- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.421
ben bu gazla yakında aikidoya başlarım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa üzüldüm canım neyse insallah bir sonrakine saglıkla gelir insallah bebeginSuan 3 yasini 3 ay geciyo temmuz dgumlu subat ayi gibi olsa 4.5 yasinda dogmus olur heralde bide haziran ayinda dusugum var ondan geri alm kilolarimi zaten![]()
kız yaşında ufak atlımı koşturuyo ne acelen var![]()
ay yok doğuramam ben ayyyy ödüm kopuyo![]()
Aralarinda cok yas olsun istemiyorum bide bna kalsa zate 2. Yapmam esim cok istyo ve kzimda kardessiz kalmasin dye bakalim ya subat dyorum ama ne zman tutucak allah bilir
ne pişirdin:)
evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım varineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar
Kurban bayramından beri 76 kg da takılı kaldım veremiyordum. Onun için bu cumaya 74.5 yazdım. Profilime. Bakalim tutacak mi
Seneye bu zamanlar olursa yine aranızda olurum. Zaten gebe düğümü öğrendiğim ilk günden beri dikkatli besleniyorum
Kız ben de tatlı düşkünüm ama o nasıl bişey di yaaa...
yarım saatte zor içtim yarısını da döktüm.
senin ki kesin başka bişeyi ya
Amin canim insallah sen kac haftalik hamilesin canmYaa üzüldüm canım neyse insallah bir sonrakine saglıkla gelir insallah bebegin
Dogru soluyosun canmkardeşsiz olur mu yeaaa çalcak kapısı olsun yaşlandığında...
Anam Kimse yok bi kahve içim dedim, coşmuşsunuz maşallah
Aman dukancı hatun ne pişirir, fırın tavuk
Ay çok sevindim, doğsun minnak :)
Tutucak inşallah, ben inanıyorum sana :)
Kız gebe misin yoksa? Ay anlamadım ne yazıyo :)
Canım farklı markalar var, benimkinin de kötü değildi tadı, ha zorla mı içtim, evet ama sonuna kadar içtim yani :)
Bugun 11. hafta bitti :)Amin canim insallah sen kac haftalik hamilesin canm
ay yok doğuramam ben ayyyy ödüm kopuyo![]()
Anaa suyu muyu hic gitmedi mi baskaAy doğurmakta ne var kız, ben doğururum 5 tane de kiloları napıcaz, İnan tek derdim sonunda bana kalan kilolar, 15 e yakın kilo aldım, 3 kilo kız doğdu, kalan 12 kilo bende kaldı, bu Nası Doğum![]()
Ay doğurmakta ne var kız, ben doğururum 5 tane de kiloları napıcaz, İnan tek derdim sonunda bana kalan kilolar, 15 e yakın kilo aldım, 3 kilo kız doğdu, kalan 12 kilo bende kaldı, bu Nası Doğum![]()
Sonuna kadar içtim sen helal sana. Esime bile icerdim bak ben bunu nasıl içeyim diye. O da bana sevdirecek ya. Çok güzel bak nefes almadan iç deyip durdu.
gebe değilim canım seneye bu zamanlar olabilir sadece .
Anaa suyu muyu hic gitmedi mi baska
Sen de pek rahat konustun dogum hakkında, dogumun kolay gecti heralde :)))
Aaa daha cok basindasin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canimBugun 11. hafta bitti :)
Anaa suyu muyu hic gitmedi mi baska
Sen de pek rahat konustun dogum hakkında, dogumun kolay gecti heralde :)))
İnşallah canım, Allah kalbine göre sağlıkla versin. Benimki de dukanda hamileler uygun diyette var mı falan diye sormaya başladı, ama daha duuur, ilkinde yeteri kadar ilgilenmedi beklicek ondan![]()