Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))
Betus kız nerelerdesin kaçamak mı var yoksa uğramıyomn

dün süüper ay var dediler aldım tripotu elime boynumda makina ayağımda pijama çıktım sokağa aaaa bi baktım ay may yok .... hiç yok hem de.... hani biri sorsa ne iş dese açıklayamıcam hani ay olsa dicem fotoğraf falan... ama kaldım öyle mal gibi sokakta :)))

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Betus kız nerelerdesin kaçamak mı var yoksa uğramıyomn

var tabi olma mıı.... ooooo söylemiiim :)) bazıları beni ezer burda :)))

beeen :KK3: afiyet olsun şekerim

ahh betüş, aşk olsun sana, yoğun olunca yemek yenmesi falan unutulur bildiğim ama bizim bünye kendini yemeğe veriyo dimi :KK42:

yoğun olunca yemek yapmıyorum yapmayınca fosss.....

gülme komşuna gelir başına... tripod gelir tarım burdan bak :)))

Kızlar öğle yemeğini çekmeyi unuttum yürüyüş yapıcam diye telaştan :-)

7 yk kağıt kebabı (bezelye havuç patates et)
7 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 muz

yarım saat yürüyüş yaptım :21: gelince de 1 kupa şekersiz çay içtim. yalnız yemek fena dokundu mideme hızlı yediğim için galiba:KK64: birazdan yeşilçay ve türk kahvesi içicem

7 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 muz

yarım saat yürüyüş yaptım :21: gelince de 1 kupa şekersiz çay içtim. yalnız yemek fena dokundu mideme hızlı yediğim için galiba:KK64: birazdan yeşilçay ve türk kahvesi içicem
Bence bulgur pilavı fazla kaçmış bütün khler bir arada patates bezelye bulgur 2 kaşık bulgur 1 ekmek dilimi canim

Slm yavriiiileriiimmm:KK36:hemen menümü yazayım beynim o biçim kaç saat bilgisayarda çalışdım beynim yoruldu:cry:
Sabah
Peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Tavuklu salata
1 küçük mango
1 küçük kase yoğurt
Akşam
Karışık sebze
Yoğurt
1,5 litre su
2 saat spor
Afiyet olsun datluss ;)
Mistık cay yapıyorum içen var mııı
Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki :110:
Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yok :D dedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim :D kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm :D sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de :D :D

7 yk bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
1 muz

Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin ;)
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar :KK200:

Afiyet olsun datluss :KK66:

Kız normal cayı bulamıyom bugun oyle yogunum ki :110:

Ahaha sorma betüşüm.. Dün gece ben de bi balkondan bakam dedim anamm bi soğuk zati baktım kimse yok :KK70: dedim ömrü billah 1kere görülecek şeyin gecesinin bulutlu geceye denk gelmesi.. şansımı öpeyim dedim :KK70: kızım özge sen iyi bu bahtsızlıkla ölmüyon dedim.güldüm kendime ya betüşüm :KK70: sen de çıkmadan bi bakaydın keske.didim sana sapık dicek millet bu fotoraf ısı patlamasın sen de :KK70: :KK70:

Tatlım ben alısamadım senın menulerıne..yemeklerın garnıturunu yememeye calıssan güzel olur dıye dusunuyorum.Ayrıca bulgur pirinçten daha saglıklı olsa da o da yüksek kalorili.7kaşık fazla geldi bana. yoğurtu arttır ama zararını görmezsin bi haftadır ben sardım iyice iyi geliyo mideme filan da..
Fikirlerim bunlar,umarım faydasını görürsün diyetisyen listesinin :KK66:
Not: Bacım bi de bişey dicem sen bu değişik emojikleri nerden buluyon ya çok tatlılar :KK200:
Ben de bayıldım o emojıyeeee

Bence bulgur pilavı fazla kaçmış bütün khler bir arada patates bezelye bulgur 2 kaşık bulgur 1 ekmek dilimi canim

biliyorum canım öğle yemeğimde 5 yk bulgur iki dilim ekmek vardı normalde ben 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgur yedim bezelye patates falan var yemekte diye de diğer 1 dilim ekmeği yemedim işte bu arada muz da Anamur muzu küçük yani 1 meyveye denk geliyor onu da belirteyim. benim menülerim diyetisyen menüsü yeni de başladığım için biraz kabarık kaçabilir tabi :KK53:

Back
X