Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar müüüüthiiiis yogundum bugun, hiic giremedim ama neyse ki geldimmm
Bugun birkac bebek arabasına baktık :KK46: Erken falan olabilir ama ben ve eşim 0 tecrübe oldugu icin en alt seviyeden başladık: puset nedir, ana kucagı nedir, oto koltugu nedir :KK48: Neyse birkac fikir olustu aklımızda, devamı gelecek insallah.
Benim oglus da pek hareketli, eskiden hissedemiyorum diye aglıyordum simdi de habire pıt pıt ben burdayım diyor :KK48:

Geçmiş olsun ördekcim, meyve ve sıcak çaylarla idare etmeye çalışıyosun bence öyle de devam et, hamilelikte kullanılan antibiyotikler var tabi ama doktorun mümkün olduğunca vermeyecektir zaten, benim de ara ara boğazım kulağım ağrıyo bu ara ama çok zorlayıcı bi durumu yok şimdilik, inşallah çabucak atlatırsın..
Ya sanırım enfeksiyon durumu yok bende, minik bi üsütme gibi duruyor, o yuzden antibiyotik alma taraftarı degilim zaten. Limonlu su iciyorum habire, bir de mandalina falan. Umarım yarın daha iyi olurum, sagol canım :)
Bebek şuan 280 gram orta boy ayva kadar :-)
280 gramcıkmış oğluş, bi o kadar da eşi olsa azıcık da suyu olsa 750 gr hadi 1 kilo, şuç atma bebişime :KK48::KK48::KK48::KK48:
Aman yaaa hemen de bebisi korumalar falan :p
Alıyorum iste kilo alıyorum ben napayım :-)
morordek morordek kuzucum 483-484 etapta başlamışım bayram haftası :)

w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü

aritmetik mode; on

bu durumda 11,1 kilonun %80nini vermem lazım =8,88-->8,9 kilo

11,1-8,9= 2,2
57+2,2: 59,2

59,2 bildirimde en erken mezunum dimi?

aritmetik mode; off
Kuzum gec girdigim icin anca cevap verebiliyorum, cok dogru hesaplamıssın 59,2 ve asagısını bildirdigin zaman mezuniyete hak kazanıyorsun. Ha bi de ismini acıklamak durumunda kalıyosun, onu da not duseyim :p
canım kızlar sirke demişler sirke ile gargara yap elma üzüm farketmez akşam yatmadan ve sabah kalkınca yap hiç ilaca gerek yok kekik suyu ile gargara yap bunlar doğal rahatlatır gargaradan sonra tükürürsün hamile olunca
Bu gece yatmadan sirke ile gargara yapayım kaptanım, dün gece cok tıkandım. Olay bogaz ve burunda benim
yok canım tırnak batması yüzünden oldu basit bişey ama özel hastane olunca resmen ameliyat hanede yapmışlar ayakkabı giyemediği için ben getir götür yaptım
Gecmis olsun kaptanım, o dert bende de var ama cok tırsıyorum operasyona niyeyse.

***5. Takım 495. Etap***

toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/)

wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)

azaydidem (67,5/)
Pdr93 (73,6/)

servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/)

5. Takım Ortalama: %

ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (64,5/)
morordek (63,9/)
candy_candy (117,4/)

IMG_7565.webp
kızlar gecmişi ancak okuyabildim bugün koşturmadan canım çıktı evde 2erkek babam ve eşim onlara yemek hazırla iş çıkışı alışveriş yap evde yemek hazırla bi de çok yakın arkadaşımın kızı için kermese kurabiye yaptım canım çıktı arada oğlana sınavda çalıştır offfff neyse bakalım yarın ne çıkacak kg karnımda ağrımaya başladı ama regli olamadım inş çok çıkmaz neyse bol eksiler şekerler

Kıslar stresten kendımı yıyorum
Dun hep asacayı ıctım bugun cıvanpercrmı ıctım adet olayım dıye yok allah yok
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Çok kotuyummmmm:skandal::skandal:

Bgunku menum
Kahvalti
Yarim salatalik
2 haslanmia yumurta
yarim greyfurt
Maydonoz kuru

Arada su ve 5'i bi arada cay

Saat 4 gibi
2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kcuk kase kadr bi kac parca haslanmis tavuk gogsu

Aksam 7 gibi
Az tavuk gogsu
Uzerine sarmsakli yogurt
Yaninda biber tursusu 5 6 tane
2 lokma cavdar ekmegi

Su 2.5 lt
Spor 1 saat pilates

morordek morordek toplight toplight

Son düzenleme:
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Canim bence yarin testi tekrarla ilk 10 dkikada cikan sonuca bak ondada ayni sey olursa kan testi ver hakkinda hayirlisi olur insallah canm ;)

