Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1914754 :KK68: Mum ışığında akşam yemegim Sek quark bolca tarçın ve tabiki zerdeçal ilaveli.:KK72:

CAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar :(
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum ;)
Nasıl tavsiye edermisin ;) birde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu

CAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar :KK43:
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum :KK66:
Nasıl tavsiye edermisin :KK66: birde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu
hayatım 100 kalori falan bence çok değil protein oranı yüksek içinde çok yok zaten ara öğün olarak yenebilir yada benim gibi akşam yemek yemiyosan ama karnın çok acıktıysa onu yiyip açlığını bastırabilirsin

CAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar :KK43:
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum :KK66:
Nasıl tavsiye edermisin :KK66: birde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu
Kalorisi yüksek değil meyveliler 100 kalori şeker oranı da diğer meyveli yogurtlarin altinda, protein oranı yuksek. Sadesi de var. Ben akşam yemeği niyetine yiyorum. Ama bence sabah ile öğle arası olan ara öğünde yenilebilir.

Evet canım yarın atak rejimine başlıcam 4 yada 6 gün yapıcam bakalım 4 gün kesin. ondan sonrası allah kerim.. Ya reglimden 10 gün geçmeden tekrar regl oldum ve deli gibi karnım şişti kızlar iş yerinde bi arkadaşıma da olmuş aranızda böyle bi şey yaşayan oldu mu o_O korktum açıkçası :KK17:
Hava değişikliği falan mı??
Merak ettim bak şimdi.Sen yinede dikkat et şişkinlik geçer.

Kızlar album yapabilirsem ben de foto atarım sadece siz görün diye. Bakalim musait zamanda deneyecegim. Gorumcemin telinde 100 kg üstü halimi buldum. Sok oldum ben bile o halime...
o kadar yoğun bir gün du ki anlatamam. Hala oturmadım. Eve gidip yemek yapacağım bide.

Yetistiremedim tabi ki :KK42: ama bugun gorustum tez hocamla su an acil yolla falan da demedi, ben de biraz daha yazip oyle yollayacagim. Zaten tüm gün koşuşturma ile gecti, moralim de cok bozuk :KK43:
O kadar kafaya takma ya dünyanın sonu değil ya olduğu kadar..
Hem eminim sen çok güzel hazırlayacaksın.

Sek quark. Aslında bir peynir, yağ oranı düşük protein oranı yüksek. Ama tadı meyveli yoğurda benziyor. meyveli yogurtlara göre şekeri epey az. Ben akşam yemeklerinde tercih ediyorum. Tavsiye ederim günde 1 tane harika oluyor. toplight toplight
haa ben yoğurt zannediyordum bir süredir hazır yoğurt tüketmiyorum işyerine bile evden yapıp götürüyorum ama bi ara alıp deneyeyim

Bugünkü menüm
Sabah
İceberg marul domTes ve salatalık tan oluşan salata 2 haşlanmış yumurta
Öğle ara
Meyve tabagi elma ayva ve mandalinadan oluşan
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Tere roka Maydonoz salatalık iceberg ve domates ten oluşan salata limonlu
Eşime yaprak sarması pisirdim nasıl olmuş diye 2 küçük sarma aldım
Sarmanın yanına koyduğum küçük patates haslanmis gibiydi birazını oğlum yedi
Ara 5 i bir ara da çayı limonlu
1 saat yuruyus
3*10 gogus omuz sırt hareketleri
Pilates bantiyla çalışma
60 mekik
1 dakika plank
Su 2 lt
morordek morordek toplight toplight

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve

Öğlen etli nohut yemeği ve yoğurt

Ara sade Türk kahvesi ve 1 mandalina

Akşam 3 kaşık ıspanak kökü yemeği 2 kaşık yoğurt

Sabah 55 dk işe gelirken yürüdüm
Akşam anneme gelirken 25 dk yürüdüm

toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve

Öğlen etli nohut yemeği ve yoğurt

Ara sade Türk kahvesi ve 1 mandalina

Akşam 3 kaşık ıspanak kökü yemeği 2 kaşık yoğurt

Sabah 55 dk işe gelirken yürüdüm
Akşam anneme gelirken 25 dk yürüdüm

toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Kız bugün saf protein değil miydi :) ıspanak kökü ne bi de??

Bende menümü paylaşayım;

İftarda; 2-3 yk yoğurt, 3 çatal et, bol havuç karalahana ve maruldan oluşan salata

Ara; yarım fincan şekersiz Türk kahvesi, yarım armut, yarım elma, bi lokma muz, bi lokma mandalina

Yatmadan; 5-6 badem, 2 yk yoğurt

Su; 1 lt ancak
Spor; 35 sn plank, 200 zıp zıp

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Bende menümü paylaşayım;

İftarda; 2-3 yk yoğurt, 3 çatal et, bol havuç karalahana ve maruldan oluşan salata

Ara; yarım fincan şekersiz Türk kahvesi, yarım armut, yarım elma, bi lokma muz, bi lokma mandalina

Yatmadan; 5-6 badem, 2 yk yoğurt

Su; 1 lt ancak
Spor; 35 sn plank, 200 zıp zıp

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Bişi yemedim sanıodum ama bayaa bişi yemişim ben yaa :(

Back
X