- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.201
Bende çok bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorumSağ olasın canım zahmet oldu
İnşallah çok daha aşağıları görürüm sizlerin vesilesiyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorumSağ olasın canım zahmet oldu
İnşallah çok daha aşağıları görürüm sizlerin vesilesiyle![]()
Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdubu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum
Hem böyle daha iyi doyardinMercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
aynen canım benim de işime geldi valla bu hafta 3 gün protein yapayım diyodum dünkü mercimek köftesiyle dengelemiş oldumcanım 2. gün sadece sebze, 1 patates hakkın var ayrıca, haşlayabilirsin, domates hariç, 3. günde sebze+meyve, domates 5.gün giriyo diyete. toplight kaptanımın menüleri güzel, ona bak bence :)
geçen akşam yiyemediğin mercimek köftesinin acısını çıkarmışsın, kv yanına mı koyup yolladı naaptı![]()
aslında akşam yememeye alıştım ama mistik çayı içtikten sonra bi açlık hissettim baya.. metobalizmayı çalıştırdığı için mi oldu acep bilemedimafiyet olsun canım... sen çok az yiyiyosun valla...
protein gününde yoğurt yiyorum hem sabah hem öğlen oyüzden yeşilliğe ağırlık verdim dün mercimek köftesiylede iyi gider diye bol bol marul ve tere yedim limonlaMercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
Bu hafta da en azindan sabit gel de haftaya bi atak bekliyorum senden ona gore18 20 hafta arasında hissedersin hareketlerini... çok güzel bir duygu
mezun olmak için elimden geleni yapacagim. Ama böyle oturduğum odadan girmeyince nete muhabbete katılamayan gıcık oluyorum. Gerçekten az kalmis. Haftasonu görümcem gidecek inşaallah o zamana daha iyi olurum
Kaptanim cok gecmis olsun neler olmus yakizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Sen bu hafta baya azimlisin gordugum kadariyla. 4-5 saat spor ne kiz :)Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.![]()
Onu her mide sindiremez bence anca Betusunki kaldırıyoray betüş gibi sabah ciğer yiyim dedim mideme oturdu taş gibi....
@btlbetul
Masallah Ebrusum cok güzel bi sonuç58.9 çıktım...![]()
İyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedirmorordek takımın güzel annesi nasılsın bugun??
Kiz mercimek koftesinden baska bi şey yemedin mi :)kızlar günaydınn
dünkü menümü yazayım
sabah
4 tane mercimek köftesi marul
ara şekersiz sütlü kahve
öğlen 10 tane fln mercimek köftesi bol yeşillik limon
akşam mistik çay
işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt su - 4 bardak kadar çay,
58.9 çıktım...![]()
kızlar lahana diyeti yapanlar....araştırınca nette çok zararlı diye bir sürü yazı var okudunuz mu...
@w e n d y canım dün uğrayamadım sonuçların nasıldı??
Bugun eksi gördün mü??
Lahanaya devam mı edeceksinn??
ya neler yazmış american clinic saç dökülmesi ile başlıyo diye 1 tabağı 20 kalori diyo çok az bilemicem tabi sağlıkçılar uygun görmemiş...giden yağ değil imkanı yok yağ olmasının diye kaslarınız eriyo diye bacım...şok diyet tabiki...![]()
Tabi Nilgün'un kaslari degerli, giderse napacakgönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.
yemedim canım yeşillik yedim yanında bol bolGunaydin hanimlar
Bu hafta da en azindan sabit gel de haftaya bi atak bekliyorum senden ona gore
Kaptanim cok gecmis olsun neler olmus yainsallah iyisinizdir simdi
Sen bu hafta baya azimlisin gordugum kadariyla. 4-5 saat spor ne kiz :)
Onu her mide sindiremez bence anca Betusunki kaldırıyor
Masallah Ebrusum cok güzel bi sonuç
İyiyim canım, bugun gene evden calisayim diyorum. Kar yagmis zaten hafif hiç disari cikasim yok. Senden naber? Guzel eksiler gorulmus sabah, keyfin yerindedir
Kiz mercimek koftesinden baska bi şey yemedin mi :)
kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Günaydın tatlı bayanlar
4-5 saatlik sporum birazdan başlıyor. Görüşmek üzere efendim.![]()
aldım herşeyi ebru lahana havuç pırasa maydanoz başka ne koyucam... birde yeşil biber almadım sera diye pul biber kullansam olur dimi
58.9 çıktım...![]()
@azaydidem Uzmanlar 2 bardak bitki çayına yeterli, fazlası zarar diyorlar.Titreme ve çarpıntı yapabiliyor.nilsub evet Nilguncum Akşamları yemiyorum ben. Gelinlik provaları başlayınca daha da azalttim. Eskiden minik bir bitteri ağzıma atarken bisey olmaz diyebiliyordum Şuan tam randıman uyuyorum dukana. Dünden bugune -600 Gr gitmiş çok mutluyum o yüzden.
candy_candy çok iyi gidiyorsun canım.. Bugunun menu planını yaptın mı??
Ay bugun ben de mi yapsam canımı çektirdinyemedim canım yeşillik yedim yanında bol bolkayınvalidem birsürü koymuş ofiste hepimiz mercimek köftesi yedik
![]()
kızlar günaydınn
dünkü menümü yazayım
sabah
4 tane mercimek köftesi marul
ara şekersiz sütlü kahve
öğlen 10 tane fln mercimek köftesi bol yeşillik limon
akşam mistik çay
işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt su - 4 bardak kadar çay,
Bebegimin başı artık dik duruyormus. Aferin oglusuma dik dursun egmesin başını![]()
fırsatın varsa yap canım sağlıklı bi yemek bence ... kıyamam minik ördeğe fatmagul teyzesi göndersin çok canı çektiyseAy bugun ben de mi yapsam canımı çektirdin![]()
Neyini yorumlayayim kiz bu menunun ben :)) lahanacilar bilir bence cok az menüler bunlarDünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.
Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi
Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt
Ara; 1 muz, şekersiz nescafe
Akşam; 3-4 yk yoğurt
Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.
morordek
nilsub
toplight
inatettimolacak
evet kuzum bilerek yemedim bu hafta 3 gün saf protein yapıcam çünkü pazartesi , çarşamba. perşembe arada salı gününe protein pek eklemedim sabah içtiğim kahveyi sütle yaptım bi tekproteinden yana biraz eksik olmuş şöyle ayrandır yoğurttur süttür ekleseymişsin öğünlere güzel olurmuş
Neyini yorumlayayim kiz bu menunun ben :)) lahanacilar bilir bence cok az menüler bunlar![]()
kuzum benim, çok tatlısınız![]()
Sagol teyzesi ne zamandir yemiyordum ben de eşim de cok sever yapip yiyelim ailecekfırsatın varsa yap canım sağlıklı bi yemek bence ... kıyamam minik ördeğe fatmagul teyzesi göndersin çok canı çektiyse![]()