- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.481
Sende görürsün belkiO zamn yarın bol eksi göreceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende görürsün belkiO zamn yarın bol eksi göreceksin.
En büyük iş bize düşüyor zaten :)İnş bakalım bende desteklerim
Sana lahana menüsü yazmıştım ya birde havuç ekleyeceğim öğlene rendeleyin limonlarımBakalım görcez artık :)
Yok havuç bana iyi gelmiyo :) sen ye cnmSana lahana menüsü yazmıştım ya birde havuç ekleyeceğim öğlene rendeleyin limonlarım
Niye bana yok mu iyi geceler cnm sanada bol eksili rüyalarYatıyorum artık kızlar yarın bol eksili güzel bi gün olur inşallah Ebrucum en çokta sana bu duam :)
Tamam cnmYok havuç bana iyi gelmiyo :) sen ye cnm
Yok hayatım ikinizede iyigeceler de ebru kilo konusunda çok umutsuz da ona bol eksili kısmı özellikle dedimNiye bana yok mu iyi geceler cnm sanada bol eksili rüyalar
Şaka yaptım zati ben seni biliyorum kankiYok hayatım ikinizede iyigeceler de ebru kilo konusunda çok umutsuz da ona bol eksili kısmı özellikle dedim
Bende diyom niye açıklıyorum bu kadar :)) iyi geceler babyŞaka yaptım zati ben seni biliyorum kanki
Evet canım ben doktora gittim doktor muayene ederken off çok kötü kulunç olmuş dedi sonrada dayadı birsürü kas gevşetici hapı iğneleri :) benim o kadar ağrıyorduki anneme anne sert bastır diyordum kadın basıyorum diyodu ama hissetmiyordum ağrıdan.robocop gibi yürüdüm 1 hafta.seninki belki normal kulunçtur dediğim gibi havalar birden soğuduya dikkat etmemişsindir.geçer o zamanla
Tartıl gel bebegimAnam çok şişim ya tartıdan korkuyorum bu sabah...
Neyse korkunun ecele faydası yok...
Tartılıp geliyorum...![]()