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata

Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar:KK49:

wuuu beybi sağlam bir giriş yaptınız kulvarlara.... yürüyüş bandıda varmış ayy bu da zengin galiba....

menüm

sabah
2 kaşık ajvar
5 finduk

ara
1 kakaolu süt

öğlen

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve

ara
1 greyfurt

akşam
10 fındık

spor
50 ipli ip
15 dk bisiklet

bacaklarım titriyo

Menun ve sporlarin cok gzel canm ben bsey merak ettim hic duymamiatim ajvar ne ? ;)

Bugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 kase 1 kasik yulaf kepekli yogurt 1 bardak yesil cay
Arada bol su
Ogle 3 kasik yarimyagli yogurt
Arada su
Aksam 1 kutu liht ton baligi 2 bardak zero
Birazdan su ve yesil cay icicem sonrada kiraz sapi cayi yapip icicem

Suana kadar 1.5 lt su olmus yatana kadr 2.5 lt olur
Spor olarak 45 dkika yuruyus :KK66:

güzel başlayıp zeroyla tüy dikmişsin :)))

Ilk menum gelsin o zamn:kk77:
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates

Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt

Ara16
Turk kahvesi sekersz

Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata

Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar:KK49:

Ilk gün ama çok güzel menu. Hedef yakındır senin

tantuni yaptım evde aman 1 seferden yiyeyim ne olacak dedim. Ama şeker çok yükseldi. Gece boyu uyuyamadim. Yemekten 3 4 saat sonra şekerim 200 du. Demek daha da yüksekmis ki anca 200 e düşmüş.
Ne mi oldu ertesi gün doğum yaptım. 1 ay erken oldu. Ama ben hergün dua ediyordum 37 bitsin dogurayim diye... çok şükür ki küvez de kalmadı bebisim. Ciğerlieri iyi gelişmişti.
Senin normaldede sekerinmi vardi canim

ay dikkat et 3. de :işsiz:

menüm

sabah
2 kaşık ajvar
5 finduk

ara
1 kakaolu süt

öğlen

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve

ara
1 greyfurt

akşam
10 fındık

spor
50 ipli ip
15 dk bisiklet

bacaklarım titriyo

yok ya menün yoğun değil ama sen yapmıyon yapmıyon çok sıkı yapıyon sıkılıyosun akşama 1 kase çorba fındık süper olurdu yada 1 kase yoğurt

:KK57::KK57:
Yahu bir tantuni yedin diye o kadar fırlar mı şeker? Ay aman Allahım ben öleyim o zaman. :ruh:
Keainlikle yuksek degil benimde aclik 87 tokluk 95 si ve dktorum cok normal dedi
Bide yani sole bsey var hic baklava yeniyomuyuz gzumuzun dndugu bian 2 3 dlim birden baklava yedigimi hatrlarim ben hele dgumdan snra gunde 1 kilo sekerpare yiyodum dusun olsa ozman bana olurdu yani ayni sey gibi geliyo bana icine kimyasal bisey girmedikten snra yinede sen blirsn canm :KK66:
Ay iyi bari içim rahatladı ama toklukta cidden hic yükselmemis senin neredeyse.
O içirdikleri şekerli sudaki şeker nasıl şeker acaba işte, Karatay fruktoz şurubu içiriyorlar falan diye bagırıyor ortalarda. Ay aman ya bilmiyorum bilmiyorum kafam cok karısık ama yaptıracagım galiba

menün pek kibarmış kız aferim valla.... ben tutamıyom boğazımı....sağlıklısını yemeye gayret ediyom ama yiyiyom yani.... porsiyonları küçültmem lazım....
ben ona başladım yani porsiyon küçültmeye kesinlikle benim sorunum diyette olsa çok yemekti bakalım yavaş yavaş sokacağız yoluna hangi filmi izlicen

Back
X