Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yazayım ben de menümü
sabah öğleye yakın
3mınık sosıs 2yumurta omlet.
Bıber salata az suzme peynır cay

Öğle
2parca derısız yagsız tavuk ızgara
salata

akşam
1yk yulaf ezmesı+1kase yogurt

Su:2,5lt yesılcay..
Spor 40dk yuruyus

morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub

Kız inatettimolacak inatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galiba

Ben lahanalari küçük dogradim soğan sarımsak domates biber pirasa az suda kavurur gibi yaptım salcasini pul biberini koydum suyunu Hazir cprbayida karıştırıp kapagini kapattim duduklude pisirdim tadida güzeldi makarnalık sebze çorbası yada beğendim şehriyeli tavuk corbasiylada çekmeye bile gerek duymadım bugün yine yapacam bi günlük bitti benimki de resim atarim
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR cnm ben ilk ucgun listeye Gore
1.gun meyve
2.gun pattes
3.gun domates salatalık
4-5.gun domates salatalik çok az peynir
6.7 gün dükan kahvaltı yaptim

Bende hazır çorba yemem normalde ama buna tat verecek en iyi şey hazır çorba matilda da kremalı tavuk koydu oda beğendi oda olabilir ama başka türlü tadı su gibi oluyo bu tadı başka ne verir bilemedimm

Canım bunlar keremcemin mesajları

günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra

günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra
Bende inanıyorum canım geçmiş olsun.
Dikkat et ya nazar çok kötü

Back
X