- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.381
İnşallah tutturursun DidemcimBu cuma 67 gormem lazmmmmm kasim sonu hedefimi tutturmam lazim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutturursun DidemcimBu cuma 67 gormem lazmmmmm kasim sonu hedefimi tutturmam lazim![]()
Çok teşekkürler arkadaşım. Tabiki düğün stresi çok etkiliyor. Ama en çok etkileyen de uzun süredir diyette olmanın verdiği sıkılma. Ya şimdi şöyle mesela gruba giriyorum hani ne alıntılama ne beğenilme oluyor okuyorum yazılanları geri çıkıyordum. İnşallah yarından itibaren daha dikkat edeceğim.Sen zaman yaklastikca stres yapıyorsun bence ondan canım. Kilo vermenin duraksama si. Kacamak yapmadiysan ufak değişiklikler yap. Meslek kahvaltı ni farklı yap. Yulaf lapasi tarzı o bile metabolizmayı etkiler.
tatlım beni de bu soğuk havalarda tatlı yemek hatta sürekli birseyler yemek durtuyor.. Motivasyonum gitti ama ben burada idim @medusa38wendy @azaydidem
matilda34 hepimiz buralardaydik. Ben bu fistiklar in sayesinde. Motivasyonumu arttirip tam gaz devam etmeye başladım. Boşver sen gelmeyenleri. Biz buradayız.
Hı bilmiyodum ben grupta sanıyodum...Canim Betül zaten arada uğrayan misafir konuk gibi bişey yani. O yüzden o bir var bir yok arada muhabbete gelir o kadar...
Çok güzel bir menü, bayıldım...Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 parça yumurtalı ıspanak, 1-2 çatal haşlanmış karnabahar, 1-2 çatal eşimin lahanadan
Öğle; 2-3 yk yoğurt, 2 minik köfte, 1 yk acılı ezme
Akşam; 3-4 yk bol tarçınlı yoğurt, 1-2 çatal et haşlama, 1 parça yumurtalı ıspanak, 1 dl dukan ekmek
İçeceklerim; light sütlü nescafe, yeşil çay, 1,5 lt üstü su
Spor; oldukça hareketli bi gün geçirdim, kızımı doktora falan götürünce koşturdum bayaa, o nedenle spor yapamadım..
@toplightmorordek @inatettimolacak
Eki Görüntüle 1919173
Kustum sana candy beni etiketlememissin . Şaka şakacanım öğlen yemekhaneye gidiyorum ne çıkarsa yiyorum pilavı makarnayı emiyorum sadece. evim işe çok uzak 8'deki mesai için 6'da uyanmam gerekiyor. bebeği kayınvalideme bırakıp (yürüyerek arabamda yok) servise yetişiyorum. zaten çıktığımda karanlık oluyoro yüzden de kahvaltıyı iş yerinde meyve kuruyemiş süt ve kahve ile geçiştirmeye çalışıyorum. bugün onu bile yapamadım çünkü elektrikler kesikti öyle çıktım evden burda atıştırdım cıss şeyler. yani ev hanımı olsam tamam ama benim yapabileceğim bi diyet değil. benim akşamı düzeltmem lazım tek oluru o.. bu arada dün planladığımdan fazla yedim ama 19.30'da yeme işini bıraktım ve planladığım gibi avuç içi kadar kuruyemiş ve 1 bardak tarçınlı zencefilli süt içtim saat 10'da da yattım
bu çok iyi görünmese de benim için önemli bi gelişme tabi
zaten sabah da -600 gördüm zaten mükafat olarak
inşallah bugün menüyü de düzgün yapıp 7'den sonra yeme olayını kapatmak hedefim
artık günlük hedefler koymaya başladım kendime
bugün çok iyi başlamadı ama.
