Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim kaptanimiz degisti eskisiyle ne ka mutluyduk halbuki :KK60:
Ama yenisi cok sert usluplu asure yenirmi kizlar diytteyken diye bi soru sordum sadece cok sert konustu buda benim hosuma gitmedi kimse kimseye sert cikisamaZ:KK20:bende cikiverdim gruptan:KK75:
Bence burada anlayış çok önemli. Sana iyi gelen bir yöntem başkasına iyi gelmeyebilir ya da tam tersi. Bu sebeple öneride bulunulabilir ama sert çıkışmak da neymiş. Biz buraya motive olmaya eğlenerek, paylaşarak zayıflamaya geldik. Bence iyi yapmışsın.

Hedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.:KK43::KK17:

onlar ununu elemiş eleğini asmış kızım senin gibi gelinlik derdi yok burdakilerin tek hedefleri kendi mutlulukları :))) sen onların ödüllerine bakma... 3 ay geç zayıflamışız problem değel yani bizim için :))) bir yere yetişçek olan sensin sana ödül yok... ama 2 ayda 18 kg de biraz hayal yani... bu zamana kadar ne oturdun diye sorarlar adama kpss felam filam da geç kalmışın accık... 18 olmaz bence... 8 desen bi nebze de ki o bile dev bir rakam da 18 el insaf....

Yoğurt sabah yeniyo diğer yenecekler öğle ve akşam ama ben yoğurda gomdum kendimi azcik tavuk balık ve et yedim diğer gunlerde
baktım kızzz hiç bana göre değil nasıl dayandın hani bir iki gün öyle olsa neyse dicem ama hergün nerdeyse 200 gr et 6 bardak yoğurt ben yapamam valla helal olsun sana :KK9:

onlar ununu elemiş eleğini asmış kızım senin gibi gelinlik derdi yok burdakilerin tek hedefleri kendi mutlulukları :))) sen onların ödüllerine bakma... 3 ay geç zayıflamışız problem değel yani bizim için :))) bir yere yetişçek olan sensin sana ödül yok... ama 2 ayda 18 kg de biraz hayal yani... bu zamana kadar ne oturdun diye sorarlar adama kpss felam filam da geç kalmışın accık... 18 olmaz bence... 8 desen bi nebze de ki o bile dev bir rakam da 18 el insaf....
Ben boş durmadımki 95 dim ben. 2 buçuk ayda 78 e indim sonra sıkılıp bırakmıştım 82.5 la yeniden başladım. Ben çok azimliyimdir hiç öyle dayanamadım yedim olayları olmaz bende. Diyete bir başlayim silah dayasalar yediremezler. Ben zaten hayatım boyunca hep 60-65 arası bir insadım o yüzden kolay adapte olabiliyorum az yemeğe.:21::21::sampiyon:

baktım kızzz hiç bana göre değil nasıl dayandın hani bir iki gün öyle olsa neyse dicem ama hergün nerdeyse 200 gr et 6 bardak yoğurt ben yapamam valla helal olsun sana :KK9:
İşte 3.2 öyle kolay gitmedi cnm ama bende tam yapmadım ki ben lahana diyeti yapmıştım yoğurt diyeti ne ki en azından tadı güzel hem ben okadar yiyemedim yoğurt 2-3 bardak ancak yemisimdir

Ben boş durmadımki 95 dim ben. 2 buçuk ayda 78 e indim sonra sıkılıp bırakmıştım 82.5 la yeniden başladım. Ben çok azimliyimdir hiç öyle dayanamadım yedim olayları olmaz bende. Diyete bir başlayim silah dayasalar yediremezler. Ben zaten hayatım boyunca hep 60-65 arası bir insadım o yüzden kolay adapte olabiliyorum az yemeğe.:21::21::sampiyon:

inşallah başarırsın ben 4 ayda 14 kilo verdim.... bildiğin nar bilem yemedim burdakiler bilir :))) sporumuda hiç bırakmadım.... benim bünyede demek arıza var hiç kolay gitmiyor....

inşallah başarırsın ben 4 ayda 14 kilo verdim.... bildiğin nar bilem yemedim burdakiler bilir :))) sporumuda hiç bırakmadım.... benim bünyede demek arıza var hiç kolay gitmiyor....
İnşallah başarırsam size de güzel motivasyon olur hem. Böyle tombul bir arkadaşımız vardı 80 kiloydu 2 ayda 62 lere indi dersiniz.:KK19:Ama aslında ocak 19 a kadar diyete devam edeceğim için inebileceğimi düşünüyorum.

off kızlar işyerine aşure geldi patronun eşi getirmiş masama koydu bana bakıyor yemek istemiyorum çaktırmadan dökmem lazım yedim sansın nasıl yapcam ya
biraz önce komşum getirdi tam kahve içiyodum 3 yk kaşığı yedim kaç gündür getiriyolar yememiştim bugun yedim ama kendimi frenledim çok şükür :işsiz:

Back
X