Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta igneler ilaclar umarm bana arti kaatmaz :110:

morordek morordek ordekcin hareketlenmis hadi gozun aydin:anne: dumduz sirt ustu yattign zaman daha cok hissedersn

medusa38 medusa38 tarifkern cok iyi gozukuyor ayca kayayi bende takip ediyorum du bakim neler var
İçlerinde en güzeli kereviz salatası Ayşe tuterden biraz değişiklik var tabi
Bunlar da ayça kaya yok onlardan genelde detoks tarifi alıyorum ama brokoli koftesi dilara koçak yandı sanırım haftaya deneyecem bakalım

Haha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldum :KK48:

Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirim :KK48:

Yap yap vereyim gazı :p

Guzel menu canim :KK66:
aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirma :sus::-)

Yulaf çorbası da biraz işkence gibi oldu ya iştahı kapandı artık kaçamak falan yapamaz
aynen ya o nasl corbaydi btun midemi alt ust etti isde bu yuzden kacamak yapmimki almim geri bidahada o corbaya yolum dusmesn :D :D

Demek kı bırkac maddenın erkısı varr bu kdr dıkkat etmeye hayret yaaaaa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 50
Haha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldum :KK48:

Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirim :KK48:

Yap yap vereyim gazı :p

Guzel menu canim :KK66:

Hamilelik insanın ömrü boyunca yaşayacağı en özel anlarda biri. Doya doya çıkar tadını. Hele o doğuyor ya mis gibi kokar... minik yumsacik.. Bide o kadar acizler ki kiyamiyorum bebeklere.... Her anının tadını doyasıya çıkar.
ay galiba ben bebek özledim. Yakınında da yok ki seveyim.en iyisi doğurur seveyim:))))

Demek kı bırkac maddenın erkısı varr bu kdr dıkkat etmeye hayret yaaaaa

Canim 2 çocuk zaten ister istemez stres yapıyor. Kabızlık ve regl olamam var. Ben de sen bir muddet tartilma kiloyu da at kafanda bak nasıl gidecek kilolar. Ben taa pazartesiden beri tartılmiyorum. Bugün tartilacam ki detoksu etkisi ne kadar göreyim diye.
Bide bana göre emzirirken kilo vermek daha zor. Yani ben veremedim çok zorlandım. Hep 82 85 git Gel leri çok yaptım. . Emzirme den kesince gidiyor bende.

O cam geceden geldi. Eee ben de uykum a kaldığım yerden devam edeyim. Sabah görüşürüz.
bakalım tartı bana ne diyecek bugün tartilayim ki yarın sabah a 1 günlük detoks sonucunu gorebileyim hangi detoks bana iyi geliyorsa onu hafta da 1 yaparim

Benim gördüğüm sadece medusa38 medusa38 T tatlitambak @bsram09 menü paylaştı..
Eee kalanlar nerede???
azaydidem azaydidem @toz-pembe matilda34 matilda34 @Pdr93 wendy wendy
candy_candy candy_candy ( sen ertesi gün yazıyorsun heralde)

evet canım gece giremediğim için ertesi sabah yazabiliyorum yazıcam birazdan

Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorum :anneadayı::KK200: baya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim :anne:
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus ya :KK200: Allah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.

ay maşallah canım çok sevindim :KK19: genelde hamilelik dönemindeki huyları devam ediyor korkutmak gibi olmasın da :KK53: mesela son zamanlarda kızım bana kahve de içirmezdi yemek de yedirmezdi :KK43: doğduktan sonra da ne zaman oturup kahve içecek olsam ya uyanır ya ağlar bişey yapardı :KK46: ne zaman yemek vakti gelse ben sofraya hiç oturamazdım hep sonradan yerdim :KK48: ama ne olursa olsun geçiyor.. ha bi de ben hamileliğim boyunca gece çok rahat uyudum ama kızım 20 aylığa kadar maşallah hiç uyumadı gece o da tersine çıktı mesela :KK51:

çok heyecanlı zamanlar :KK51: çok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah :dua: sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim :nazar::nazar::nazar:

Evet cnm işte yakında daha da büyücek kafası nerde popsu nerde anlıcaksın ay ya özledim 2. Yi mi yapsam :)

ay ben de bende valla bu gazla kaçamaksız 1 ay yarışmasına katılıcam :KK8:

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu

1 kuralımız
Kaçamak yapmamak:deli:
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak

Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak :sampiyon:

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin:21:

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

yaz kız beni de.. çocuk istiyorum ben.. yapmam kaçamak yapmicam:skandal:

ama dünkü menüyü sayma :KK22: birazdan paylaşıcam 30 kasımı beni de 1 aralıktan başlat :KK6:

Günaydın bayanlar uyanamadınız mı halaaaa :21:

menümü yazayım. yine ufak tefek bi kaçamaklar var ama :sus: bugünden itibaren kaçamaksız yarışmaya ben de katıldım :KK6:

30 Kasım 2016 Çarşamba

Kahvaltı: Yarım ekmeğe domates biber ve kaşarlı tost (yağsız) + 1 kupa şekersiz çay

Ara: Sade Türk Kahvesi

Öğlen: Etli nohutlu bulgur köftesi + yoğurt

Ara: şekersiz sütlü nescafe + 2 kare bitter

Akşam: tavuklu yeşil salata (süzme yoğurt + hardal + limon + z.yağı + tavuk suyu ile soslandı) + yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim yulaf ekmeği

Ara: 1 kase yoğurt + yarım paket çubuk kraker (kaçamak oluyor bu)

Kaçamak: yarım dilim yulaf ekmeği + 1 çay kaşığı salça (bu da kaçamak)

spor yok
su 2,6 lt.

bu da öğlen-akşam fotoğrafları

öğlen-akşam.webp

Son düzenleme:
bu arada matilda34 matilda34 arkadaşım bize kaçamak sayılacak şeylerin listesini de atar mısın? çünkü benim kaçamaktan saymayacağım pek çok şey kaçamak oluyor da :KK70: senin listede yazdığın şeyleri yemem o şekilde hallederim artık :KK51: bi de günde iki kare bitter serbest mi :ıslık:

günaydın kızlar, biri beni durdursun kendimi alışverişe verdim :olamaz::olamaz: ama napim hiç bişey olmuyo üstüme, bi de benim giyicek hiç bişeyim yokmuş herzamanki gibi :rolleyes::rolleyes: sabah 1 saat dolaba bakıom yine :KK48::KK48:

benim de öyle dalasım var mağazalara ama işte istemiyorum büyük şeyler almak :KK43: geçen seneden bi çok pantolonum küçük bu sene :110: iki tane pantolon bissürü hırka aldım elbiseler oluyor neyseki idare ediyorum bunlarla. palto kaban falan yeminliyim almicam yani:KK20: neyseki Mersin'de yaşıyorum hırkalar yetiyor :21:

hiçbirşeyin yoksa mecbur alacak yapacak bişey yok

Back
X