- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wendigom tebrikler tatlım seninde gitmiyo du yaa az kalmış artık mezun etcez seni de
Takıma zararım olmaz mı peki?
Günaydın herkese
Geçen hafta 61.3
Bu hafta 59.7
Yüzde 2.61
Kilo veren herkese tebrikler
toplight @ morordek
İyi bi sey mi dedin kötü bi sey mi anlamadımmorordek ördekcim bu hafta da 500 gr alınmış :) kış günü yine iyisin valla.
İyi bi sey mi dedin kötü bi sey mi anlamadım![]()
Ya evet maalesef ki alıyorum, durduramıyorum sanırım kendimi. Ama napim ya canımı bu yuzden sıkmamaya karar verdim :) Alırsam da alırım napayım, dogumdan sonra vermeye calısırım artıknormal şartlarda çok derdim ama kış aylarına göre gayet normal, aslında iyi bişi dedim :)
ördekcim sana kötü haber bu olsun; betüş geçen hafta ya da haftaiçi 63,5 bildirmişti, muhtemelen 62'lere inmiştir şimdiyebtlbetul
Ya evet maalesef ki alıyorum, durduramıyorum sanırım kendimi. Ama napim ya canımı bu yuzden sıkmamaya karar verdim :) Alırsam da alırım napayım, dogumdan sonra vermeye calısırım artık
Ben de verecegime inanıyorum, o kadar kısa sürede olmasa da basaracagıma eminimbence de takılma canım, hele bi sağlıkla al oğluşunu kucağına da. bi arkadaşım doğum yaptı kıza veremezsin hemen falan demiştik, 40. da görünce şok oldum, hepsi gitmiş 1 gr yokinşallah sende öyle olursun
![]()
Maşallah canım.Günaydın herkese
Geçen hafta 61.3
Bu hafta 59.7
Yüzde 2.61
Kilo veren herkese tebrikler
toplight @ morordek
Yok canım ben bıraktım. Yumurta yedim kahvaltıdaçok iyi canım devam ediyosun dimi sende ?
Sağol kuzumteşekkür ederim kaptanım, inşallah mezun olup bi süre daha devam edicem sonra gebe topiğine geçicez inşallah kızlarla :)
gelecek zarar senden gelsin ebrucum
canım tebrik ederim süpersin.
morordek ördekcim bu hafta da 500 gr alınmış :) kış günü yine iyisin valla.
Ben de verecegime inanıyorum, o kadar kısa sürede olmasa da basaracagıma eminim
Zaten dogum sonrası yaza geliyor, alırım bebisi, yürüyüse cıkarım bol bol :)
İşte canım obsesif kompılsif bozuklukta kişi düşüncelerine hakim olamaz. Aslında mantıksız ve gereksiz olduğunu bildiği halde kompulsif yani ( kişinin kendini gereksiz yere zorlaması, zorlantılı davranış) devam eder. Bizim toplumumuzda malesef kadının titizliği takdir edilecek bir durum olarak görülürken toplulumuzda kadınların 5 te 2 si obsesif kompulsif bozukluga sahip ancak farkında bile değil. Bu bozuklukta kişi kendine engel olamaz bazen ocağı kapattım mı diye 3-5 defa kontrol eder, banyoda 1 kalıp sabunu bitirmeden çıkmaz, gecenin bir yarısı aklına fayans aralarındaki kirler ve o kirlerin kendisini hasta edebileceği düşüncesiyle diş fırçasıyla sabaha kadar fayansların arasını çıkarmaya çalışır, kaynar sayılabilecek suda yıkanır. Evi su ve hipo karışımıyla değil tamamen çamaşır suyuyla siler. Düzenin bozulmasından abartılı şekilde rahatsız olur. Eğer düzenin bozulduğunu hissederse aniden panik atak yani anksiyete yaşayabilir( Birden sıcak basması, el ayak titremesi, çarpıntı, yoğun huzursuzluk)Olabilir canım. Bu ara eve tıkılmaktan bi tuhaf oldum
Eşim bu hafta iki kere sehir dışı yaptı. Keşke bende gitseymişim.
Biraz değişiklik iyi gelir.
Aslında babannem temizlik hastası
Eee annemde bikac sene onun yanında oturmuş. Annemde de çalışmaya başlamadan önce vardı. Ama çalışınca geçti. Şimdi pasakli sayılır :)) anne duyma sakın beni
Dayım ve eşi de aynı şekil
Hatta yengem bayağı abartı o kadar yıpratmıştı kendini..
Diyorki "bazen yatağa yattığımda aklima geliyor o köşeyi iki defa mı sildim bi kere mi diye" hamileyken ustelik gece kalkıp bi daha bütün evi siliyormuş.
Potansiyel var anlayacağın ama bende 2 haftadır var bu temizlik aşırılığı
Normalde takmazdım. Hafta bi süpürdüğüm bile oluyordu
Merhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Kilo bildirimim gelsin o vakit.
Eski kilo 73.6
Yeni kilo:72.5
Fark:1.1 kg % 1.44
Bu arada 11 Ekimden bu yana takıma 82.5 la başlamıştım 10 kilo gitti, çook mutluyum.
70 in altına inmeme çoook az kaldı.![]()
toplight
morordek
medusa38
toz-pembe
matilda34
azaydidem
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
wendy
İşte canım obsesif kompılsif bozuklukta kişi düşüncelerine hakim olamaz. Aslında mantıksız ve gereksiz olduğunu bildiği halde kompulsif yani ( kişinin kendini gereksiz yere zorlaması, zorlantılı davranış) devam eder. Bizim toplumumuzda malesef kadının titizliği takdir edilecek bir durum olarak görülürken toplulumuzda kadınların 5 te 2 si obsesif kompulsif bozukluga sahip ancak farkında bile değil. Bu bozuklukta kişi kendine engel olamaz bazen ocağı kapattım mı diye 3-5 defa kontrol eder, banyoda 1 kalıp sabunu bitirmeden çıkmaz, gecenin bir yarısı aklına fayans aralarındaki kirler ve o kirlerin kendisini hasta edebileceği düşüncesiyle diş fırçasıyla sabaha kadar fayansların arasını çıkarmaya çalışır, kaynar sayılabilecek suda yıkanır. Evi su ve hipo karışımıyla değil tamamen çamaşır suyuyla siler. Düzenin bozulmasından abartılı şekilde rahatsız olur. Eğer düzenin bozulduğunu hissederse aniden panik atak yani anksiyete yaşayabilir( Birden sıcak basması, el ayak titremesi, çarpıntı, yoğun huzursuzluk)![]()