Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aralarinda cok yas olsun istemiyorum bide bna kalsa zate 2. Yapmam esim cok istyo ve kzimda kardessiz kalmasin dye bakalim ya subat dyorum ama ne zman tutucak allah bilir

kardeşsiz olur mu yeaaa çalcak kapısı olsun yaşlandığında...

Anam Kimse yok bi kahve içim dedim, coşmuşsunuz maşallah :KK70:

Aman dukancı hatun ne pişirir, fırın tavuk :olamaz:

evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım var :KK48: ineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar

Ay çok sevindim, doğsun minnak :)

Kurban bayramından beri 76 kg da takılı kaldım veremiyordum. Onun için bu cumaya 74.5 yazdım. Profilime. Bakalim tutacak mi

Tutucak inşallah, ben inanıyorum sana :)

Seneye bu zamanlar olursa yine aranızda olurum. Zaten gebe düğümü öğrendiğim ilk günden beri dikkatli besleniyorum

Kız gebe misin yoksa? Ay anlamadım ne yazıyo :)

Kız ben de tatlı düşkünüm ama o nasıl bişey di yaaa...
yarım saatte zor içtim yarısını da döktüm.
senin ki kesin başka bişeyi ya

Canım farklı markalar var, benimkinin de kötü değildi tadı, ha zorla mı içtim, evet ama sonuna kadar içtim yani :)

Anam Kimse yok bi kahve içim dedim, coşmuşsunuz maşallah :KK70:

Aman dukancı hatun ne pişirir, fırın tavuk :olamaz:

Ay çok sevindim, doğsun minnak :)

Tutucak inşallah, ben inanıyorum sana :)

Kız gebe misin yoksa? Ay anlamadım ne yazıyo :)

Canım farklı markalar var, benimkinin de kötü değildi tadı, ha zorla mı içtim, evet ama sonuna kadar içtim yani :)

Sonuna kadar içtim sen helal sana. Esime bile icerdim bak ben bunu nasıl içeyim diye. O da bana sevdirecek ya. Çok güzel bak nefes almadan iç deyip durdu.

gebe değilim canım seneye bu zamanlar olabilir sadece .

Ay doğurmakta ne var kız, ben doğururum 5 tane de kiloları napıcaz, İnan tek derdim sonunda bana kalan kilolar, 15 e yakın kilo aldım, 3 kilo kız doğdu, kalan 12 kilo bende kaldı, bu Nası Doğum :KK70:
Anaa suyu muyu hic gitmedi mi baska :D
Sen de pek rahat konustun dogum hakkında, dogumun kolay gecti heralde :)))

Ay doğurmakta ne var kız, ben doğururum 5 tane de kiloları napıcaz, İnan tek derdim sonunda bana kalan kilolar, 15 e yakın kilo aldım, 3 kilo kız doğdu, kalan 12 kilo bende kaldı, bu Nası Doğum :KK70:

Bence onlara hamilelik kilosu demeyelim biz. Lohusa kilosu onlar tamam . Emzirme kilosu

Sonuna kadar içtim sen helal sana. Esime bile icerdim bak ben bunu nasıl içeyim diye. O da bana sevdirecek ya. Çok güzel bak nefes almadan iç deyip durdu.

gebe değilim canım seneye bu zamanlar olabilir sadece .

İnşallah canım, Allah kalbine göre sağlıkla versin. Benimki de dukanda hamileler uygun diyette var mı falan diye sormaya başladı, ama daha duuur, ilkinde yeteri kadar ilgilenmedi beklicek ondan :KK48:

Anaa suyu muyu hic gitmedi mi baska :KK70:
Sen de pek rahat konustun dogum hakkında, dogumun kolay gecti heralde :)))

Valla ben hiiiç normal falan doğuracak gibi hissetmedim kendimi, kızım da dönmedi zaten Allahtan :KK48: spinal ile sezeryan oldum, prenses Doğum diyorlarmış hakikaten de öyleydi, boşuna 9 ay kaygı çekmişim dedim Doğumdan sonra

İnşallah canım, Allah kalbine göre sağlıkla versin. Benimki de dukanda hamileler uygun diyette var mı falan diye sormaya başladı, ama daha duuur, ilkinde yeteri kadar ilgilenmedi beklicek ondan :KK48:

Ay ilki bambaşka idi 2 . Si de bambaşka. Ay özledim mi ne gebeliği.
Ilk inde hiç nazlanmadim yapımda da yok zaten.ama ikincide yapacam dedim bu sefer de gebelik zor geçince onu da yapamadim:)
3. Ye allah kerim diyorum

Back
X