Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

yok canım ama bir daha nefes alamama durumunda hemen gidip temizlik yaptıracağım ki dokular yapışmasın

canım listemiz dolu ama motivasyon amaçlı olarak katılabilirsin 8. takım kaptanı bir süre ilgilenememişti işlerinden dolayı ama banucum artık takımının başında sohbete buraya gelirsin listeye orda devam edersin @oynakbasi34 da bizim canımız

tatlım seninki regli şişliğine geldi bu hafta eminim çok güzel kg vereceksiniz takım olarak

tamam canım ben cepten akşam bakamamıştım tambak cımı izne ayırırız

canım 6. hastalık falan olmasın ateş dürüşürüc antibiyotik falan hiç işe yaramıyor inatçı bir ateş oluyo bi de aklında olsun ayaklarına limon sıkılmış çorap giydir ateş düşürücüden daha etkili

kuzum hem turp hem kuru fasülye rezene de göremedim listede gazmen olarak bebe gece uyumayacak
bu arada ayşe de yazmış chia tohumu bende acaip şişlik yapmıştı
Rezene yazmamışım kaptanım içiyorum tabıkı de bır de yemege bol kımyon dokmuştumm
Chaiyı dun yedım gunlerdır yemeyı unutmuştum gunlerdır boyleyımmmmm yaaa

Rezene yazmamışım kaptanım içiyorum tabıkı de bır de yemege bol kımyon dokmuştumm
Chaiyı dun yedım gunlerdır yemeyı unutmuştum gunlerdır boyleyımmmmm yaaa

canım meraba, seni görünce kendime kızıyodum hep, doğum yapar yapmaz keşke başlasaydım diyete bu kadar beklemeseydim diye :KK43: hep derler ya bol su süt yapar diye, o sütten ne fayda derdim bende, light süt gibi, rengi açık, ama normal yemeğimi yiyip suyumu içtiğimdeki sütümde resmen yağ olurdu üstünde, kızıma kıyamadığımdan diyeti kenara bırakmıştım, spor yapıyodum ama sanırım o da zararlıymış laktik asit süte geçiyomuş o hiç aklıma gelmemişti benim :KK43:

bence çok erken başladın diyet işlerine sen, 6 ay olana kadar beklesen mi bilemiyorum, bi de çok stres yapıyosun bence, zaten spiral var diyosun sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaksın kuzum, olursa da allahtan %1lik dilime girip gelmiş bebek bişi denmez, ama merak etme spiralle hamile kalmak cidden mucizevi bişi, orda yabancı cisim varken çoook zor.

canım meraba, seni görünce kendime kızıyodum hep, doğum yapar yapmaz keşke başlasaydım diyete bu kadar beklemeseydim diye :KK43: hep derler ya bol su süt yapar diye, o sütten ne fayda derdim bende, light süt gibi, rengi açık, ama normal yemeğimi yiyip suyumu içtiğimdeki sütümde resmen yağ olurdu üstünde, kızıma kıyamadığımdan diyeti kenara bırakmıştım, spor yapıyodum ama sanırım o da zararlıymış laktik asit süte geçiyomuş o hiç aklıma gelmemişti benim :KK43:

bence çok erken başladın diyet işlerine sen, 6 ay olana kadar beklesen mi bilemiyorum, bi de çok stres yapıyosun bence, zaten spiral var diyosun sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaksın kuzum, olursa da allahtan %1lik dilime girip gelmiş bebek bişi denmez, ama merak etme spiralle hamile kalmak cidden mucizevi bişi, orda yabancı cisim varken çoook zor.
Canım benım tesekkur ederımm
Sma emzırıyorum dıye ıpın ucu kacabılıyor ıste dıkkat etmrzsemm dnr toparlamak cok zor olacaktııı bu 2-3 hafta duraklama hatta artma olmasa bıtmıştı bu ıs olsun artık napalımmmm

canım benim çocuğum yok tecrübeli değilim ama şuan hurma diyeti yapıyorum başlamadan önce çok araştırdım hurmanın faydalarını falan
süt yapmada çok iyiymiş menülerine hurmada ekleyebilirsin
Hz. Meryem Hz. İsa' yı doğurduğunda hurma ağacının önünde oturur bi ses duyar kurumuş hurma dalını sallamasını söylerler ..sallayınca üzerine hurmalar dökülür..
Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:
Kadınlarınıza nifâs halindeyken hurma yedirin. Çünkü nifas halinde hurma yiyenlerin çocukları halîm (yumuşak huylu) olur. Meryem de İsa’yı doğurunca hurma yedi. Eğer onun için (hurmadan) daha yararlı bir şey olsaydı, Allah Meryem’e onu ikram ederdi. (Râmûz’el- Ehâdis)
Eklerım canımmmmm tesekkurlerrr

