Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.

Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum:KK37:.

Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Süper o zaman bibigimmm

canım kayınvalidenin iyi niyetine inanabilirdim fakat ama verdiğin 25 kiloyu vermemişsin gibi davranması niyetini açıkça belli ediyor :KK43: yazık ne gereksiz hal ve hareketler bunlar :KK12:

Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Ohhh beter olsun.. Kıskanıp dursun..
İlk denediğim gelinlik oldu falan deseydinn. :))

canım kayınvalidenin iyi niyetine inanabilirdim fakat ama verdiğin 25 kiloyu vermemişsin gibi davranması niyetini açıkça belli ediyor :KK43: yazık ne gereksiz hal ve hareketler bunlar :KK12:
Aynen ben iyi niyetle söylediğine inanmıyorum açık açık laf soktu. Ama gel görki 2 3 ay önce 82 kilo olan kocis 100 kiloya çıktı. İşte hicbirseyden bu kadar üzüp, ah ettirmeyeceksin. Kimin ne olacağı asla belli değil.

Demi ama farketmemiş olamaz.. Hadi farkettiyse neden tebrik etmiyor.
Ne bir tebrik ne bir fark etme belirtisi. Öncesi sonrası halimi de gösterdi kızlar size belli olmayacak gibi değilki 3 5 kilo değil 22 23 kilo. Kendi bilir bundan sonra böyle hep sağlıklı ve dengeleyerek beslenecem.

Ne bir tebrik ne bir fark etme belirtisi. Öncesi sonrası halimi de gösterdi kızlar size belli olmayacak gibi değilki 3 5 kilo değil 22 23 kilo. Kendi bilir bundan sonra böyle hep sağlıklı ve dengeleyerek beslenecem.

aynen yaa boşver fesat işte takma kafaya.. hayır bi de niyetini de belli etmeden yapıyor ben senin iyiliğin için diyorum falan. yarın öbür gün bişey desen anam senin iyiliğin için dedi falan derler :KK70:

Mesleğin getirdiği bi aşkla sevalide motive ediyorsun.. :KK9:
Elimden geldiğince hepimiz birbirimizi edelim güzel güzel eriyelim yazın da efil efil süzülüruz etraflarda.Daha once arkamizdan gulup laf edenler de catlasin nasıl incelmis diye:halay:

aynen yaa boşver fesat işte takma kafaya.. hayır bi de niyetini de belli etmeden yapıyor ben senin iyiliğin için diyorum falan. yarın öbür gün bişey desen anam senin iyiliğin için dedi falan derler :KK70:
Tabi canım geçsinler bu iyiliğin için ayağını. Fırsatını bulunca nasıl da seviyor başkalarını üzmeyi insanlar. Adeta başkalarının üzüntülerini sevinen bir toplum olduk biz. Herkes birbirinin kusurunu ayıbını kurcalıyor yakaladimi sonuna kadar kullanıyor.

hadi inşallahh canım
zayıflamışsın lafı çok güzel yaa :KK36:
bana da dün kayınvalidem gene dedi baya zayıfladın diye yeter artık daha verme diyo bende torun yapcam sana dedim ne kadar az kiloyla hamile kalırsam okadar iyi dedim hee tamam ozaman dedi :KK70:
Ben de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)

Tabi canım geçsinler bu iyiliğin için ayağını. Fırsatını bulunca nasıl da seviyor başkalarını üzmeyi insanlar. Adeta başkalarının üzüntülerini sevinen bir toplum olduk biz. Herkes birbirinin kusurunu ayıbını kurcalıyor yakaladimi sonuna kadar kullanıyor.
Sevalin de dediği gibi takma kafaya fesat insan fesatlığıyla kalır..

