Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar kizlar.. uyku tutmuyo.haftanin yorgunluğu hala tepemde ve sanirim soguga bagli depresyona girdim :KK43:
Neyse guzel bi derece almisiz yine.tum takimi ve bireysel derece yapanları kutluyorum..

Kiz oyle deme ben yurttayken bi kiz kendini bebek mamasina vermişti. her ogün tuketiyodu nerdeyse. aralarda yogurda gomuluyodu icine bi suru baharat atip. incecik oldu kiz gozlerimizin onunde.. kac yıldır da almadi masallah.. yag tuz acisindan dusuk oluyolar zaten. ama biraz kh oranları yuksek e okadar da goze alinabilir sonucta biyerden kalori lazim :) sonucta bebeklere yedirdigimize göre biz de yoyebiliriz.. ben arkandayim savurgan savurgan cim guzel bi çözüm bulmuşsun :KK66:

Ayrica bir diger guzel cozum de kişisel olarak @toz-pembe den gelmis sabahlari simit borek yerine chia pudinglere gecmissin canim cok akillica ve pratik bi çözüm olmus tebrik ederim seni..
Ben de aldim ama haftaici denemeye cesaret edemedim belki siskinlik yapar diye. hazirladim attim dolaba yarin denicem severim ben citir citir seyleri incirin içi gibi olacak diye tahmin ediyorum yarin tatli krizimi bastiricam kendileriyle :KK66:
Kızzz tabiiii burda ne kadar meşhur bebek maması diyetiii millet incecik belli oldu ama nedense bizim iş yerindeki erkikkleerr bi tuhaffff işleri güçleri alayy :duduk:bi görseler tüm avustralya duyar bebek maması yediğimi :eek::KK12:

Selam Güzeller..
Ebrucum kendime çok kızdım yaaaa sen neleri başardında iki yağı eritmeyemi korkuyorsun dedim kendime fırça attım iki gündür geceden hazırlıyorum dolaba koyuyorum işe götürüyorum :dondurma:2 gün önce 77 kilo olduğumu görünce:skandal::eek:6 aya kadar 18 kilo vermeliyim düğün var düğünnnn
:ıslık:
Hadi bakalım düğün seni motive eder.
Yaa bende elendim.. :KK23:
@btlbetul ve ebrusonmez ebrusonmez nerelerdesiniz kızlar listede değilsiniz ama merak ediyoz hanii
Ya kaptanım çok özür diliyorum. Bizim internette sıkıntı var.Sanırım genel bi kesinti. 2 gündür bi elektirik bi internet gidiyor.
Mobil internetide gereksiz yere kullanıp bitirmişim giremedim.
Bundan sonra wifi varken mobili kullanmayayım bari..
Ayyy ne kötü bi şampiyonluk bu yaaa...

Zaten listede ben varsa bu da benim olmalıydı biliyorum ben kendimi. Ama benden sonra
ebrusonmez ebrusonmez gelecek biliyorum kiiii
Bak beni nede güzel tanıyor.. :p
Evet sanırım ikinci elenen ben oldum.

Selam Güzeller..

Hadi bakalım düğün seni motive eder.

Yaa bende elendim.. :KK23:

Ya kaptanım çok özür diliyorum. Bizim internette sıkıntı var.Sanırım genel bi kesinti. 2 gündür bi elektirik bi internet gidiyor.
Mobil internetide gereksiz yere kullanıp bitirmişim giremedim.
Bundan sonra wifi varken mobili kullanmayayım bari..

Bak beni nede güzel tanıyor.. :p
Evet sanırım ikinci elenen ben oldum.
Ne yedin ebruş

Amaç : zayıflamak taaaaaammmiiii caniimmmm :KK39: sabahın karanlığında kim yapacak yemek:ıslık:akşamda yorgun geliyorum:uykucu:çalıştığım yerde kantin var hem sağlıksız herşey hemde harammıyla helaliylemi uğraşacam:confused:bebek mamasını 1 saklama kapı bir kaşık alıp gidiyorum :rolleyes:bebek mamasının kavanozunun üzerindeki etiketi çıkarıyorum sonra siyah plastik poşete sarıp buzdolapa koyuyorum sonra etrafııı gözetleyip hepsini saklama kabına koyup mikrodalgada çekinmeden utanmadan ısıtıp yiyorum taaaammmiiii caniiiiimmm :-)bu kadar eziyete kesinnn zayıflarımmm :KK71:ahanda burayaaa yazıyorummm:KK31:
:KK70::KK70:Haahhaa alemsin yahu

Hımm 2 çatal kadayıf yedim. İlk bununla bozmuş oldum.
Sonrasında kepekli poğaça yedim dün öğle saatlerinde.Ve bu sabahta yarım dilim kadar ekmek.
Sen ikinci değilsin candy ve azaydidem ve senle 4 oldu
Tambağa ikinci şansı verdim diye onlarada verdim istersen sana da vereyim ama 30 una kadar devam tamam mı

Sen ikinci değilsin candy ve azaydidem ve senle 4 oldu
Tambağa ikinci şansı verdim diye onlarada verdim istersen sana da vereyim ama 30 una kadar devam tamam mı
Peki hurma yiyebiliyor muyuz.??
Ben yarın yoğurt diyetine başlamak istiyordum da
Ama eğer oda kaçamak sayılıyorsa sorun değil elma falan yerim yanında

Vayy gerçekten mi??
Süper süper süper olurr. :rolleyes::rolleyes:
Evet cnm
Peki hurma yiyebiliyor muyuz.??
Ben yarın yoğurt diyetine başlamak istiyordum da
Ama eğer oda kaçamak sayılıyorsa sorun değil elma falan yerim yanında
Diyetinde varsa ye cnm zaten meyve yiyebiliyoruz hertürlü hamurişi nişasta ve şeker içeren yiyecek ve içecekler yasak cnm

Back
X