Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm bence bu hafta az giderse bi ekspress yap bakalim

Canım dukanla dukan express arası geçiş diye bişi yok, yapmam ondan. Bırakırsam güçlendirmeye geçer ara veririm, sonra kızlar gibi porsiyonu küçült ama herşeyden ye modunda devam ederim gibi.

Ay ne gzel yaa bende duymak istyorum :KK43:

İnşallah canım, hepimiz duyalım.

Bu arada tartilarda hani yag kas olculuyo ya o ne kadr gvenlir benm tartida bakiyorumda hep yagdan gidiyo %90 yag gitmis %10 da kasdan gtms bu zmana kadr nerdeyse eger dgruysa gzel bsey dmi :)

Ay ne güzel tartıymış o, doğruysa tabiki süper bişi.

Canım dukanla dukan express arası geçiş diye bişi yok, yapmam ondan. Bırakırsam güçlendirmeye geçer ara veririm, sonra kızlar gibi porsiyonu küçült ama herşeyden ye modunda devam ederim gibi.

Bende geçiş yapanları dükan diyet tarifleri com daki yorumlardan duydum normal dukana devam edemeyenler de geciyordu

Aaa bende sklimca sirfeyve icin dukan exprese gcerm dyodum :KK12:

Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)

Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını

Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar :p

Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim :KK70:

Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?

ayıp oluyo ama yeaaa :))

Beslenme düzeninde bir doğru yok ne yazıkki herkesin vucut yapısı kimyası farklı deneme yanılma yoluyla kendimize Gore doğruları buluyoruz ben kh ve meyve yiyerek kilo veremiyoruz ya da çok az veriyorum ama Dukana başladığından beri 45 günde 12 kg verdim benim genelde 12-1 gibi kahvaltı birdir akşamda 5-5:30 gibi yaparım açıkinca sutlu kahve falan içerim bende bol protein ise yarıyor çünkü ben 0 kan grubusun etcilim protein siz bir gram veremem benim gibi bi başkası da sebzeyle zayıflatabilir bi başkası da meyve yiyerek yani herkesin diyeti parmak izi gibi farklı umarım herkes kendine en çok uyani bulur

Kesinlikle, bir kadın salata yiyerek zayıflamaya çalışmış fakat bir türlü kilo veremiyormuş. Halbuki vücudu o besinlere karşı tepkisi kilo alma eğilimi yada verememe etkisi yaratıyormuş. Beslenme düzeni kişiye göre değişiyor açıkçası:bicak:.

Günaydın hanımlarrr;

Ben sabah elma yedim ki :KK76::KK73:

Kendimi biliyorum anında wc'ye gittim, eğer tartıda yarın eksilme devam ederse hergün elmamı yicem, artarsa elveda :( sabit olursa da 2-3 günde bir işte..

Back
X