Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aksam yemegi neden yemiyosun 20 saat ac kalmak hic saglikli degil zaten canm
Kahvaltini guzel yap domatesini peynirini yumurtani yesilligini guzelce ye aksam yemegini atlama hafif sebze yemegi ye
Ama simdi pogaca borek yersen bi kere onlar hem yag deposu hemde seni daha fazla aciktirir kuzu
akşam yasak canım benim takip ettiğim yöntem bu gündüz ne istersen ye ama akşam yok oyüzden yemiyorum aslında çok sağlıklı bi yöntem ama gündüzde gerektiği kadar besin almam gerek sabahları daha fazla yicem artık
bende öyle kahvaltı yapmak istiyorum ama zor yapamam akşamdan hazırla falan denilebilir cidden yapamıyorum bikere yumurtayı soğuk yiyemem işyerinde patron pek hoşlanmıyor evde yapın kahvaltınız falan diye söyleniyor oyüzden simit poğaça tarzı yemek daha basit ve hızlı .. tercihim böyle olcak bakalım nasıl olcak

medusa38 medusa38 canım sen 81 den 68'e 1 ayda nasıl düştün yaaaa :KK57::KK57::KK57:
Senin diyet diye yediğin bicok şeyi yemeyerek ama bir ayda değil 1.5 ayda ben diyeti hiç bozmadı ki kacamakta yapsam çok,hafif şeyler oda gündüz bu arada 5 günlük şifa orucu lahana diyeti var şuan da kendi diyetimi yapıyorum
Benim sorunum tahıllarla su an ekmek makarna pilav baklagiller yok hayatımda en son gerçek bir tatlı 4 ay önce yedim

Valla kilo bildirimi kısmında 63 yazıyor canım. Her hafta 3-3.5 kilo vermesi bence sağlıklı bir durum değil.
Ben bu kadarını isteyerek vermiyorum ki sadece diyetime uyup sporunu yapıyorum bana dokunan tek şey tahıllar onları hayatımdan çıkardım ve nerde sağlıklı az kalorili sebze var onu yiyorum haftada iki gün sp 3 gün sebze protein meyve 2 günde sebze ağırlıklı besleniyorum ama ben gece sporu yapıyorum o yüzden metobolizmam hep hareketli birde fırsat oldukça akşamüstü 5-7 arası yuruyus yapıyorum ki metabolizmanın hiZli olduğu saatler

Valla ben kiskandim açıkçası ne yalan söyliyim:KK45:
az önce tartildim sizin için sabah daha az çıkmıştım söyleyim bu diyetin başından beri aynı tartim
IMG_20161124_124545.webp

Kızlar benim metobolizmam hızlı diyette değilken neler yediğimi bilmeniz nasıl 130 kg olmasın dersiniz en fazla 95 e çıktım ben
Herkes antibiyotikle şişer ben 89 la doğum yaptım 84 e dustum ongun hastanede yattım hastanede hastane yemeklerini yedim gün boyu yattım bebek falanda emziremedim çıktığımda 77 idim sonra çok yemek ve hareketsizlikten 6-7 ayda 95 e çıktım ben gece oturanlardanim gece boyu eskiden biskuvi tost yerdim :-)
Sonra nereye kadar böyle 100 kg olacam dur dedim kendime benimki keskin donus

Ben bu kadarını isteyerek vermiyorum ki sadece diyetime uyup sporunu yapıyorum bana dokunan tek şey tahıllar onları hayatımdan çıkardım ve nerde sağlıklı az kalorili sebze var onu yiyorum haftada iki gün sp 3 gün sebze protein meyve 2 günde sebze ağırlıklı besleniyorum ama ben gece sporu yapıyorum o yüzden metobolizmam hep hareketli birde fırsat oldukça akşamüstü 5-7 arası yuruyus yapıyorum ki metabolizmanın hiZli olduğu saatler

bence senin en büyük olayın spor.. yoksa diyetinde çok farklı bişey yok.. bi de B grubu musun aceba? bana da buğday ve mercimek hiç yaramıyormuş :KK43:

az önce tartildim sizin için sabah daha az çıkmıştım söyleyim bu diyetin başından beri aynı tartim
Eki Görüntüle 1916496
yaa benim de görmek istediğim rakam buu Allahım banada nasip ett :dua: tebrik ederim canım :nazar:
Kelepçe ama gorunmeyeninden ama ben midene değil beynine taktırdım :-)
çok şanslısın biliyosun dimi
bu kadar hızlı kilo verebilmek her babayiğidin harcı değil bende şifa orucuna başlayıp bırakmıştım 2. gün dayanamadım:KK43:
biz şaşırıyoruz senin metebolizmana keşkee benim olsa diyoruz:KK45: şaşkınlığımızı ifade ediyoruz hani hiç duraksama olmuyor nazar değdirecez bi gün :nazar::KK45:
bu gidişle seni bu ay sonu mezun edecez heralde maşallah darısı bize

yaa benim de görmek istediğim rakam buu Allahım banada nasip ett :dua: tebrik ederim canım :nazar:

çok şanslısın biliyosun dimi
bu kadar hızlı kilo verebilmek her babayiğidin harcı değil bende şifa orucuna başlayıp bırakmıştım 2. gün dayanamadım:KK43:
biz şaşırıyoruz senin metebolizmana keşkee benim olsa diyoruz:KK45: şaşkınlığımızı ifade ediyoruz hani hiç duraksama olmuyor nazar değdirecez bi gün :nazar::KK45:
bu gidişle seni bu ay sonu mezun edecez heralde maşallah darısı bize
İnş canım sizde ulaşın benim metobolizmam kış sebzeleri ne geçince çok hızlandı bide ben gece 2-3 arası spor yapıyorum belki ondandir aksamustude yuruyus bide kafada bitirmek ben kelepçe taktirmasamda onlar kadar ancak besleniyorumdur ve yediklerinde çok sağlıklı o yüzden hiç halsiz kalmasın hedefim yılbaşı ama mezun olsam da buralarda olurum

İnş canım sizde ulaşın benim metobolizmam kış sebzeleri ne geçince çok hızlandı bide ben gece 2-3 arası spor yapıyorum belki ondandir aksamustude yuruyus bide kafada bitirmek ben kelepçe taktirmasamda onlar kadar ancak besleniyorumdur ve yediklerinde çok sağlıklı o yüzden hiç halsiz kalmasın hedefim yılbaşı ama mezun olsam da buralarda olurum
kız şurda 3 kilo kalmış hedefe yaa haftaya ulaşırsın gibime geliyor inşallah
tabi canım bende hedefime ulaşsam bile uğrarım buralara korumakta önemli çünkü
gecenin körü nasıl spor yapıyon kız maşallah valla leslie falan mı yapıyon yoksa

kız şurda 3 kilo kalmış hedefe yaa haftaya ulaşırsın gibime geliyor inşallah
tabi canım bende hedefime ulaşsam bile uğrarım buralara korumakta önemli çünkü
gecenin körü nasıl spor yapıyon kız maşallah valla leslie falan mı yapıyon yoksa
Mekik plank dambillarla bide pilates bandıyla falan pilates agirlikli

Back
X