Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugünki menümü yazayım
sabah
sütlü yumurta peynirli (1adetyunurta)
1 lokma 1x1cm boyutunda ekmek
öğle
4 kepçe çorba
2kaşık yoğurt
ara
1-2çatal yoğurtlu kırmızı pancar
akşam
3adet çinekop
salata
su 2,5lt
spor yok maalesef
canım yarın evdeymişsin bence sabah öğle akşam en az 12 kepçe içersin ki bence geriye fazla kalmaz çorbadan ne kadar çok içersen o kadar kg veriyorsun ctesi akşamına da 1-2kase anca kalır ama çok kalırsa dondurucu olur heralde ben herşeyi koyuyorum çünkü
Haklı olabilirsin canım ilk gün 1 kerede 4 kepçe koymuştum ( baya büyük kaseydi hani şu kahvaltılıklar için olanlardan ) ama sonra bunu uzun süre yapacağım için her öğüne 2 kepçe yaptım tiksinmekten korktum açıkçası
Yarın dediğin gibi biraz daha fazla içeyim madem ne kadar içiliyorsa okadar çok gidiyor diyorsan
Cumarteside nasılsa sabah erkenden kalkıcağım ( genelde 6da ayaklanıyorum ) ve bizim yola çıkmamız 08:30u bulur
Maşallah kızkardeşim ağır vasita Ne zaman bir yere iki araba birlikte gidelim desek hep bizi en az yarım saat bekletir neymiş ikizler uyanmak istememiş yok birini giydirirken diğeri soyunmuş falan fıstık
Bende bari hazır erken kalkmışken gitmeden 1 kase çorbadan içerim sonrada Bahceye gidince ( genelde 10 gibi ancak kahvaltıya oturabiliyoruz oraya gidince ) güzel ve ekmeksiz hafif bir kahvaltı yaparım
Benim işim belli olmaz bakarsın kavanoza koyup yanımda da götürüm ama yok ya 2 gün dinlenmiş olurum olmadı sadece akşam eve gelince 1 kase daha içerim
Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, biber, misket köfte hepsi fırında pişiyor) 1 kase yoğurt +6 yk makarna
Gece 9.30: 1 muz + 2 kare bitter + 1 sade türk kahvesi
Gece 11: 2 yk yemeğin sebzelerinden 2 yk yoğurt (eşim ve görümcem yemek yiyorlardı dayanamadım )
Yarım saat yürüyüş ve bugün +200 le 116,9 çıktım
Bugün biraz işlerim vardı dışardaydım hep dışarıda diyetime uydum ama işe gelince bi tık cozuttum 1 mandalin 1 elma ve 1 soğuk kahve (52 kcal) hüplettim şu anda da 2 kare bitter ve sade kahve içiyorum sanırım yarından itibaren sizin önerilerinizi dinleyip ekmek sayısını 8 dilimden 6 ( 3+ 2+ 1) dilime düşürücem akşam nöbetçiyim eve geç gidicem bugün perşembe olduğu için bu seferlik akşam yemeğini yoğurt yumurta süt falan geçiştirmeyi düşünüyorum. yarın 115 için pek bi umudum kalmadı ama 116,5 da yeter
Yok yok ben kendimi biliyorum bir parça diye başlarsam farkında olmadan lafa dalıp baya baya götürüyorum
Bizim hayin köfte ( Annem ) pek güzel yapar açma böreği ama farkı gördükçe bana çekici gelmiyor iyiki
Dün evdekilere bende tembel işi yapıp yufkadan peynirli börek yaptım ( su böreğine benzedi ) hala dolapta bir kaç parça var ama aklımın ucundan bile geçmiyor ondan yemek ( eskiden olsa valla aklıma geldikçe bir dilim yer akşama kadar rahat 5 dilim yerdim )
Hazır adapte olmuşken çozutmayayım he ileride tabiki bende yerim baya kilo gittikten sonra ama şu an sabır zamanı
Lahana çorbasını kullanan arkadaşlara ufak bir sorum olacaktı da
Şimdi beslenmeyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür Hatta akşamlık 1 saat sonra son bir kase daha içerim ( bu arada içine limon sıkarak denedim pek sevmedim bana sadesi daha içilebilir geliyor )
Yarın için taze çorbamıda biraz evvel yaptım ( bir tek blenderden geçirmek kaldı )
Yarın hadi bütün gün evdeyim onla ilgili sıkıntı yokda acaba diyorum cumartesi bahçede gün gecicek içme ihtimalim az ( belki ancak eve gelince 1 kase oda 2 gün dinlenme olarak düşündüm beslenme acısından rahat geçtiyse içmeyedebilirim )
Pazarde dinlenme olur
Eee ben saftirik kendimi kaptırıp yarım tencere yaptım ( tencere ortadan az büyük ) pazartesiye kadar o çorba bozulur diye düşünüyorum
Acaba sıkı bir kapaklıya koyup buzluğa atıp pazar akşamı yada pazartesi çözdürsem olurmu
Sonradan kendi kendimi zehirlemiyeyim
bugünki menümü yazayım
sabah
öğle
4 kepçe çorba
2kaşık yoğurt
ara
akşam
3adet çinekop
salata
su 2,5lt
spor yok maalesef
@w e n d y
Bugun lahana yemedimm.
Kahvaltı:
1.5 yumurta tereyağına kırdım
1.5 dil tahıllı ekmek
3 çatal yağlı otlupeynir
3 dilim domates
Ara:
1 şekersiz nescafe
10 adt kuru dut
Öğle:
Yarım kase yoğurda yarım muz- 1 dilim portakal ve 1 dilim elma doğradım..
