- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.041
Allah im çok yoruldum bugün yeni yatağa girdim ama çocuklar hala uyanık öylece uzaniyoruz inşaallah uyurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm instegramda menuye uyarsan orada varSenin menu de güzel canım . Yarın sebze meyve protein günü değil mi
Tabi canım yumurta çok tok tutan bi besin. Ben ramazanda sahurda mutlaka yumurta yemeye calisirim acikmayayim diye ise de yarar genelde. Yumurta candir
Evet cnm instegramda menuye uyarsan orada var
Tabi canım yumurta çok tok tutan bi besin. Ben ramazanda sahurda mutlaka yumurta yemeye calisirim acikmayayim diye ise de yarar genelde. Yumurta candir![]()
Kızlar bana kelepçeli taktırdım diye takılınca kasmadim bu hafta yoksa bu haftada 4 olurdu neyse artık haftaya diyelim yani benim odul bi gün yarın giderim diyet moduna kaptanım bu arada takıma girdigimdenden beri 25 kg civariyim vermisim
3.olmusum inanamiyorum ben sokkk
7 aydir burdayim ilk defa dereceye girdim aglayabilirmiyimcok duygulandm ayyy
![]()
Ay dünkü halim de çok komikti :)
Sofrayı hazırladım ezan olunmak üzere, o kadar misafirin içinde ben koşa koşa tartıya gidip soyunuyodum ki telim yok yanımda, hemen gidip teli alıp geri geldim soyundum tartıldım resmi çektim giyindim :) biri görse deli der, hepsi tartı resmi sevdamız yüzünden :)
toz-pembe
candy_candy @Pdr93 @azaydidem
@bsram09
Kızım bandaj sonrası ağlamıyo şükür ama bandajı çıkarmaya çalışıyo arada, onu da oyunla falan idare edip unutturuyoruz, ama yaramazlıktan geri kalmıyo hala :) Allah şifa versin evlatlarımıza![]()
slm kızlar sınavlar bitti şükür bundan sonra burdayım şu iki gün doğru beslenmedim kg ma ne kattı bilmiyorum yarın sabah belli olur haftadonu abartmayalım lütfen
yoğunluğum devam ediyo canım ama regli sıkıntısı geçti çok şükür.. sen nasılsın napıyosun bakalımnasıl oldun özgecim, keyifler yerinde gibi maşallah, toparlandın mı?
yoğunluğum devam ediyo canım ama regli sıkıntısı geçti çok şükür.. sen nasılsın napıyosun bakalım![]()
Valla canım kasım gelince kitleniyosun.millet kasımda aşk başka diyo ben vizeler çok güzel gelsenize diyorumyetti bu yoğunluk ama yaa, rahat bıraksınlar seni azıcık
iyiyim bende yeni kararlar aldım, kaldığım yerden devam edicem, bu aralar çok sabit kaldım da![]()
Canım simdi baktım senin listeye girme tarihin 24 Eylül, 2 ayın dolmus yani izne ayrılabilirsin istersen.kahvemi aldım geldim, naber napıosunuz kızlar?
ben yeni bi karar aldım bu hafta, farkındaysanız epeydir gr gitmiyo bendensanırım meyve yediğimden diye düşünüyorum bunu ben, bu hafta meyve yemicem bakalım pozitif etki edecek mi? medusa gibi bende kendime iyi gelmeyenleri bulmaya çalışayım bakalım..
morordek kuzucum benim izin hakkım var mı?