Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum
Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu

canım 2. gün sadece sebze, 1 patates hakkın var ayrıca, haşlayabilirsin, domates hariç, 3. günde sebze+meyve, domates 5.gün giriyo diyete. toplight kaptanımın menüleri güzel, ona bak bence :)

geçen akşam yiyemediğin mercimek köftesinin acısını çıkarmışsın, kv yanına mı koyup yolladı naaptı :KK48::KK48:
aynen canım benim de işime geldi valla bu hafta 3 gün protein yapayım diyodum dünkü mercimek köftesiyle dengelemiş oldum :KK45:
afiyet olsun canım... sen çok az yiyiyosun valla...
aslında akşam yememeye alıştım ama mistik çayı içtikten sonra bi açlık hissettim baya.. metobalizmayı çalıştırdığı için mi oldu acep bilemedim

Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
protein gününde yoğurt yiyorum hem sabah hem öğlen oyüzden yeşilliğe ağırlık verdim dün mercimek köftesiylede iyi gider diye bol bol marul ve tere yedim limonla :KK45:
baya çok koymuş benim kayınvalide işyerindekilerede dağıttım sabah öğlen hepimiz mercimek köftesi yedik :KK45:

Gunaydin hanimlar
18 20 hafta arasında hissedersin hareketlerini... çok güzel bir duygu

mezun olmak için elimden geleni yapacagim. Ama böyle oturduğum odadan girmeyince nete muhabbete katılamayan gıcık oluyorum. Gerçekten az kalmis. Haftasonu görümcem gidecek inşaallah o zamana daha iyi olurum
Bu hafta da en azindan sabit gel de haftaya bi atak bekliyorum senden ona gore ;)
kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Kaptanim cok gecmis olsun neler olmus ya :( insallah iyisinizdir simdi
Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.:kahve:
Sen bu hafta baya azimlisin gordugum kadariyla. 4-5 saat spor ne kiz :)
ay betüş gibi sabah ciğer yiyim dedim mideme oturdu taş gibi....
@btlbetul
Onu her mide sindiremez bence anca Betusunki kaldırıyor :p
58.9 çıktım... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Masallah Ebrusum cok güzel bi sonuç:nazar:
morordek morordek takımın güzel annesi nasılsın bugun??
İyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedir ;)
kızlar günaydınn
dünkü menümü yazayım

sabah
4 tane mercimek köftesi marul
ara şekersiz sütlü kahve

öğlen 10 tane fln mercimek köftesi bol yeşillik limon

akşam mistik çay

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt su - 4 bardak kadar çay,
Kiz mercimek koftesinden baska bi şey yemedin mi :)

:nazar::nazar::nazar:

kızlar lahana diyeti yapanlar....araştırınca nette çok zararlı diye bir sürü yazı var okudunuz mu...

aman nilgünüm hangi diyete çok sağlıklı diyolar ki Allahını seversen, hepsi zararlı internette, hatta bi yerin ağrısın kesin kanser çıkıosun :KK48::KK48:

@w e n d y canım dün uğrayamadım sonuçların nasıldı??
Bugun eksi gördün mü??
Lahanaya devam mı edeceksinn??

canım eksi görmüyorum ama devam edicem, dukana dönmek istemiyorum, bu hafta başladım bitireyim istiyorum, eşim de yapıo ya benimle, onun da motivasyonu düşmesin ben yemedim diye.

ya neler yazmış american clinic saç dökülmesi ile başlıyo diye 1 tabağı 20 kalori diyo çok az bilemicem tabi sağlıkçılar uygun görmemiş...giden yağ değil imkanı yok yağ olmasının diye kaslarınız eriyo diye bacım...şok diyet tabiki...o_O

gönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.

