Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah im çok yoruldum bugün yeni yatağa girdim ama çocuklar hala uyanık öylece uzaniyoruz inşaallah uyurlar

Sabah 10.30

yulaf kepeği ile krep

2 haşlanmış yumurta

peynir

Yeşilçay

akşam 17.

haşlanmış tavuk göğüsü misafir olunca attım agzima öyle

19.30

1 kase yoğurt

Su 2lt

morordek morordek dediğin gibi oldu ben de açıkmadim bugün.

nilsub nilsub toplight toplight medusa38 medusa38
Tabi canım yumurta çok tok tutan bi besin. Ben ramazanda sahurda mutlaka yumurta yemeye calisirim acikmayayim diye ise de yarar genelde. Yumurta candir :-)

günaydın kızlar işe geç kaldım tartılamadım bugün ya
haftasonu canım çıktı desem yeridir
cumartesi günü abartısız hiç dinlenmeden 5 saat temizlik yaptım heryerim ağrıyor hala
dün yemeğe misafirlerim vardı bütün gün yemek yaptım servisti bılaşıktı mahfoldum ya
bence spor yapmaa falan gerek yok ev temizliği yapmak lazım en iyi spor camları silerken bi ara kollarımı hissetmemeye başladım :KK43:
menümüde yazayım
cumartesi
sabah 1 tane simit aldım işim çoktu 11 e kadar parça parça yedim fırsat buldukça şekersiz sütsüz kahve içtim

öğlen 2 gibi yumurtalı sucuklu kaşarlı ıspanak kavurdum onu yedim 1 dilim tt ekmekle

akşam eşimin kıymalı pidesinden 1 dilim yedim temizlikte yorulunca acıkmışım

işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 20 dk yürüdüm
evde 5 saat temizlik yaptım :işsiz:
su 2 litre kadar

pazar
sabah 10 gibi menemen yedim 2 dilim beyaz ekmekle 1 şekersiz çay
(dışarda kahvaltı yaptık börekçiye gittik en mantıklı menemen vardı onu yedim )

öğlen yemek yemedim akşama misafir var diye

akşam
2 kepçe mercimek çorası
1 kaşık patates püresi 1 kaşık et sote
1 kaşık ıspanak borani 1 kaşık yoğurtlu mayonezli ıceberg salatası
tabağıma birer kaşık aldım ekmeksiz yedim
kayınvalidemin doğumgünü pastasından yedim 1 dilim
pastayı ben yaptım bisküviyle ağır bi pasta değildi

önce kahvaltıya sonra markete gittik yüyüyerek git gel 45 dk yürüdüm
su saymadım ama az olmuştur 1,5 lt kadar

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

kahvemi aldım geldim, naber napıosunuz kızlar?

ben yeni bi karar aldım bu hafta, farkındaysanız epeydir gr gitmiyo benden :( sanırım meyve yediğimden diye düşünüyorum bunu ben, bu hafta meyve yemicem bakalım pozitif etki edecek mi? medusa gibi bende kendime iyi gelmeyenleri bulmaya çalışayım bakalım..

morordek morordek kuzucum benim izin hakkım var mı?

Kızlar bana kelepçeli taktırdım diye takılınca kasmadim bu hafta yoksa bu haftada 4 olurdu neyse artık haftaya diyelim yani benim odul bi gün yarın giderim diyet moduna kaptanım bu arada takıma girdigimdenden beri 25 kg civariyim vermisim

:KK9:

3.olmusum inanamiyorum ben sokkk
7 aydir burdayim ilk defa dereceye girdim aglayabilirmiyim :cry: cok duygulandm ayyy:KK8:

tebrik ederim canım sevindim senin adına :KK19: ben de bi kere dukan yaptığım hafta birinci olmuştum gerçekten çok güzel bi duygu :KK68:

Ay dünkü halim de çok komikti :)

