Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sen niye bu hafta bu kadar gömdün. Ben seni hırslı sanıyodum. 1. olacam filan diyordun takıma alınma aşamasında. Sonra pastalar havada ucustu:KK20:
Ne pastası hayatımm? Mecburen gıttıgım dogum gununde ıncecık dılım yemıstım oğlen aksamında. Hıc bısey yememıştım snr da 1,3 kg vermıştım butun olumsuz sartlara ragmen, gayeeet ıyı gıttıgımı dusunuyorum sekerım yanılıyor muyum 3 haftada 5 kg ya yakın vermışım emzırdıgım haldeee normalde haftada yarım kg vermem gerekırkennn. Ustelık gıttıgım bırkac evde ıkramlara hayır demek ıcın celık gıbı ırade lazımdıııı ben bu ssekılde dusunuyorummm

Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm toplight toplight

Dukan sonrası Ayşe'ye iyi geldi ama bana gelir mi şüpheliyim hala :) çünkü dukanın tamm tersi bi diyet,hiç protein Yok nerdeyse, dur bakalım. Az umutluyum ama olucak inşallah, olmazsa anında saf proteinle devam.
İlk 3 gün mutlaka yapın diyo cnm 3 günü tamamla olmadı dönersin

Mirabaaa. Benim bugünkü menum olanaklardan dolayı pek dukan olmadı ama yine de yazayım.
Sabah: 1 wasa, 1 tatlı kaşığı labne, 1 kahve sade
Ogle: 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Aksam: 5 kaşık yeşil fasulye, az tursu
Pazar gününü olabildiğince hasarsız kapadığım için pek mesudum
Su: 2 lt Spor: 13 saat basketbol antrenörlugü spor sayiliyorsa yaptım. ( Minik gruplarda bir hareketi 40 defa gösterdiğim için onlardan çok yoruluyorum.)
@KumraL_KrakeR @toz-pembe nilsub nilsub medusa38 medusa38 @morordek Günüm böyleydi
Aslında bulgur pilavı dışında fena sayılmaz neyse ki oda öğlen tolere etmisindir aslında alışverişe giderken ton balığı küçük kutu sütlerden mi alsan cantana atarsin bide a101 de hazır tavuk yemeği falan var haftasonuna için kurtarıcı olabilir

Ne pastası hayatımm? Mecburen gıttıgım dogum gununde ıncecık dılım yemıstım oğlen aksamında. Hıc bısey yememıştım snr da 1,3 kg vermıştım butun olumsuz sartlara ragmen, gayeeet ıyı gıttıgımı dusunuyorum sekerım yanılıyor muyum 3 haftada 5 kg ya yakın vermışım emzırdıgım haldeee normalde haftada yarım kg vermem gerekırkennn. Ustelık gıttıgım bırkac evde ıkramlara hayır demek ıcın celık gıbı ırade lazımdıııı ben bu ssekılde dusunuyorummm
Kız ne çeliği ne iradesi şuan sana çok kızdı hatta küstüm şuan dusunecegin tek şey elayi emzirmek daha 3. Ayında 1.5kg verecek kadar az yiyosun şimdi suda icmeyince sütte azaldı tabii şimdi bırak +2 telafisini de bu hafta bolbol yeşillik ye ayran ve su iç bolbol sadece akşamları dikkat et yeter

Kz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadece :kahve:
çantasının her yerine sarımsak sür pis pis koksun :D:D:D

günaydınlarrrr
Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm toplight toplight
canım ne yaptın sen yaA
kg nedir ki şu aşamada senin için +2falan düşünme sütün önemli biliyorsun
Kız ne çeliği ne iradesi şuan sana çok kızdı hatta küstüm şuan dusunecegin tek şey elayi emzirmek daha 3. Ayında 1.5kg verecek kadar az yiyosun şimdi suda icmeyince sütte azaldı tabii şimdi bırak +2 telafisini de bu hafta bolbol yeşillik ye ayran ve su iç bolbol sadece akşamları dikkat et yeter
ayşeye sonuna kadar katılıyorum
yumurta protein yoğurt bunları da ekle menüne lütfen dikkat et su da artsın su falan içemeyince gitmiştir sütün moral bozmak yok

Aslında bulgur pilavı dışında fena sayılmaz neyse ki oda öğlen tolere etmisindir aslında alışverişe giderken ton balığı küçük kutu sütlerden mi alsan cantana atarsin bide a101 de hazır tavuk yemeği falan var haftasonuna için kurtarıcı olabilir
Evet a101 den o hazır yemeklerden kesinlikle almayı düşünüyorum. bu hafta bugün hariç her akşam antreman var sezon yaklaştığı için. Alışverişe çıkıp bu haftami planlamam lazım bu hafta hedefım 72 kiloya inmek

Evet a101 den o hazır yemeklerden kesinlikle almayı düşünüyorum. bu hafta bugün hariç her akşam antreman var sezon yaklaştığı için. Alışverişe çıkıp bu haftami planlamam lazım bu hafta hedefım 72 kiloya inmek
bayaa yoğun bir haftasonu geçmiş
minikler derken 5 yaş için basket uygun mu benim küçük sıpa ölüyo basket diye

Ağlama bebegimmm. Şuan zaten bence senin hedefin kilo vermekten ziyade olabildiğince az kilo alarak, sağlıklı beslenerek bu dönemi atlatmak. Şaka yaptım ben. Ama malesef ülkemizde kadınlarımız sütüm kesilmesin diye 30 35 kilo alıyor hamilelikte, ardından ciddi lohusa depresyonlari gelisiyor. Benim sana tavsiyem bir diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenip, hem bebeğe hem sana iyi gelen yiyecekleri keşfetmen, benim arkadaşım süt için bol bol chai latte içerdi. Dışarıda içmene gerek yok. Kaynamış ve kopurmus süte, çok az ılık çay ekliyorsun. Bol tarçın, zencefil, zerdecal, yeni bahar. Hatta sen kıyılmış fındık ve ceviz de ekleyebilirsin. Sütüm fışkırıyor bunu içince derdi.

Kuzum ben yanlış okudum o zaman. Bir ara girme fırsatım olmuştu. Sen sanki bir yere devam ediligini ve dayanamayıp bir şeyler yediğinden bahsediyordun.Ben yanlış okudum o zaman:KK200: Evet harika vermişsin ben haftasonu çok az takip edebildiğim için yanlış gormusum

Back
X