Gunaydin kizlar
Grupta birkac kiside motivasyon eksikligi var ama genel gordugum kadariyla takim icinde motivasyonu saglayacak seyler de yapılıyor. @matilda34 yarisma baslatmis ornegin kacamak yapmayalim diye, ona katılmayı dusundunuz mu? @medusa38 de Dukan tarzi beslenenlere yardimci oluyor, sagolsun. Gelmeyenleri uyaracagim simdi mesaj sayilarina bakarak. Umarim motivasyonu eksilenlerin de yukseltebiliriz en kisa surede.. Ama bu sekilde takim icinde bi disiplinsizlik var demek emek harcayanlara biraz ayıp oluyor bence.
aynen katiliyorum gelin bize katilin kacamk yapmayanlar olrak yil basinda ödulumuzu alalim biz elimzden geleni yapiyoruz ki bence burda kotive edici knusmalarda geciyo
İnşallah tutturursun Didemcim
insallah canim :KK66:

2 günlük olarak getirdigini mi unuttun o zaman? Bitirmeye calısmıssın, tatlı niyetine :))

Valla sizin uyarı mesajlarınız uzerine listede olanların tek tek menü paylasımlarına baktım. inatettimolacak vizeleri oldugu icin gelemiyor, sen katılım göstersen de pazar gününden beri menü paylaşmamıssın ve büşra var. Diger Betul, Ebru, Nilgün menü yazmak zorunda degiller cünkü listede degiller. Şu an devamsızlıktan kalan sadece Büşra var yani, onu da uyarırız zaten. O yuzden genellemeyi de cok dogru bulmuyorum, onun dısında her gün herkes gelip menüsünü yazmıs, muhabbete de katılmıs. Öyle olmasa 1 günde 100 küsur mesaj birikmezdi sanırım
kesinlikle katiliyorum canim biz burdayiz sonucta elimizden gelenide yapiyoruz sizinde hakkinizi yememek lazm bence pdrnin istedigi motiveyi biz veremedigimiz icin bole dusundu bi an ama suan hersy yoluna girmis gorunuyo bence herkes once kendine baksn sonra baskasina laf etsn :KK66:

Gell gell sende gel..Kalabalık güzel oluyor..
@toplight kaptan da gelsin..
@btlbetul ve @nilsub da gelsinn.. :KK200:
:KK200:
yaaa amaa benndeeee :mad::mad:

Ben de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)
Bence olabildiğince vermeye çalış. Sonrasında dikkat ederek az kilo almaya bakarsın.
Hem hamilelikten sonra emzirme dönemi var istediğin gibi diyet yapamayabilirsin.

aynen katiliyorum gelin bize katilin kacamk yapmayanlar olrak yil basinda ödulumuzu alalim biz elimzden geleni yapiyoruz ki bence burda kotive edici knusmalarda geciyo
insallah canim :KK66:

kesinlikle katiliyorum canim biz burdayiz sonucta elimizden gelenide yapiyoruz sizinde hakkinizi yememek lazm bende pdrnin istedigi motiveyi veremediginiz bole dusundu bi an ama suan hersy yoluna girmis gorunuyo bence herkes once kendine baksn sonra baskasina laf etsn :KK66:

yaaa amaa benndeeee :mad::mad:
Tamm tamm kızma senin hedefinin 50'ler olduğunu bilmiyordumm..
Hadi o zamn en çabuk zamnda senide bekliyorumm.
Birbirimize destek oluruz.. :KK60:

Hoşgeldinn.Çok geçmiş olsun.. Migren mi var..
Herhalde ya bu sene daha bi baş göstermeye başladı. Henüz muayene olmadım ama tutup beyin için tomografiye sokmalarından korkuyorum beyin sonuçta çok zararlı. Kazadan sonra 2 sefer tomografiye girdim daha 7 ay olmadı. Sonuçta radyasyon.

Cok gecmis olsun canm
Teşekkür ediyorum. Çok sağolun efendim.

Herhalde ya bu sene daha bi baş göstermeye başladı. Henüz muayene olmadım ama tutup beyin için tomografiye sokmalarından korkuyorum beyin sonuçta çok zararlı. Kazadan sonra 2 sefer tomografiye girdim daha 7 ay olmadı. Sonuçta radyasyon.

Teşekkür ediyorum. Çok sağolun efendim.
Tabiki radyasyonun çok zararı var. Ama belki direk emar istemez. Bi vitanim eksikliği falan da olabilir.Yanlış hatırlamıyorsan isveç yaparkende başın ağrıyodu.

Back
X