• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buyur işte kimbilir bize neler yapacak kaynana :63:

Since 2011 diyelim sen hesap et :olamaz: üniye başladık bizim ilişkimizde başladı 5,5 seneyi geçti 6ya koşuyorz bacım :KK76: benim okul bitti üstüne yükseği bitiricem benimki daha lisansı bitiremedim sıkıntıdayız o yüzden.. accık geniş benimkinin mezhebi..yaparızzzz hallederiiiizz diyip diyip duruyo :işsiz:

Bak milletin diline düşüyoz sonra böyle :KK12: çağırmıcam kızım seni düğünüme :lülülü: tabi olursa...:110: sanırım bu gidişle olmıcak.. bi dk yaaa ben bırakıyodum bu adamı.. sal bacım yok düğün kaybetmedin bişey :deli: :KK70: :KK70:
O zamam birak bakalim azcik akli basina gelsin bu ne ayollll :KK11:

anammmmmmm koşun yetişin bacılarrrrrrrrrrrr...................:mad:
kv koca bir tabak aşure ile kocaman bir tabak şam tatlısı yollamışşşşş...... :KK20:
bunu bana kompla olarak yapıyo galiba :işsiz::KK59:
Sen ye kuzum. Bende seni geçeyimm. Afiyetler olsun. :KK70:
Kv bende taraf :KK36:

Ben kesin çocuğumu kıskanırım oyle huylarim var maalesef ama gercekten kendimi dizginlemeye calisirim gelinime karsi cunku gelinimin ahını almak da istemem. Bu kv'ler erkekler üzerinden iş yürüyor saniyor ama tum iş gelinlerde bitiyor bence. Cocugumu bana karsi doldurmasin ters kv'lik yaparsam. Ben iyi niyetle yaklasirim ama ters bi hareketini gorursem de benim de tersim pistir :)

Ya senden kesin cok cadi bi kv olur, adım kadar eminim :KK70:

Ya iste hissettim mi yoksa cevremin etkisiyle bilincaltima mi islendi ona emin değilim :) hayirlisi olsun bakalim:))

Ahahah o da iyiymis ben kendime kararsiz derdim sen benden iyiymissin :-)

Ay yoksa sen benim gelecekteki halim misin :KK53:
Ruh ikizimi buldum sanirim :21:
Gelecekte benim gibi olcaksan cok sanslisin simdiden sokiyim:KK70:bende bir bebek vardi sanki yok gibi em uyu kaka yap uyu net cocuktu:KK70:

valla ne yapcaksan çabuk yap birde vazgeçerse evlenmekten gitti senin 6 sene çöpe:KK12: anam biz kocişle tanıştık 2 ay sonra kapılara yattı evlenelim diyeeee:işsiz:
Bizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedim :KK70:
Huyu hic degismedi simdi 2.cocugun konusu acilinca kaciyyy:KK4:

Ruh ikizimi buldum sanirim :21:
Gelecekte benim gibi olcaksan cok sanslisin simdiden sokiyim:KK70:bende bir bebek vardi sanki yok gibi em uyu kaka yap uyu net cocuktu:KK70:
Yaaa ciddi misin masallah minnaka :nazar: darısı başıma o zaman vallahi :anne:

Sade turk kahvesı ıcenmnnnn
Yapıyorummm
Tkahvesı seven ınsanlarla ıyı anlasırım m:KK50:
Ya ben cok severdim her gun 2 fincan içerdim en az. Hamile kaldigimdan beri sevmemeye basladim yaa, insallah gecici bi durumdur. Degilse cok uzuliciiimmm :KK42:

Cok iddialiydin noldu kizzz neler yedin anlat hele
Iddıalıyım bu konu sabıtt
Ya annem cıma mevlut okuttu ve haftasonu boyu burdaydık ustune de asure patlattı abovvv etımı cımcırdım daha faxla yemıyım dıye mukellef kahvaltılar caylarr aılece keyıflı atıstırmalarrrr
:kızgın:

Back
X