Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Domates 1 yumurta az peynir cay
Öğle
Bir parça kemikli tavuk
Yoğurt ufak oglumla birlikte yedik
Akşam
Kıymalı ıspanak
Meyveyi akşam dışarı çıkınca aldım biraz geç yedim o yüzden
Ayva ve yeşil elma
Yatmadan önce yulaf kepekli yogurt
Su 2 lt
Spor
2.5 saat yuruyus
60 mekik 45 saniye plank
15 dak ust bölge vücut egzersizi
15 dakika pilates banti
15 dakika dambillarla
15 dakika pilates topu ile egzersiz
@inatettimolacak @mprordek toplight toplight

maşallah :nazar::nazar: spor da menü de süper :KK9::KK9:

kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin

tebrikler kaptanım süper sonuç :super:

seval cim kahvaltın güzel görünüyo ama o bardaktaki ne tatlım kakaolu süt mü yoksa eğer oysa bırak onu lütfen sade süt iç ayrıca neden öğleyin yemedin bamya dan ne kadar yedin ayrıca
bu arada öğle bulgur pilavı yersen ekmek yeme

şekersiz buzlu kahveli yarım yağlı süt :KK59:

öğlen ekmek yemicem akşam da 1 dilim hakkım kalıyor onu da türlüye patates koyacağım için yemicem :rapci:

canım bu mesajını favorilere aldım ama şimdilik bir ay kadar en azından diyetisyenin menüsünü birebir uygulamayı düşünüyorum. eğer öngördüğü kiloyu veremezsem o zaman bu yöntemleri denerim

okiş kaptanım bi daha içmem artık

kaçamaklarrrr ve bahaneler kraliçesi diyelim biz ona

ben ikisini de çöpe attım ve bugün tacı bırakıp demokrasi ilan ettim artık halkımı dinlemeye karar verdim :KK70::KK70: ve halkım (yani vücudum) bana diyor ki artık yeme seval, yeme annem, yeme gülüm :KK70:

ay benim ve eşimin en sevdiği akşam ritüelidir tarçınlı zencefilli süt ama böyle bir faydası olduğunu bilmiyorduk

ay çok yakındı çok güzeldi hatta sabah bile çok net bi şekilde tepedeydi. Çamaşırları asarken çok romantik dakikalar geçirdim :KK48:

tebrikler ebruşuma :KK9:

ben o "amma korkmuşuz" öyle değişik okudum ki noluyo la nerdeyim ben dedim bi an geri dönüp tekrar okudum alıntıyı falan okudum :KK70: algılamam zaman aldı :KK30:

ay benden ötürü sandımdı da neyseki değilmiş ucuz atlattım linçi

Ben de içcem bugün mistik

Benim de dilimde yahu.. 10 gündür dondurma buzlukta diyete başlamadım diye yemedim.. Bende bi manyakım :KK53:
Cuma ve Pazartesi akşamlarını seçtim dondurma için tartılardan sooora yani :KK8::KK8:
Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...

öğlen ekmek yemicem akşam da 1 dilim hakkım kalıyor onu da türlüye patates koyacağım için yemicem :rapci:
Bak ne güzel ayarlamışsın ekmek durumunu aslında herşeyi biliyoruz da uygulayamıyoruz...

ya demir eksikliğim var zaten, durumu ne acaba onu merak ettim, bi de dukanın sonucu bişi oldu mu değerlerime acaba dedim, dur bakalım kilo gidince güzel olmuştur inşallah herşey, kolestrol falan çıkmasın da :KK57: yoksa dukana devam ya da devam değil kararı alıcam.

takımı alır götürürler valla :KK70:
Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...

Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...

yok ya o benim motivasyonum :dondurma: menümden o gün 1 meyve 1 süt çıkar dedi diyetisyen hadi benden de 1 dilim ekmek gitsin o akşam ekmek yemem ama onu yicem yani.. kilo verimim durunca haftada 1'e düşürürüm :dondurma:

Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...

ya baksana herkesler verdi, yemeği mi yanlış yaptım diye düşünüyodum aynı yemeği yediğim adam verdi, ben veremedim, sıkıntı benden işte, karatay teyzemi dinliiim bari, çıkışta da devit-3 ampul alıcam, haftada bir içeyim onu da, bi ara içiyodum biliosun vitaminleri, bıraktıydım 2-3 haftadır, bak tık yok :(

mistik.webp

ara öğün zamanı.. armutun yarısını yedim yarısını hamiş bi arkaaaşıma verdim :anneadayı:

çay mistik çay sütün yarısı ile karıştırdım :kahve:

Günaydın sanada...

