- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.281
Menulere yorum yapacaktim ,ama çok acim kendimi tahrikedemicem simdi:)kendi grubumda yapana kadar midem gruldadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana et türevleri kesinlikle yasak hazmı çok zormuş grubumda. Ot ye diyor kan grubumBenimde kan grubuna göre dusmanim karbonhidrat ama olmuyor arada canımız istiyo
Kime bakacaksınız kızı ..Be günaydınlar fit olma yolunda hızla ilerleyen hanımlar. Bursa yolcusuyum gız bakmaya gidiyoruz![]()
Günaydın sanada....Günaydın kızlar![]()
Günaydın nasılsın ...oğluşun nasıl...:)Günaydın canimm
Herkese gunaydinn :)
Ayşe lahana aldım hiç yağ koymuyormuyuz şimdi başka neler koyucam...Bana et türevleri kesinlikle yasak hazmı çok zormuş grubumda. Ot ye diyor kan grubum![]()
İyiyiz oglusumla organik teyzesi :)Günaydın nasılsın ...oğluşun nasıl...:)
Oy afiyet bal şeker olsun...anasınada oğlunada...:)İyiyiz oglusumla organik teyzesi :)
Kahvalti yapacağız birazdan, açız
Sen nasilsin? Oglun nasil oldu daha iyi mi?
yok tatlım yağ hiç yokKızinatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
Ooo başlayacak mısın sendeAyşe lahana aldım hiç yağ koymuyormuyuz şimdi başka neler koyucam...
Allah şifa versin canım.Oy afiyet bal şeker olsun...anasınada oğlunada...:)
Çok şukur geçti kusması ama bir öksürük başladı hafif gribal gibi oldu buda geçer inşallah...![]()
Yok yağ koymuyoruz. Ama bi paket hazır çorba koy kıvamı bağlasın.Kızinatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
Nasılsınız kaptanım.Gece rahat uyuyabildiniz mi??yok tatlım yağ hiç yok
bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galibaKızinatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
Bende inanıyorum canım geçmiş olsun.günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra