- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.681
ye ye bişey olmaz ölmezsin 1 2 5 10 kaşıktanyok kız yk küçüktür benim 3 yk aldım kahvemin yanında bıraktım yermiyim yememmm hepsini yeni gelin geçer beni sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ye ye bişey olmaz ölmezsin 1 2 5 10 kaşıktanyok kız yk küçüktür benim 3 yk aldım kahvemin yanında bıraktım yermiyim yememmm hepsini yeni gelin geçer beni sonra![]()
Olurum tabi 5+5 için erken değilmi duraklama yaşadığında geç bence
ay bizim takımda fena olmayan mı var hepimiz fenayızhahahanilsub çok hoşsun ya
Hadi bakalım aramızdaki rekabet kızışsın bakalım öbümüzdeki cuma ne olacak. Ya bu işlerde hırs olmazsa insan motive olamıyo yoksa ben fena değilim valla
![]()
Et ortim bu haftada açık ara grup içi birincisi olduk mubak yakinda sana yetisecen haftaya 74 dersem sasirma
Kimse benim düğünümde benden ince olamazay bizim takımda fena olmayan mı var hepimiz fenayızsenin düğüne ben incecik olcamda seni bilmem
![]()
atın bunları takımdan moralimi bozuyolarBen de 71 72 dersem şaşırmayın canım. Gel beraberce gireriz 68 e ne güzel olur
Cnm bende 90 li kilolarida başladım dukana 1+1 bir aya yakın yaptım sonra 5+5 sokladim şimdi tekrar 1+1 donecem durmadan protein yemek sikabilir atağı yeni geçtin umduğun eksiyide görmezden motivasyonunu dusmesin o yüzden dedimOlemi diyosun ama 10 kilodan fazla vermem gerekn kilo ya suan oyuzde smdi yapmak istedim bilemedim ne yapsam ozman gelecek hafta pazartesi baslim ozmana kadr 1+1 devam edim
görüceğizzzzzzzKimse benim düğünümde benden ince olamaz![]()
Bu şeyda coşkuna nasıl dayanabiliyorsunuz? Neredeyse hiç bir şey yok diyette açlık gibi bir nevi. Ben 80 kiloluk ayriyeten kansız bir hatun olarak onları yesem ölürüm acımdan.
canım aynen öyle yaptım gittim dolaba koydum çaktırmadan bişe de demedim vallaT tatlitambak kız valla sen benle uğraşıyon geçende kocana tatlı yap dedin sen koca tatlı istedi senden bugünde tabak tabak aşure gelirse önüne hiç şaşırmam
![]()
Helal olsun valla ben 73 kiloyken üniversitede 1 gün bile yapamamıştım bu diyeti akşam kebaba vurmuştum. ahahaha. Sen bu hafta kaç kilo vermiştinAy bana çok iyi geliyor az yedim mi daha mutlu oluyorum. Şeydam ile yola devam tabikide:)
bende 1,5 lt su yeşil çayımıda demledimBu arada ben şuana kadar yaklaşık 1 lt su ve 1.5 lt yeşilçay bitirdimnilsub 'cum sen ne içiyon ne yapıyon.
![]()
İnş cnmBen de 71 72 dersem şaşırmayın canım. Gel beraberce gireriz 68 e ne güzel olur
Hedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.![]()
Bozma moralini bizde inecez işteatın bunları takımdan moralimi bozuyolar![]()
aa kızlar biraz önce yemekte eşim 65 kiloya düş 1 ay kal ne istersen yapıcam dedi bende en kalın kaynana bilezikleri varya ondan dedim tamam dedi sen zayıfla aç kalıcam aççç![]()
Benimki elbise aliyo ucuzami gidiyorum neaa kızlar biraz önce yemekte eşim 65 kiloya düş 1 ay kal ne istersen yapıcam dedi bende en kalın kaynana bilezikleri varya ondan dedim tamam dedi sen zayıfla aç kalıcam aççç![]()
Anladim canim ozman dedigin gibi bi sure 1+1 devam ya peki skmadan ama hizli kilo vermek icin 2+2 yada 3+3 yapsam nasl olur sence maksat proteinde sebze+protein gnununde ayni oasi degilmi ne dersn 2+2 yapimmi sence daha hizli gtmezmi kiloCnm bende 90 li kilolarida başladım dukana 1+1 bir aya yakın yaptım sonra 5+5 sokladim şimdi tekrar 1+1 donecem durmadan protein yemek sikabilir atağı yeni geçtin umduğun eksiyide görmezden motivasyonunu dusmesin o yüzden dedim