Tabiki çok emek harcayanlar da var bu görülüyor zaten. Ama işte devamsızlık ve mesaj takibi yapılmalı bence.Gunaydin kizlar
Grupta birkac kiside motivasyon eksikligi var ama genel gordugum kadariyla takim icinde motivasyonu saglayacak seyler de yapılıyor.matilda34 yarisma baslatmis ornegin kacamak yapmayalim diye, ona katılmayı dusundunuz mu? @medusa38 de Dukan tarzi beslenenlere yardimci oluyor, sagolsun. Gelmeyenleri uyaracagim simdi mesaj sayilarina bakarak. Umarim motivasyonu eksilenlerin de yukseltebiliriz en kisa surede.. Ama bu sekilde takim icinde bi disiplinsizlik var demek emek harcayanlara biraz ayıp oluyor bence.
Çok güzel menu canim sana tavsiyem döneri durum şeklinde değil de tabakta servis şeklinde tüket. Pide kilo vermeyi çok etkiliyorselam kızlar nabersinizz
ben dünkü menümü paylaşayım
sabah yulaf kepekli yoğurt
öğle tavuk döner ve yoğurt
ara mistik çay
ara şekersiz türk kahvesi
akşam 1 bardak ayran
ara sütlü kahve
Vayy işte kimin rakibesi..Günaydın kızlar, sabah sabah tartı yüzümü güldürdü eksilere geçtim çok şükür, cumaya kendimden bi bomba bekliyorum inşallah, epeydir sabit kalmanın sonucunu görmeye başlıcam sanırım, gerçi erken konuşmayayım cumaya daha kocaa 2 gün var
![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım. Çabuk toparlarsınız inşallah..ssınav iyi geçti de sonrasında hastalandım
krakerim yaw 2gün girmedik kızmışınız
haklısınız
kızlar tek tek alıntılayamadım
ptesi işyerinden arkadaslarla buluştuk herkes zayıflamışsın dedi öğleyin dışarda oturmuştuk sanırum üşüttüm ptesi den beri yatıyom yarın iibaşı yapacam ama kendimi toparlayamafım zaten 20 gündür evdesin hastaöı geldin demesinler diye dün akşama kadar yattım biraz toparladım dedim oğlanın sınavları varmış akşam onu çalıştırdım
bugün biraz iyiyim geçmişi okuyup anca gelebildim
Peki dukanı bırakınca kilo aldın mı cnm:)Ben kasım ayının basindan beri dükan yapmıyorum kacirmisin sen orayi
Aynen canım haklısın kilo almadım 73/74 arasında gidip geliyorum ama en azından düğüne 70 in altında olmak istiyorum.canım dukandan çıktığın için bu değişimler kilonda artış ya da duraksamaya sebep olabilir ama bu şekilde yılmadan devam eder biraz egzersizle dengelersen dukanda kaybettiğin metabolizma hızını normale getirebilirsin![]()
Sağol kuzum..Ne güzel yazmışsın kuzum ya, resmen yüreğine dokunuyor insanın, iyi ki geldin azıcık takım şenlendi :)
Neyseki kilo vereye başladın..Bu izin işini bi daha düşün derimm.Aynen ördekcimin dediği gibi takımı etkilemek istemediğimden Ebrucum![]()
Kızz daha ilk günder kovduracan kendiniMaalesef benim var . Benim istikrar en fazla 4 gun sürüyor napalim
Ben yapamam heralde:))takipte klma katil bize sende :)
Abooovv kovuldun işteAmman naptın sen Üzgünüm cnm ama bızımla değılsın![]()
Ne oldu diyecektim ki halletmişiniz çok şükür..Tesekkur ederım canım ama kırıldım gercektenn
Dukana devam mı rakibem??Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 parça yumurtalı ıspanak, 1-2 çatal haşlanmış karnabahar, 1-2 çatal eşimin lahanadan
Öğle; 2-3 yk yoğurt, 2 minik köfte, 1 yk acılı ezme
Akşam; 3-4 yk bol tarçınlı yoğurt, 1-2 çatal et haşlama, 1 parça yumurtalı ıspanak, 1 dl dukan ekmek
İçeceklerim; light sütlü nescafe, yeşil çay, 1,5 lt üstü su
Spor; oldukça hareketli bi gün geçirdim, kızımı doktora falan götürünce koşturdum bayaa, o nedenle spor yapamadım..