Akşam:
1 kase yoğurda çeyrek muz 1 dilim portakal ve 2 dilim elma koydum yedim..
3 kaşık pırasa yemeği
Su: 1.5 bitti yatana kadar 2'yi geçer..
@w e n d y
Bugun lahana yemedimm.
Kahvaltı:
1.5 dil tahıllı ekmek
3 çatal yağlı otlupeynir
3 dilim domates
Ara:
1 şekersiz nescafe
10 adt kuru dut
Öğle:
Akşam:
3 kaşık pırasa yemeği
Haklı olabilirsin canım ilk gün 1 kerede 4 kepçe koymuştum ( baya büyük kaseydi hani şu kahvaltılıklar için olanlardan ) ama sonra bunu uzun süre yapacağım için her öğüne 2 kepçe yaptım tiksinmekten korktum açıkçası
Yarın dediğin gibi biraz daha fazla içeyim madem ne kadar içiliyorsa okadar çok gidiyor diyorsan
Cumarteside nasılsa sabah erkenden kalkıcağım ( genelde 6da ayaklanıyorum ) ve bizim yola çıkmamız 08:30u bulur
Maşallah kızkardeşim ağır vasita Ne zaman bir yere iki araba birlikte gidelim desek hep bizi en az yarım saat bekletir neymiş ikizler uyanmak istememiş yok birini giydirirken diğeri soyunmuş falan fıstık
Bende bari hazır erken kalkmışken gitmeden 1 kase çorbadan içerim sonrada Bahceye gidince ( genelde 10 gibi ancak kahvaltıya oturabiliyoruz oraya gidince ) güzel ve ekmeksiz hafif bir kahvaltı yaparım
Benim işim belli olmaz bakarsın kavanoza koyup yanımda da götürüm ama yok ya 2 gün dinlenmiş olurum olmadı sadece akşam eve gelince 1 kase daha içerim
@w e n d y
Bugun lahana yemedimm.
Kahvaltı:
1.5 dil tahıllı ekmek
3 çatal yağlı otlupeynir
3 dilim domates
Ara:
1 şekersiz nescafe
10 adt kuru dut
Öğle:
Akşam:
3 kaşık pırasa yemeği
canım menü güzel de sen bıktın mı lahanadan kalmamışmıydı
bi de bıgün aysenin hesabı sütlü yumurta yaptım sadece tereyağı kokusu yoktu tadı güzeldi tavsiye ederim kız bas bas bağırdı süt koyu diye ekstra kaloriye gerek yok spor yok mu
toplight (74,1/) tatlitambak (74,3/) kilosu sabit inatettimolacak (69,8/)
w e n d y (61,7/)
keremcemim (68,8/)
toz-pembe (67,3/) azaydidem (69,4/) KumraL_KrakeR (67,8/) Pdr93 (74,6/) servey (75/) bsram_ (64,8/) matilda34 (68,3/)
5. Takım Ortalama: %0,874
nilsub (78,9/)
ebrusonmez (60,3/)
btlbetul (65,9/)
morordek (62,2/)
candy_candy (117,7)467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye savurgan ()
fyzanur (76,5/)
kızlar yarınki listeyi ekledim bakalım yarın ne olcek acıkcası sonucları merak ediyorum kendim dahil
bugünki menümü yazayım
sabah
öğle
4 kepçe çorba
2kaşık yoğurt
ara
akşam
3adet çinekop
salata
su 2,5lt
spor yok maalesef
Bugünkü menüm
Sabah öğle
3 sutle yumurta dün akşam sadece kereviz yine çok acıktım
2 dilim peynir
Çay
Ara
Kiraz sapı cayi
Akşam
Bunu kv ye gelince alelacele yaptım bir sürü yemek vardı bi tanesi bana uygun değildi
Tavuk göğsü baharatlı
Cacık az sulu
Bir bardak zero
Çay
Eşim giderken bir de baklava almış hiç yemedim
Kv yemeklerine dokunmadım
bile
2 lt su
95 mekik 1 dakika plank
Bugün başka spor yapamam toplightinatettimolacak
Bu arada biz gidiyoruz diye İki gorumcem ve gorumcenin kızının kv ve kb Side geldi ev curcuna tekrar girmezsen herkese sabaha bol eksiler
@toplight kaptanım yılbaşında gorusuruz olmazsa oraya gelince küçüğe eşim bakıyorum ama bi zaman ayarları ins
Bugünkü menüm
Sabah öğle
3 sutle yumurta dün akşam sadece kereviz yine çok acıktım
2 dilim peynir
Çay
Ara
Kiraz sapı cayi
Akşam
Bunu kv ye gelince alelacele yaptım bir sürü yemek vardı bi tanesi bana uygun değildi
Tavuk göğsü baharatlı
Cacık az sulu
Bir bardak zero
Çay
Eşim giderken bir de baklava almış hiç yemedim
Kv yemeklerine dokunmadım
bile
2 lt su
95 mekik 1 dakika plank
Bugün başka spor yapamam toplightinatettimolacak
Bu arada biz gidiyoruz diye İki gorumcem ve gorumcenin kızının kv ve kb Side geldi ev curcuna tekrar girmezsen herkese sabaha bol eksiler
@toplight kaptanım yılbaşında gorusuruz olmazsa oraya gelince küçüğe eşim bakıyorum ama bi zaman ayarları ins
Selam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuu cok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Herkese iyi geceleeerrr yarin güzel eksilerle gelin kuzular
Selam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuu cok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Herkese iyi geceleeerrr yarin güzel eksilerle gelin kuzular