Gunaydin hanimlar

Bu hafta da en azindan sabit gel de haftaya bi atak bekliyorum senden ona gore :KK66:

Kaptanim cok gecmis olsun neler olmus ya :KK43: insallah iyisinizdir simdi

Sen bu hafta baya azimlisin gordugum kadariyla. 4-5 saat spor ne kiz :)

Onu her mide sindiremez bence anca Betusunki kaldırıyor :p

Masallah Ebrusum cok güzel bi sonuç:nazar:

İyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedir :KK66:

Kiz mercimek koftesinden baska bi şey yemedin mi :)
yemedim canım yeşillik yedim yanında bol bol :KK45: kayınvalidem birsürü koymuş ofiste hepimiz mercimek köftesi yedik :KK45:

kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum

Geçmiş olsun kaptancım şimdi durumu nasıl?

Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.:kahve:

4-5 saatlik spor için nasıl motive oluyorsun canım merak ettim :KK14:

aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi

bu çorbadan ben de yapıcam ama diyetini yapmicam kış çorbası olarak öyle azcık tadımlık :kk77:

oooo 58:KK8: tebrikler :KK9:

@azaydidem Uzmanlar 2 bardak bitki çayına yeterli, fazlası zarar diyorlar.Titreme ve çarpıntı yapabiliyor. nilsub nilsub evet Nilguncum Akşamları yemiyorum ben. Gelinlik provaları başlayınca daha da azalttim. Eskiden minik bir bitteri ağzıma atarken bisey olmaz diyebiliyordum Şuan tam randıman uyuyorum dukana. Dünden bugune -600 Gr gitmiş çok mutluyum o yüzden.

Ben de bitki çayını 2 den fazla içmiyorum çok kahve içtiğim için 2 bile beni etkiliyor bazen.. E kahveden de geçemem :KK22:

candy_candy candy_candy çok iyi gidiyorsun canım.. Bugunun menu planını yaptın mı??

Evet Evet ebruşum planımı yaptım inşallah uyarım :KK53:

Sabah: kıymalı aci biberli yumurta (2 yk kıyma 1 yk domatesli acı biber sosu 2 yumurtadan) + buzlu kahveli süt (şekersiz) + 1 kk peynir + 4 zeytin + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara: 1 mandalin (irice biraz) 1 bardak sade türk kahvesi

Öğlen: Fırında tavuk + salata + 1/2 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara 2 : Yeşil elma + Light sütlü mistik çay

Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, bezelye, havuç, misket köfte hepsi fırında pişiyor:KK68:) 1 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek :KK52:

eğer bi değişiklik olmaz ve işten direk eve gidersem plana uyulur ama bi değişiklik olurda plana uyamazsam listeye uyacak başka bi plan yapılır :cool:

bu arada dün 1 saat 35 dk totalde yürüdüm. 15 + 35 + 30 +10 şeklinde bi de aradaki kısa mesafeleri sayıyor program totalde de 9200 adım etti :KK59: ahhh çok güzel:KK51:

Dünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.

Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt

Ara; 1 muz, şekersiz nescafe

Akşam; 3-4 yk elmalı yoğurt

Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.

morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak

kızlar günaydınn
dünkü menümü yazayım

sabah
4 tane mercimek köftesi marul
ara şekersiz sütlü kahve

öğlen 10 tane fln mercimek köftesi bol yeşillik limon

akşam mistik çay

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt su - 4 bardak kadar çay,

proteinden yana biraz eksik olmuş şöyle ayrandır yoğurttur süttür ekleseymişsin öğünlere güzel olurmuş

Dünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.

Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt

Ara; 1 muz, şekersiz nescafe

Akşam; 3-4 yk yoğurt

Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.

morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak
Neyini yorumlayayim kiz bu menunun ben :)) lahanacilar bilir bence cok az menüler bunlar :KK53:

proteinden yana biraz eksik olmuş şöyle ayrandır yoğurttur süttür ekleseymişsin öğünlere güzel olurmuş
evet kuzum bilerek yemedim bu hafta 3 gün saf protein yapıcam çünkü pazartesi , çarşamba. perşembe arada salı gününe protein pek eklemedim sabah içtiğim kahveyi sütle yaptım bi tek

Back
X