@toplightmorordek @inatettimolacak
Eki Görüntüle 1919173
Çok güzel bir menü, bayıldım...
Doğuşun mistik çayı sütle içiliyo harika bi tadı var sahlep gibi migrosta bulabilirsin cnmYa canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçenmatilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.
Dukana devam mı rakibem??
Menü süper
Ben inanıyorum sen zayıflayacaksın.. Ve insanlar hayran hayran bakacaklar..valla bişey diyim mi kimse benim zayıflayacağıma inanmıyor bu yüzden de o bakışları inan çok merak ediyorumhele bi arkadaşım var 3 ayda bi görüşüyoruz onun ifadesini çok merak ediyorum
![]()
Muskadan bahsediyorsun değil mi?canım mesela planlanan menümüzü paylaşırız ertesi gün için o menünün dışına çıkılmışsa eğer kaçamak olur. mesela burda 9 ay boyunca her sabah 3 dl ekmek ve birer tk bal pekmez yiyen bi arkadaşımız 40 kilo verdi. neyi ne kadar yediği de önemli bi insanınya da kişi bu kaçamak diye belirtir menüsünde sen de ceza kesersin öyle de olabilir
2 günlük olarak getirdigini mi unuttun o zaman? Bitirmeye calısmıssın, tatlı niyetine :))ay öyle mi dersin ördekcim, sonunu bitiremeyince tarçın attım tatlı niyetine, bi gazla dibini görüyorum şu an![]()
Valla sizin uyarı mesajlarınız uzerine listede olanların tek tek menü paylasımlarına baktım. inatettimolacak vizeleri oldugu icin gelemiyor, sen katılım göstersen de pazar gününden beri menü paylaşmamıssın ve büşra var. Diger Betul, Ebru, Nilgün menü yazmak zorunda degiller cünkü listede degiller. Şu an devamsızlıktan kalan sadece Büşra var yani, onu da uyarırız zaten. O yuzden genellemeyi de cok dogru bulmuyorum, onun dısında her gün herkes gelip menüsünü yazmıs, muhabbete de katılmıs. Öyle olmasa 1 günde 100 küsur mesaj birikmezdi sanırımTabiki çok emek harcayanlar da var bu görülüyor zaten. Ama işte devamsızlık ve mesaj takibi yapılmalı bence.![]()
Sağol kuzum iyiyim sen nasılsın??ebru ortim nasılsın? lahanaya devam mı? ben eksilere geçmeye başladım şükür, sözümü tutuyorum geliyorum 50'lere :)
sen naaptın temizlik bitti mi? yorgunluk mu çıkıyo? yoksa hala devam mı temizliğe?? benim de dolap içlerim duruyo, onları silmem lazım ama gel görki yapcak adam yok :)
Kolay gelsin.Hasta hasta birde hazırlık yapıyorsunuz..kızlar cuma akşamı şehir dışından yatılı misafirlerim gelcek sabah çıktım alışveriş yaptım şimdi yemek hazırlıyorum yarın işe başlayacağım için vaktim olmayacak o yüzden dolma sarma cd yapacam pişirmeyecem cuma akşamüzeri pişirsem biley olmaz heralde fırsat buldukça gelirim
2 günlük olarak getirdigini mi unuttun o zaman? Bitirmeye calısmıssın, tatlı niyetine :))
Sağol kuzum iyiyim sen nasılsın??
Bu 3-4 gündeçok saldım..Toplama amaçlı lahana ya başladım.Bana çok iyi gelmişti. En azından cumaya kadar artıları atsam daha iyi motive olacam..
Temizlik bitmedi malesef bugunde dışardaydım. Yarına devam edecem artık..
Senin kuzucuk nasıl oldu? Dr ye gittin mi:??
Bence kesin 59'u gördünn..sölemem, cuma süprizi olsun![]()