- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.701
Ben hiç mısır ekmeği yemedim.Güzel mi??ay çok güzel olur kız özge düşünce suçundan ceza yazıver şu hatunasabah sabah mısır ekmeği dedi beni benden aldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç mısır ekmeği yemedim.Güzel mi??ay çok güzel olur kız özge düşünce suçundan ceza yazıver şu hatunasabah sabah mısır ekmeği dedi beni benden aldı
![]()
De mi ya iyleşse de kurtulsakkronik vaka oldun sen...
olur böyle şeyler kaptanım akıllı telefonun akılsızlığı o sizinle alakası yokgünaydınlarr
canım yeni farkettim maalesef akıllı telefonların azizliği kusura bakmayın
kızz sen naptın öyle snap te gördüm browni falan off harika olmuşşşşGünaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meretBugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem
![]()
Beleş mezar bulsan gireceksin yaniiakşam yazcam menümü bekleyiniz efenim....
lahana ucuz taamm mııı.... 1,9 tl tabi yapçam.....
btlbetul çanta demişken aklıma venüsteki uğurlu çanta sahnesi geldi.Çok harikaydı yaa
Gülmekten ölmüştüm.
![]()
betüş şu kocccaman olan lahanadan mı yapıosunuz onu?
o ne ki ay? cahil kaldım yaa![]()
Kzı sıcak su koy çabucak oluyor.Ama kaynar koyarsan yumurtalar çatlar. :))
İşimiz zor desene :))@inatettimolacak özgecim arkadaşa en az 200 zıpzıp istiyoruz, yarım saat deli gibi horon da tepebilir sen bilirsin tabi, aklımıza ne düşürdü bak![]()
canım senin yeni kurallardan haberin yok heralde, özge kaptancım delirdi dünden![]()
kaçamak bahsedene ceza vercem diyodu
![]()
![]()
Banada Betülle nilgün söylemişlerdi.Çok güzel bi kore diziisibetüş şu kocccaman olan lahanadan mı yapıosunuz onu?
o ne ki ay? cahil kaldım yaa![]()
Beleş mezar bulsan gireceksin yanii![]()
Bende bu konudan çok muzdarip oluyorum..olur böyle şeyler kaptanım akıllı telefonun akılsızlığı o sizinle alakası yok![]()
Browni mi yapıp yemiş.Birde durakladım diyooookızz sen naptın öyle snap te gördüm browni falan off harika olmuşşşş
tarif istiyomm![]()
allahtan bilgisayardan giriyorum ben telefonda zor ciddennBende bu konudan çok muzdarip oluyorum..
Ha ha hakızz sen naptın öyle snap te gördüm browni falan off harika olmuşşşş
tarif istiyomm![]()
nişanlısına yapmış sanırım ama resmini gördüm ağzımın suları aktııı fenaydııBrowni mi yapıp yemiş.Birde durakladım diyoooo
hemide nasıllllll.....Ben hiç mısır ekmeği yemedim.Güzel mi??![]()
elif atalar tariflerini çok seviyorum zaten.. tam ölçülü veriyor hemen bakmam lazım..Ha ha hadün gorumceme balığa gittik de bende benimkine browni yapacaktim büyük yaptım onlara da goturdum. Nefis yemek tarifleri Elif Atalar tarifi . Tam browni gibi ıslak oluyor fatmacim. Ve evet regl olmama rağmen bir çatal bile almadim.
![]()
Yemedim Ebru'cum. Bu kadar emeği browniye satamam malesefBrowni mi yapıp yemiş.Birde durakladım diyoooo
Tesekkur ederim Fatma'cim. Valla tek gayemiz ince, zarif bir gelin olmak. Hele bir inelim de 60' a. Yiyemedigimiz browni olsun.elif atalar tariflerini çok seviyorum zaten.. tam ölçülü veriyor hemen bakmam lazım..
tebrik ederim canım ben resmini kemirecektim sen elinin altındayken yememişsin![]()
yok girmem daha gencim güzelim.... ama tapusunu alırım bir mezar yeri ne kadar senin haberin var mı....