Bi kan testi yaptır kendini garantiye al canım stresten sütunazalacak yoksa

Ayy Didem sana mı yazmışım ebruya yazacaktimm
Olabilir canım. Bu ara eve tıkılmaktan bi tuhaf oldum
Eşim bu hafta iki kere sehir dışı yaptı. Keşke bende gitseymişim.
Biraz değişiklik iyi gelir.
Aslında babannem temizlik hastası
Eee annemde bikac sene onun yanında oturmuş. Annemde de çalışmaya başlamadan önce vardı. Ama çalışınca geçti. Şimdi pasakli sayılır :)) anne duyma sakın beni
Dayım ve eşi de aynı şekil
Hatta yengem bayağı abartı o kadar yıpratmıştı kendini..
Diyorki "bazen yatağa yattığımda aklima geliyor o köşeyi iki defa mı sildim bi kere mi diye" hamileyken ustelik gece kalkıp bi daha bütün evi siliyormuş.
Potansiyel var anlayacağın ama bende 2 haftadır var bu temizlik aşırılığı
Normalde takmazdım. Hafta bi süpürdüğüm bile oluyordu

Eki Görüntüle 1922687 kızlar gecmişi ancak okuyabildim bugün koşturmadan canım çıktı evde 2erkek babam ve eşim onlara yemek hazırla iş çıkışı alışveriş yap evde yemek hazırla bi de çok yakın arkadaşımın kızı için kermese kurabiye yaptım canım çıktı arada oğlana sınavda çalıştır offfff neyse bakalım yarın ne çıkacak kg karnımda ağrımaya başladı ama regli olamadım inş çok çıkmaz neyse bol eksiler şekerler
Bu kurabiye mi
Cok güzel çubukla mi pişirdin

Canım kesinlikle 20 dk sonra oluşan sonuçlar geçerli değil yazıyor
Stres yapma ya bak sen üzerine dustukce daha da gecikiyor
En iyisi yarın bi Dr ye git kan ver

Iyku uyuyamammm baska test yok ılk 10 dk cıkmadı ztn
Offfff allahım gucune gıtmesınnnnn
Ama cok uzgunummmmmm
Seni çok iyi anlıyorum benim gorumcemde bebişi seninki kadarken böyle bi şüphe yaşamıştı
ağlamıştı resmen ama 15 gün kadar sonra regl oldu.
Bak herşeyin hayırlısı

Hem süt korur derler hem spral var cok çok çok zor bi ihtimal

Seni çok iyi anlıyorum benim gorumcemde bebişi seninki kadarken böyle bi şüphe yaşamıştı
ağlamıştı resmen ama 15 gün kadar sonra regl oldu.
Bak herşeyin hayırlısı

Hem süt korur derler hem spral var cok çok çok zor bi ihtimal
Aynennn işte ustelik 1 bebegım olsa tamam derdım ama 2 evladım var cok şükür daha doğum dıkışlerım ıyılesmedı kııııı

Iyku uyuyamammm baska test yok ılk 10 dk cıkmadı ztn
Offfff allahım gucune gıtmesınnnnn
Ama cok uzgunummmmmm
Canm bence o sonuca bakma sen kan testi ver icin rahat etsn gerckten sitresten sutun azalicak azalmasa bile sutun kalitesi dusucek canini skma olucagina varir hersey hayirlisi

Onunla geçmiş olsun tekrardan kaptanım.

Canım çocuk falan diyolar da bence sorumsuz ebeveyn var orda, Benim kızım da çok hareketli ama ben mümkün olduğunca onun hiç bişeye zarar vermemesini sağlıyorum, hoş hiç çocuğu olmayana o da zor geliyordur ama çocukla en minimum rahatsızlığı veriyoruz en azından.

Dün benim de 2 komşum geçmiş olsuna geldiler, 2 dk içinde kızımdan 1 er yaş büyük kızları benim kızımın odasında tüm kıyafetleri dökmüşler, çekmecedeki Doğum günü süslerini yırtmışlar, ayakkabılar oyuncaklar her yerde görünce sinir oldum bende, bizimkiler napıo geçmesinler oraya demediler valla rahat rahat oturup kahvesi pastasını yediler, 2 dk da bissürü iş çıkmış başıma. Belki de onlara göre bu normal bilemiyorum ama ben bana yapılmasından hoşlanmadığım hiç bişeyi kızıma yaptırtmam valla.

Bu arada komşularla da bu kadar sohbet yetsin dedim, 2 yıl daha gider bu :)

Kuzucum ben biraz önce peynirli omlet yaptım kendime ve hurma diyetine son verdim, elim ayağım titredi valla, tartı günü diyemeden dukana döndüm :)

Daha olmuyorum didemcim ama ben senden önce geldim canım bırakta senden önce de mezun olayım :)
anladım canım senin bünye dukanla doyarak öğünleri geçirmeye alışmış oyüzden zor gelmiş olabilir kuzum ben devam ediyorum bakalım bugün 5. günn

günaydın kızlarr kilo bildirim günüsünden merhaba :KK31:
bugün keyfim yerinde 4 günde 1,5 kilo verdim kendimi çok iyi hissediyorum cildim ışıl ışıl halsizlik yok açlık dün akşamüstü biraz acıktım oda hurmamı gerekenden az yemiştim eve gidince akşam hakkımı yedim sıkıntı kalmadı

pazartesi artı gelmiştim (67,5) ona göre 1,5 kilo ama geçen cumaya göre hesaplama yapıcaz tabikii

geçen hafta:66,6
bu hafta:66,00
(65 i ucundan bari görseydim :KK43:)
-0,600
yüzde:0,90

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Back
X