Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meret:21::KK55: Bugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem:KK73:
kızz sen naptın öyle snap te gördüm browni falan off harika olmuşşşş
tarif istiyomm :KK45:

btlbetul btlbetul çanta demişken aklıma venüsteki uğurlu çanta sahnesi geldi.Çok harikaydı yaa
Gülmekten ölmüştüm. :KK70:
:KK70::KK70:

bilemedim o çantayı :)

betüş şu kocccaman olan lahanadan mı yapıosunuz onu?

o ne ki ay? cahil kaldım yaa :KK43:

neyi gıı ben tarif sordum.... ben yapmıyorum yani :)

Kzı sıcak su koy çabucak oluyor.Ama kaynar koyarsan yumurtalar çatlar. :))

hıııı bi daha kine öyle yaparım.... çok sinir oldum sabah :)) kaynamadı su.... fizik kurallarına karşı geldi.... 100 derece olmadın sen hala diye söylenip durdum....

kızz sen naptın öyle snap te gördüm browni falan off harika olmuşşşş
tarif istiyomm :KK45:
Ha ha ha :KK19: dün gorumceme balığa gittik de bende benimkine browni yapacaktim büyük yaptım onlara da goturdum. Nefis yemek tarifleri Elif Atalar tarifi . Tam browni gibi ıslak oluyor fatmacim. Ve evet regl olmama rağmen bir çatal bile almadim.:KK68:

Ha ha ha :KK19: dün gorumceme balığa gittik de bende benimkine browni yapacaktim büyük yaptım onlara da goturdum. Nefis yemek tarifleri Elif Atalar tarifi . Tam browni gibi ıslak oluyor fatmacim. Ve evet regl olmama rağmen bir çatal bile almadim.:KK68:
elif atalar tariflerini çok seviyorum zaten.. tam ölçülü veriyor hemen bakmam lazım..
tebrik ederim canım ben resmini kemirecektim sen elinin altındayken yememişsin :KK9:

elif atalar tariflerini çok seviyorum zaten.. tam ölçülü veriyor hemen bakmam lazım..
tebrik ederim canım ben resmini kemirecektim sen elinin altındayken yememişsin :KK9:
Tesekkur ederim Fatma'cim. Valla tek gayemiz ince, zarif bir gelin olmak. Hele bir inelim de 60' a. Yiyemedigimiz browni olsun.:sampiyon::21:

Back
X