Sofrayı hazırladım ezan olunmak üzere, o kadar misafirin içinde ben koşa koşa tartıya gidip soyunuyodum ki telim yok yanımda, hemen gidip teli alıp geri geldim soyundum tartıldım resmi çektim giyindim :) biri görse deli der, hepsi tartı resmi sevdamız yüzünden :)

toz-pembe toz-pembe candy_candy candy_candy @Pdr93 @azaydidem
@bsram09

:KK70::KK70: çok iyi yaaaa.. gözümde canlandı resmen o halim koptum burda :KK70: napak bacım gramlar gamcıklar bile önemli :KK8:

Kızım bandaj sonrası ağlamıyo şükür ama bandajı çıkarmaya çalışıyo arada, onu da oyunla falan idare edip unutturuyoruz, ama yaramazlıktan geri kalmıyo hala :) Allah şifa versin evlatlarımıza :KK15:

ay canım benim yaa kıyamam ona ben :anne: amin canım cümlemizin evlatlarını Allah korusun bize bağışlasın :nazar:

slm kızlar sınavlar bitti şükür bundan sonra burdayım şu iki gün doğru beslenmedim kg ma ne kattı bilmiyorum yarın sabah belli olur haftadonu abartmayalım lütfen

nasıl geçti kaptanım sınavlar :kahve:

kızlar biz hafta sonu şehir dışına bi arkadaşımıza gittik orada kaldık ne verdiyse yedim valla :ıslık:
çok abartılı bişeyler de yemedik fırında balık mercimek çorbası falan yapmıştı mesela yani ama diyette olmadı pek :KK14:

cuma hedefim gene 115 :KK14:

Günaydın kızlar.. H.sonu evde olduğumdan yediklerimi istediğim gibi ayarlayabildim. Güzel başladı hafta..
Cuma 69,9
Güncel 68,9
Fark 1

İnşallah cumaya kadar daha güzel bir sonuç gelir aminn :dua: :)
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub

Eeee sevgili takımım hani bildirimler yazın bakem ;)

Günaydın kızlar.. H.sonu evde olduğumdan yediklerimi istediğim gibi ayarlayabildim. Güzel başladı hafta..
Cuma 69,9
Güncel 68,9
Fark 1

İnşallah cumaya kadar daha güzel bir sonuç gelir aminn :dua: :)
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub

Eeee sevgili takımım hani bildirimler yazın bakem :KK66:

nasıl oldun özgecim, keyifler yerinde gibi maşallah, toparlandın mı?

yoğunluğum devam ediyo canım ama regli sıkıntısı geçti çok şükür.. sen nasılsın napıyosun bakalım :KK66:

yetti bu yoğunluk ama yaa, rahat bıraksınlar seni azıcık :63:

iyiyim bende yeni kararlar aldım, kaldığım yerden devam edicem, bu aralar çok sabit kaldım da :olamaz:

yetti bu yoğunluk ama yaa, rahat bıraksınlar seni azıcık :63:

iyiyim bende yeni kararlar aldım, kaldığım yerden devam edicem, bu aralar çok sabit kaldım da :olamaz:
Valla canım kasım gelince kitleniyosun.millet kasımda aşk başka diyo ben vizeler çok güzel gelsenize diyorum :D :D
Allah sağlık versin ama yoğunluklar halledilir yaparız biz herşeyi neler neler başaramadık bugüne kadar dimi dimi.. Accık destek olun bana kızzz :110: :D :D

kahvemi aldım geldim, naber napıosunuz kızlar?

ben yeni bi karar aldım bu hafta, farkındaysanız epeydir gr gitmiyo benden :KK43: sanırım meyve yediğimden diye düşünüyorum bunu ben, bu hafta meyve yemicem bakalım pozitif etki edecek mi? medusa gibi bende kendime iyi gelmeyenleri bulmaya çalışayım bakalım..

morordek morordek kuzucum benim izin hakkım var mı?
Canım simdi baktım senin listeye girme tarihin 24 Eylül, 2 ayın dolmus yani izne ayrılabilirsin istersen.

Back
X