Canım benım tesekkur ederımm
Sma emzırıyorum dıye ıpın ucu kacabılıyor ıste dıkkat etmrzsemm dnr toparlamak cok zor olacaktııı bu 2-3 hafta duraklama hatta artma olmasa bıtmıştı bu ıs olsun artık napalımmmm
Aslında ipin ucu kaçsada aslında sabit kalırsın çok almazsın yanlış anlama cnm ama sana çok üzülüyorum 4 aylık bebişin var niye bu kadar stres yapıyosun kilo nasılsa verilir ben 84 le doğuma girdim ilk 6 ayda 65 e düştüm 21 ay emzirdim ve hiç kilo vermeye çalışmadım yedim emzirdim ama bırakınca kilo aldım işte senin kilo verme macera orda başlamalı yediklerin sütü etkiliyor biraz tadını çıkar cnm

günaydınlarrrr

yok canım ama bir daha nefes alamama durumunda hemen gidip temizlik yaptıracağım ki dokular yapışmasın

canım listemiz dolu ama motivasyon amaçlı olarak katılabilirsin 8. takım kaptanı bir süre ilgilenememişti işlerinden dolayı ama banucum artık takımının başında sohbete buraya gelirsin listeye orda devam edersin @oynakbasi34 da bizim canımız

tatlım seninki regli şişliğine geldi bu hafta eminim çok güzel kg vereceksiniz takım olarak

tamam canım ben cepten akşam bakamamıştım tambak cımı izne ayırırız

canım 6. hastalık falan olmasın ateş dürüşürüc antibiyotik falan hiç işe yaramıyor inatçı bir ateş oluyo bi de aklında olsun ayaklarına limon sıkılmış çorap giydir ateş düşürücüden daha etkili

kuzum hem turp hem kuru fasülye rezene de göremedim listede gazmen olarak bebe gece uyumayacak
bu arada ayşe de yazmış chia tohumu bende acaip şişlik yapmıştı

6. Hastalık hiç duymadım aklımda her daim olsun Sağol kaptanım. Limon tavsiyesi de hemen yapacağım. Hala ateşli çünki

Slm kızlar ayy bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez o derece akşamdan beni arayan afganlı arkadaş birlikde gidip gelelim yol uzun iki lafın belini kırarız yol boyunca dedi ok dedim manager akşam saati geldi esra 8 e kadar kalırmısın dedi bu saf 6 da gideriz çoçuklar evde yalnız dedi 3 kez sordum aynı lafı dedi bende kabul etmedim sen bu öküz git bana 6 de managere 8 e kadar kalırım de :KK12:saat 6 dı çıkışımı yaptılar:eek:kaldımmı ortada:duduk:başka kıza dedim beni tren istasyonuna atarmısın çalıştığımız yere ulaşım sadece arabayla kız sağolsun bırakdı yürüdüm arkamda kocaman çantayla 2 saat:KK61:su içinde kaldım allahım kime güvensem yarı yolda kalıyorum:mad:bidahamı tövbeeelerrr olsun kimselere güvenmemmm:KK61:
Buda bana ders olsun:KK23:
Sabah
Shakemi evde unutmuşum
Hiçbirşey yemedim
Öğle
Meksika yemeği yedim sebzeli soslu
400 kalorilik
Akşam
Sütün içine mango koydum
Yarım bardak içtim canım birşey istemedi
3 litre su sporumuda yapmış oldum :KK66:

dersler değilde okulda sorunlarım var canım ,bazı kızlarla kavga ettim psikolojim bozuldu sürekli ağlayıp yattım hergün ,anca toparlandım ,hemen buraya geldim

iyi sayılırım bende ,ohh ohhh çok güzel bir kilodasın :) nilgün iyi ya sabah buzdolabına kavuşmuş gayet mutluydu :) dahada ayrıntılara girsemmi ki hahah :KK70: @nilsub koreden giriyimi kız mevzuya bugün ki konuşmaları dökeyimi ortaya :KK70: hee heee ne diyonnnnn bana atarlancanmı bidaaa dökerim bak :KK70:

bende çok özledim ya :KK43:sizsiz olmuyor valla
aneeeemmm bana serenadmı yaptınnn :KK70: daha önce kimse yapmamıştı bunu bana :KK70: gerçi geçen nilgün kısa bişey söylediydi o kart sesiyle heralde :KK70: @nilsub kız onuda atıyımı buraya dinletiyimi millete heee dinletiyimi :KK70: bida bana kötü davrancanmı ha söyleee:sinirli: :KK70:

ahaaa aynı kiloya gelmişiz kız :eek:tam psikopata denk gelmişin yuhhh tuvaletede karışılmazki psikopat karı:oha:atacan bunun gibilerin içeceğine müsil ilacını görecek :dondurma:
Kızzzz kadın bitane o çok iyi:63:psikopat erkek manager dolu sağ sol manager kaynıyor birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor sürekli karışıyorlar bi kız var bakdım oda karışmaya başlamış döverim seni zaten başımızda manager fazlalığı var dedim kız deli zannetti beni uzak duruyor:KK70:

Kızımın ateşi normal sınırlar içerisinde iken ben de yatar canlar... gece arada ugrarim ben pek uyku yok bana.
Ah ah gurbette olmanın zorluğu anlatılmaz. Bu sene tayinimiz ailemin yanına çıksın çok istiyorum (kaynana kudurur orası ayrı ama)
ya da 2 saatlik bir yere. Hakkımızda hayırlısı 7 ay kaldı kizlar
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan bazen tanıdık bi yüz görmek istiyor.

Wendycim benim teyzem spiralle hamile kalmış. Bebeğin gelişimini etkilemesin diye dr sprali çıkaralım demiş ama malesef bebişi düşmüş.
Ama tabi pek görülen bi durum değil sanırım.

Back
X