• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wendy burasını senin okul :-)
IMG_20161026_103800.webp

peki bi dahakine sıralamay size uygun dile çevirip yazarım :)

hamsi miii:bicak: anammm olsa da yesem şimdi canım çekti :kk77:

canım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldum :KK43:

Rabbim sabır versin inşallah. Eğer yardımcı olacaksa dinlemek istiyorum bende. Dertler paylaştıkça Azalır Allahın izniyle. Rabbim sabrını versin İnşallah.

kuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)
Ben de 1 saat once falan yiyeyim diyorum, ay hadi nolur dönsün göstersin :dua:

Matildacığım sinemeki bağırsağın gerekli olan sıvısını da dışarı atıp kurutuyormuş diye biliyorum. Araştır istersen.
Cnm onun gibi bişi duydum aslında ama çok çaresiz kalırsam öyle içiyorum.
Bi de zaten kuru benim bağırsaklar :)))
Sağol ilgin için bi araştırayım cnm :-*
iyi akşamlar accık ders çalışayım dedim döktürmüşsünüz yine yahuu

hakkaten efsane geri dönmüş hamsili kahvaltıya bişey demeyecem ama güzel protein almışın

kabak çekirdeği yağı ne bacım sabah aç karna betüşün hamsisine laf söylemiş herkes ama sabah sabah yağ da pek iç acıcı gelmedi süt içinse tamam ama

kız bi lokma yeseydin şişecek bi tarafın sütün kesilecek yawww

değişik bir bilimsel yorum hiç bardağa balık ya da tavuk eti koymamıştım:KK53::KK53:o_Oo_O
tavuk köfte hiç yemedim ben yahuu
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm

ayrıca dünkü menüm.
Saat 14.50
ezogelin çorba
beyti Kebabı

daha acıkmadım zaten o vakitten sonra.
8 bin adım 386 kaloriye tekabül ediyor + 100 kalorilik stepper çalıştım efenim.:KK68:

Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm
Ama tavuk koftesi var gerçekten kasarla hemd super oluyo

Gunaydin canim benim de 6lara 300 kaldi diyelim :KK66: gorecem o 6yi bu cuma.. o nicke bosuna inatettimolacak yazmiyo :KK66: ayrica wendy de demis canim surme elini biseye oralarda.. mercimek sisiriyosa onu da yeme. Yumurta salatasi yap götür kendine hem protein hem sebze :KK66:

Sorma bacim bir betus deyimiyle kim aldi bu zayiflari buraya :63: hem zayiflar hem bizim gibi suskolara laf ediyolar cok ayip cok :KK12: biz totomuzu yirtiyoz burda 2aydir 6lari gorelim diye.. neyseeee... herkesin zayigligi kendineee :lülülü:
Laf soyledi allahin suskosu modundayim su anda :KK70: :KK70: :KK70:
Benimde 500 gr kaldı 6 lara hadi inşallah görürüz cnm

hadi yaaa neyse anlaşıldı tatlım
ayrıca dünkü menüm.
Saat 14.50
ezogelin çorba
beyti Kebabı

daha acıkmadım zaten o vakitten sonra.
8 bin adım 386 kaloriye tekabül ediyor + 100 kalorilik stepper çalıştım efenim.:KK68:
sabah kahvaltı yok mu büşram
O gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım ogluma
ooo afiyet olsun senin yerine başkası olaydı o güömüşten oğluna bi simitle çıkmazdı

Back
X