Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte orda cogu kisi hata yapıyor bence, sekerli seyler süt yapıyor sanıp yeniyor oysa ki saglıklı seyler daha cok süt yapıyormus :) Yesil sebzeler, bol su icmek falan. Tabi hic yasamadım bilemem ama dogum yapan yakın arkadaslarım öyle diyor. Evet insanın canı tatlı seyler istiyormus bu da bi gercek ama nefsi bi nebze dizginlemek lazım sanırım :)

O dizgini basta eline aldin aldin yoksa ipin ucu kaciyp kizkm 1.5 yasi a gelene kadr 86 kiloya cktim snra dank etti snra memeden kestim kendi cabalrimla 80 kiloyla diyet ve spora basladim 15 kilo verdim 65 dustum hatta 63 bile grdum snra durdu artik kilo vermem bende braktim o sira hamile kaldm 3 aylikken dusuk yaptim snra tekrar aldm isde kilolaro bakalkm subata kadr 58 kilo olucam yeniden dgucam insallahhh :D

İşte orda cogu kisi hata yapıyor bence, sekerli seyler süt yapıyor sanıp yeniyor oysa ki saglıklı seyler daha cok süt yapıyormus :) Yesil sebzeler, bol su icmek falan. Tabi hic yasamadım bilemem ama dogum yapan yakın arkadaslarım öyle diyor. Evet insanın canı tatlı seyler istiyormus bu da bi gercek ama nefsi bi nebze dizginlemek lazım sanırım :)
ya annem tahin süt yapıyor diye tahin helvası ile tahini robottan geçirip macun gibi yapıyordu masanın üzerine koydum git gel kaşıkla diye emziemeye oturuyodum dayıyoda kaşık kaşık ama çok güzel oluyormuş içinede fındık koyuyordu akşama kadar git gel koca bir kaseyi bitiriyodum:kk77: sonrada fil gibi oldum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım iyiki tamamlamışsın haftanı
COK SUKUR CNM YA
Ayyy alintilarim gitti :KK43:
sekerkiz67 sekerkiz67 canim listeye girmek icin paylasimlarini duzene koyman gerek. Bu hafta listeye alamayiz tabi. Insallah haftaya.
Bir de hamilelik sekeri cikmis sende sanirim. Iste ben de ondan korkuyorum olur mu olur, yaptirmak da gerek sanki. Bilmiyorum iste doktorum ne diyecek bakalim.

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR canim menun cok iyi ilk gunden guzel bir giris yaptin :KK66:

CNM LIMON AROMALI ICTIM BEN LIMONATA GIBIYDI HATTA DIKKAT ETTIGIM HALDE SEKERIM YUKSLEIYODU YEMEKTEN SONRA LIMON SIKIYODUM SUYTA ICIYORDUM DUSSUN DIYE .SON HAFTALARDA NE OLU NE OLMAZ DIYE CIGER GELISTIRICI IGNE OLDUM COK SUKUR BU GUNUMUZE

O dizgini basta eline aldin aldin yoksa ipin ucu kaciyp kizkm 1.5 yasi a gelene kadr 86 kiloya cktim snra dank etti snra memeden kestim kendi cabalrimla 80 kiloyla diyet ve spora basladim 15 kilo verdim 65 dustum hatta 63 bile grdum snra durdu artik kilo vermem bende braktim o sira hamile kaldm 3 aylikken dusuk yaptim snra tekrar aldm isde kilolaro bakalkm subata kadr 58 kilo olucam yeniden dgucam insallahhh :KK70:
İnsallah canım bence azmedersen basarabilirsin ;)
ya annem tahin süt yapıyor diye tahin helvası ile tahini robottan geçirip macun gibi yapıyordu masanın üzerine koydum git gel kaşıkla diye emziemeye oturuyodum dayıyoda kaşık kaşık ama çok güzel oluyormuş içinede fındık koyuyordu akşama kadar git gel koca bir kaseyi bitiriyodum:kk77: sonrada fil gibi oldum
Aaa tahin kadar kalorili sey mi var yaa
Baska seyler de var süt yapan onlardan yeseydin keske :) Neyse olan olmus simdi kiloları verme vakti :)
CNM LIMON AROMALI ICTIM BEN LIMONATA GIBIYDI HATTA DIKKAT ETTIGIM HALDE SEKERIM YUKSLEIYODU YEMEKTEN SONRA LIMON SIKIYODUM SUYTA ICIYORDUM DUSSUN DIYE .SON HAFTALARDA NE OLU NE OLMAZ DIYE CIGER GELISTIRICI IGNE OLDUM COK SUKUR BU GUNUMUZE
Limonlu olan güzel galiba, @azaydidem de öyle dedi :) Söyleyeyim de benimkine de limon sıksınlar :)))

İnsallah canım bence azmedersen basarabilirsin :KK66:

Aaa tahin kadar kalorili sey mi var yaa
Baska seyler de var süt yapan onlardan yeseydin keske :) Neyse olan olmus simdi kiloları verme vakti :)

Limonlu olan güzel galiba, @azaydidem de öyle dedi :) Söyleyeyim de benimkine de limon sıksınlar :)))
hee yanındada kurabiye ikram ediyolar :KK70:

***5. Takım 487. Etap***

tatlitambak (75,8/)
inatettimolacak (71/)

Nanelibal (82,1/)
w e n d y (64,2/)
keremcemim (81/)

toz-pembe (69,7/)

5. Takım Ortalama: %

sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
azaydidem (68/) 449. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 65
Pdr93 (81,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
KumraL_KrakeR (?) 485. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 69,9
nilsub (80,2/)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/)
toplight (75/)

Back
X