- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.481
Benimde1.5 lt suyum bitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde1.5 lt suyum bitti![]()
Hmm dene bakalim ise yararsa bende ole yaparim olmadiStevia öneriliyor dukanda
Bende bugün geçiş gibi olacak ama
Birgün protein birgün protein sebze detoks yapacağım yani aldıklarını sıvı olarak tüketmeye çalışacağım
Proteinde blenderde çektiğim cacık olur ayran soda olur ve tavuk çorbası blenderdan çekerim
Sebzeli günlerde sebzelerle çorba ama yogurt soslu yaparım belki corbalari
Ben şekersiz iciyorum bi kaşık yanlışlıkla benim bardağına gitsin icemem o çayıElimden gelsiince alistiricam kendimi zaten sirf tatli krizim tuttugunda baska seylere saldirmaktansa dukana gore bi kek yaparm dye aldm yoksa almicaktim turk kahvesni bi icemiyrum sekersiz ama nescafe yada cayi icebliyrum bakalim alistiricam kendimi zorda kalmadikca kullanmicam![]()
Tamam yarın protein sıvıbakalım ne kadar verdirerekHmm dene bakalim ise yararsa bende ole yaparim olmadi![]()
AY ne gzel bende aliatiricam kendimiBen şekersiz iciyorum bi kaşık yanlışlıkla benim bardağına gitsin icemem o çayıdokerim
Bende yesil cayimi aldim elime iciyorum ohalde afiyet olsun bize![]()
Nolmaz nolamaz bırakmaz beni elbet geri gelir bir günHas prim falan diyosun amma orti yok kayıp. Bırak sen onu en iyisi:)))
Bende misafirlikte olsam bile şeker atsalar değiştiririm içmiyorum..Ben şekersiz iciyorum bi kaşık yanlışlıkla benim bardağına gitsin icemem o çayıdokerim
Karışım olunca bi arkadaş günlük 3 kaşık kullanıyordu normal kepekten 2 kasikYulaf kepegi karismini gunde kac kasik kullaniyoruz ondanda aldim bgun ekmek yapmak icin yulaf kepegi gibi seyrde 2 kask kullanabliyomuyuzmedusa38
Haha hepimiz öyleyiz canım birde bizim takımımız çok uyumlu çok şükürBen buraya ugramayinca kendimi eksik hissediyrum nedense alistim hemn ve cok motive oluyorum gerckten saolun kizlrrr![]()
AynenBende misafirlikte olsam bile şeker atsalar değiştiririm içmiyorum..
Anladim canim saolKarışım olunca bi arkadaş günlük 3 kaşık kullanıyordu normal kepekten 2 kasik
Ne yedin bu sabah ?afiyet olsuun mmhh :)) misss hiç bitmesin :)))
Haha hepimiz öyleyiz canım birde bizim takımımız çok uyumlu çok şükürbende buraya yazmayınca ipin ucu feciiii kaçıyor...:)
Evet bu konuda çok şanslıyız her takımda bu uyum olmuyoHaha hepimiz öyleyiz canım birde bizim takımımız çok uyumlu çok şükürbende buraya yazmayınca ipin ucu feciiii kaçıyor...:)
Kesinlikle ole canimEvet bu konuda çok şanslıyız her takımda bu uyum olmuyo
Maşallah maşallah maşallah diyelim...Evet bu konuda çok şanslıyız her takımda bu uyum olmuyo