Erken kapattım diyedir yada protein ağırlıklı oldu...ay yok anacım bu sabah tescillendi pis boğazlığım sirkeli ballı su bile güzel geldi...:KK70::KK70::KK70:

Hava burda soğuk orda nasıl sızlamasın sonra soğuktan kaptanım...
kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetim

kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacan

Sen şimdi dukan yapmıyorsun dimi bıraktınmı yoktum ya takip edemedim...
Kuzum sen baya geride kalmissin. Dukan yapıyorum, çok güzel gidiyor kilolarda cumadan cumaya tartiliyorum. Her gün tartilinca atiyorum o gün veremediğim zaman çok canım sıkılıyor. Diyetisyen diyeti bana yaramadi malesef. Kilo vermek yerine aldırdı. Diyetisyene 76.5 ile girmiştim 3 günde 77.3 olunca dükkana geri donus yaptım. Şuan 74.5 kiloyum. 5 6 günde dukan hemen toparlandı beni sağolsun. Akşamları yemek yemiyorum zerdecalli, pul biberli bol baharatlı yoğurt yiyorum saat 17.30 gibi.

kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetim
kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacan

hava sıcak o ayrı ama kaptanım ben yaz kış buzlu içiyorum suyumu içeceğimi hep :KK53: kendimi bildim bileli böyle 6-7 yaşından beri falan benim babam ve dedem de aynı erkek kardeşim de.. soya çekmişim bişey olmuyo.. hatta suyu ılık içince boğazım şişiyo benim o_O

kiz cok guzel gidiyo bozma

yok bitti artık.. Allah'ın izniyle töbe bi daha bozmam yani.. Dün bi arkadaşımın 2 haftalık hamile olduğunu öğrendim çevremdeki kişilerden 4'ü hamile.. Ben de istiyorum. O zaman bunu yapmam lazım

Gerçekten şunu anladım ben bi Allah için bi de evladı için insanın yapamayacağı şey yok bu hayatta :KK51:

değil mi, inşallah senin de başarıcağına eminim, elimize düştün artık :KK48: önce kilolar gitsin, hamişkende kopmak yok, benim kuzenim -5 ile doğuma girdi, yeter ki iste :KK15:

Selam güzelller..
aferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun ol
Evet kaptanım 55
Pırasa hariç hepsi var evde bende sabah denesem mi acaba :KK64:
Peki ne kadar su koydunuz ( bende kaptanınız gibi biraz sulu yapıp blenderden geçirmeyi düşünüyorum şöyle mercimek çorbası kıvamında olursa güzel olur gibime geliyor )

Sabah erkenden bende koyarım tenceremi ateşe :KK48:
Yanlış anlamadıysam kahvaltıdada çorbadan içiliyor :KK66:
Zaten çorbayı genel olarak çok severim eğer dediğiniz gibi lezzetliyse tam süper olur :KK66:
Sanırım gün içinde az meyveyede izin var :KK68:

Bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç sende görürsünde bende sabah sabah gaza gelirim o bahaneyle :KK60:
Çorbanızı yaptınız mı??
Kızz bende işe gidicem günlerimi karıştırdım diye bi şokladım :confused:
Sen bakma bizim serveye onun kafası karışık.. :KK68::KK68:

Zaten menün süperdii..
Bugunde benzer şeyler bekliyoruz ona göre

Günaydın ebrucum, bugün durumlar ne sende? 58'i gördün mü acaba? merak ettim, kendimi senin gibi vermiş hayal etmek istiyorum ama hayalleeeer, hayatlaaar :) 61,6 gördüm sabah, o da benden bence lahanayla etkisi yok.

Back
X