- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.421
Akşam yapıp sabaha icebilirsin valla tadı da çok güzel olmuş bol meyve tadiyomaşallah ayşe cim
bu arada 1 gün beklemesi mi gerekiyor maden suyunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yapıp sabaha icebilirsin valla tadı da çok güzel olmuş bol meyve tadiyomaşallah ayşe cim
bu arada 1 gün beklemesi mi gerekiyor maden suyunun
Bence odem suyuda iç belki daha çok gider yumrukmu yapacaksın hergun bir sata sporuda unutma61,5'tum sabah canım, +1
dukan atak yapıcam 4 gün bakalım ne olacak, çok saldım bu ara, 5'leri göreyim azıcık noolur![]()
Bence odem suyuda iç belki daha çok gider yumrukmu yapacaksın hergun bir sata sporuda unutma
Sende benim diyet tarzı yap kızlar da bunla 1.5 kg veriyorlar ama sonra kaçamak yapıp geri aliyolarİnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.
15 dakikada ek hareket yap olmaz mı yumrukta bir saat spor yapın diyoleslie 3 mil yapim diodum 45 dk yetmez mi![]()
Sen yersen öyle kacamaklar bende yetişir hatta geçerim seniOvv mana yetişiyorsun ama
Nasıl gidiyor ilk günhedefim 108 kilo canım şu an 118,6 kiloyum
ama isveç diyetine başladığım için hedefim bu kadar uçuk.. geçen hafta hasta olduğum için yapamadım bugün başladım![]()
Kolay gelsin.Çabucak biter umarım.yok canım özel sektör değil kamu ya.. kurum dışına evrak çıkarmak yasak bizde.. masam dosya dolu şu an![]()
Canım ben akşamları yoğurt meyve gibi hafif takılarak yılbaşına 55.3 olmak istiyorum.Belki son günlerde saf protein falan yaparım.kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah
sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza
toplight T tatlitambak @inatettimolacak
wendy
medusa38
toz-pembe
azaydidem @servey @bsram09
matilda34
ebrusonmez @btlbetul
![]()
Bendeecanım bu isveç diyeti çok zor ya bizim patron yaptı da geçen haftalarda açım açım diye dolanıyordu sabah bi kahve içiyordu öğlen haşlanmış ıspanak ve yumurta
sonuç kalıcı oluyor mu peki ?
ben bi hurma diyeti yaptım iyi sonuç aldım geçen hafta da normal beslendim sıkmadım kendimi cuma günü +1 geldim regl olcam karnım şiş taş gibi ona bağlıyorum bu hafta protein günlerimi yapıcam gene bakalım yılbaşına mezun olmak istiyorum
Sen dukan denedin mi?? Bence sanada iyi gelir.canım benim kardeşim de dukan yapıyor ben de diyet koçuyumo da çok alıştı dukana çok adapte oldu başka diyet yapamıyor hiç 81,5 tan 75,2 ye düştü inşallah devam ediyor bakalım bu yaz evlenecek de
canım ben mesela bugün öğlen ve akşamın yerini değiştirdim öğlen et-salata akşam haşlanmış ıspanak ve yumurta yicem.. aslında ben biraz da açlık çekmek istiyorum yaabiraz şöyle açıııım açııım diye inleyesim var
ben isveçe 7-8 kere başlayıp 3. günü hiç görmemiş bir insanım
bu sefer olacak ama yapıcam. bol su içiyosun geçiyo takmıyorum kafaya açlığı
![]()
Selam kuzum. Sabah uğrayamadım. Haftasonu diyetten bayağı koptum. Hep tatlı şeyler yedim.ebrusonmez ebruşumm napıosunn, günaydınnn...
Tam asılmalıyız bu haftakızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Şu an ter süzülüyor anlımdan.Şu kaloriferciye laf saymadığım bi gün yokBuzzz buzzz![]()
Aman dikkat kuzum ben çok verip aldım.Hemen önlem almaya başlaBende sizleri ozledm kaptanm bu ara evde vakitm oluyo girerim artikbu sabahta tartildim 67.8 olmusum
hemende kilo aliyoz ya
Yap tabi tatlım sorman hataBende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz![]()
Doğru söylüyorsun ördeğim. Bende ne kadar giderse mutlu olacağım. Ama 1 kilo gitse takım için harika olur.Kuzum o kilolarda bir haftada -1 cok zor ama umarım olur tabi. Sen eksi gel de kilo degil de gram olsa da olur :)
Ben haftasonu toplam bir litre su içemedim heralde.Akşam yapıp sabaha icebilirsin valla tadı da çok güzel olmuş bol meyve tadiyo
Menülerini takip edeyim o zamn. Bi listeye bağlı kalmada çok zorlanıyorum aslında ama bi haftalığına süper olur.Sende benim diyet tarzı yap kızlar da bunla 1.5 kg veriyorlar ama sonra kaçamak yapıp geri aliyolar
Beklemeyeceksen limonu içine sık suyun ben beklettigim için dilimledimBen haftasonu toplam bir litre su içemedim heralde.
Bende yapsam çok iyi olacak ama bekletmeyi düşünmüyorum yapıp içeyim hemen
Bugun toparlayacağım amaSen yersen öyle kacamaklar bende yetişir hatta geçerim seni![]()
Tamm canım sıkayım. Bende bi ara sürahinin içine 1 limon dilimlerdim ama sonra bıraktım yapmayı.Beklemeyeceksen limonu içine sık suyun ben beklettigim için dilimledim
Bugün ben peynirli omlet iceberg marul ve bir domatesi limonladim 2 zeytin yedimMenülerini takip edeyim o zamn. Bi listeye bağlı kalmada çok zorlanıyorum aslında ama bi haftalığına süper olur.
Sporu yapınca yazarız ben pilates yaparım bugün