Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu dukan kurabiyelerim tarifini aticam birazdan ;)
20161115_211242.webp

Eklentiler

• 20161115_211242.webp
    20161115_211242.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
FB_IMG_1479076888083.webp
ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisim ;) bu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile :olamaz: icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde ;)

Eki Görüntüle 1912053 ama ben tarifi tutturamadim cok cvik oldu tavsiyem sutu koymadan bi hamuru yguun gerekirse sutu koyu ben hepsini brden koydugum ickn cvik oldu snra tekrar 3 kasik kepek karsmi ve 1 kasik nisasta koydum azcak boraz toparladi ben byutlarini braz byuk yapmisim :KK66: bu arda boregim ayni resmdeki gbi yaptim cok gzel oldu tadi 1 dilim yedm bile :olamaz: icine domates peynir ve hindi jambon koydum ben siz istediginizi koyablirsnz ole isde :KK66:
börek süper görünüyorr..

:KK45::işsiz:
Aynennnn oyle.bazen kapıyı kapatıp nefesım kesılene kdr bılmedıgım yone dogru kosasım varrr:KK11::halay::kusmuk::hamarat:
sen evin içinde koş duvara çarpınca azcık kendine gelirsin :KK48: hepimizin başından geçti canım 2 çocuğumdada uyku sorunu vardı ikiside 2 yaşından sonra uykuları düzene girdi çok zorlanıyodum ama geçiyor tatlım ya şimdide ben gece üstlerini örtmek için habire kalkıyorum sakin ol stres yaptıkça stresi artıyor insanın bebk bile anlıyo annesinin sesinden stresli olduğunu sen sakin kalkı elacıkta sakin olsun...:anne::KK15:

sen evin içinde koş duvara çarpınca azcık kendine gelirsin :KK48: hepimizin başından geçti canım 2 çocuğumdada uyku sorunu vardı ikiside 2 yaşından sonra uykuları düzene girdi çok zorlanıyodum ama geçiyor tatlım ya şimdide ben gece üstlerini örtmek için habire kalkıyorum sakin ol stres yaptıkça stresi artıyor insanın bebk bile anlıyo annesinin sesinden stresli olduğunu sen sakin kalkı elacıkta sakin olsun...:anne::KK15:
Duvar fıkrını degerlrndırcem canım sagolllll:kızgın:tam 3,5 saattır kucahımda uyuyacak dalamıyorr:KK47:

Back
X