Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen öyle canım, artıda değilim en azından :)

Sen bırakırsan bende yemem dedi eşim, şimdilik devam ediyorum adamcağız kalmasın bari, belki çok ödem yoktu bende ondan gitmedi bilemiyorum, gidicek inşallah..

4. Gün ne vardı kızlar? Muz, süt, yoğurt, çorba mıydı??
Evet canım muz-süt günü ama en fazla 3 muz yiyiliyor.

Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün

Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut

Ara; çiğ karnabahar

Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma

Ara; 1 elma, yarım armut

Akşam; 1 tabak lahana

Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş

Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez @keremcemim matilda34 matilda34

Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
Afiyet olsun canım. Mence gayet uymuşsun.

kızlar garip gelicek ama canım dondurma istiyo şimdi değil olsa yerim bu soğukta nerden aklıma geldiyse:dondurma:

Allah Allah, bugün bi ara konuştuk ya candy ile ondan mı ola? Haftada 2 tıp dondurma pazarlığı falan diye??

Menü
Sabah dukan krep peynir domates salatalık

Ara meyve salatası 2 kaşık yoğurt

Ara kahveli sütlü mistik çay

Akşam arapsaçı yoğurt salata

Su 3 litre
@keremcemim inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight morordek morordek

Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?

Allah sanada ortim @w e n d y ede nasip etsin inşallahh.

Amin orticim, cansın :)

sevindim canım ...
amin hepimiz düşeriz inşallah..

hahaha rsim çekte at kız o kadar yapıyonuz biriside foto atmıyor...at bekliyorum
Tamam çektim, geliyor :)
hahah çok güldüm ee o kadar meyvesizlikten sonra cennete düşmüş gibi olmuşsun...:KK70::KK70::KK70:

Aynen, çıldırmış gibi yiyom, allahtan kilo almadım :)

yılbaşında bende senin kilonda olsam keşke:21:

İnşallah nilgüncüm, inşallah

Allah Allah, bugün bi ara konuştuk ya candy ile ondan mı ola? Haftada 2 tıp dondurma pazarlığı falan diye??

Arapsaçı ne kız? Horozu da söylemedin :) değişik mi bunlar?

Amin orticim, cansın :)
he aklıma sen söyleyince geldi yok kız izlediğim dizide vardı ondan canım istedi galiba :KK48:

IMG_2348.webp

nilsub nilsub canım senin için, hazır çorba yok içinde, bol maydonozlu :) tadi süper, limon pul biberle yiyorum bende :)

Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün

Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut

Ara; çiğ karnabahar

Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma

Ara; 1 elma, yarım armut

Akşam; 1 tabak lahana

Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş

Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez @keremcemim matilda34 matilda34

Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
yarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..

bende menü yazayım... inatettimolacak inatettimolacak

08.00 sabah 2 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 çatal peynir 5 yeşil zeytin

11.oo ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 1 mandalina

13.30 öğlen 2 yumurtadan kıymalı soğanlı yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir

16.30 ara 1 bardak tarçınlı zencefilli sütlü kahve 2 kuru kayısı 2 hurma 3 tane kuru üzüm

su 2 lt tarçınlı karanfilli su
spor 40 dk yürüyüş

şimdide sade maden suyu sade türk kahvesi içiyorum
Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme :KK15:
Menü
Sabah dukan krep peynir domates salatalık

Ara meyve salatası 2 kaşık yoğurt

Ara kahveli sütlü mistik çay

Akşam arapsaçı yoğurt salata

Su 3 litre
@keremcemim inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight morordek morordek
Bugun hepımız mıstık caycı olduk :D bende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??

Ben de yazayım menuyu
Sabah
2catal peynır
1mınık kutu süt
4badem 1hurma

Ara
1kupa mıstık cay

Öğle
1kepce ezogelın
1tabak karnıbahar yemegı
1kepce cacık,salata

Ara
2mınık kutu yogurt 300gr edıyo
5badem 1hurma

Akşam
2yumurta 1yk yulaf kepegınden omlet
ıcıne peynır sarıp yidim 1tane salatalık

Ara
şimdi de 1kase zencefıllı biberli yogurtumu yıyorum

Su 2,5 yapıcam yatana kadar ıns
Spor 30dk yuruyus.. cok soguktu bugun daha fazla kalamadım dısarda. yemege gıdıp gelırken bıraz yolu uzatabıldım sadece
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub

yarın corbayı bıraz daha fazla yemeye calıs canım.. eşin de seninle aynı mıktarda mı yedı corbayı merak ettım..
Yarın da corba meyve sebze muz süt günü.. ben meyve hakkını muzla doldurmustum baska meyve aramadı canım.muzlarım da mınık ve yesıl olanlardandı.onların potasyum ve çinko oranı daha yuksek ve daha az kalorlı. sabah ogle aksam menusunden 1er saat sonra 1bardak laktozsuz lıght suz(pınardı benımkının markası) 1tane muz yemıstım. sebze gunlerınde ben bol bol yesıl salata tükettim canım. evdeysen öğle yemegıne fırında ya da ızgara da yagsız sebze yapabılırsın kabak patlıcan biber filan..

Nilgünüm farkında olmadan yağı ve tuzu biraz arttırmıs olabılır mısın? 1er dilim ekmek dısında pek bısey carpmıyo gozume. ben ekmeksız yasamaya alıstıgım ıcın artık gereksız gelıyo bana ondan gozum takılıyo sanırım :) bi de kahvenın yanına 2hurma yediysem dıgerlerını yemezdım ben olsam..afiyet olsun ortıme :KK15:

Bugun hepımız mıstık caycı olduk :KK70: bende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
bende ekmeksiz kabız oluyorum feciii bilmem iyi geldi bugun gözüme :KK48:
ay yok regli olucam ya cıss almıyım diye yedim kuruları en azından katkısız ne yapayım yaaa ruhuma işlemiş pis boğazlık:olamaz:

Ben de yazayım menuyu
Sabah
2catal peynır
1mınık kutu süt
4badem 1hurma

Ara
1kupa mıstık cay

Öğle
1kepce ezogelın
1tabak karnıbahar yemegı
1kepce cacık,salata

Ara
2mınık kutu yogurt 300gr edıyo
5badem 1hurma

Akşam
2yumurta 1yk yulaf kepegınden omlet
ıcıne peynır sarıp yidim 1tane salatalık

Ara
şimdi de 1kase zencefıllı biberli yogurtumu yıyorum

Su 2,5 yapıcam yatana kadar ıns
Spor 30dk yuruyus.. cok soguktu bugun daha fazla kalamadım dısarda. yemege gıdıp gelırken bıraz yolu uzatabıldım sadece
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub
afiyet olsun çayını sütlemi suylamı demliyosun...

Back
X