Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar...
hedefim 108 kilo canım şu an 118,6 kiloyum o_O

ama isveç diyetine başladığım için hedefim bu kadar uçuk.. geçen hafta hasta olduğum için yapamadım bugün başladım:KK51:
Nasıl gidiyor ilk gün
yok canım özel sektör değil kamu ya.. kurum dışına evrak çıkarmak yasak bizde.. masam dosya dolu şu an :cry:
Kolay gelsin.Çabucak biter umarım.
kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor :KK53: 20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah :KK48:

sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza :KK51:

toplight toplight T tatlitambak @inatettimolacak wendy wendy medusa38 medusa38 toz-pembe toz-pembe azaydidem azaydidem @servey @bsram09
matilda34 matilda34 ebrusonmez ebrusonmez @btlbetul :KK69:
Canım ben akşamları yoğurt meyve gibi hafif takılarak yılbaşına 55.3 olmak istiyorum.Belki son günlerde saf protein falan yaparım.
canım bu isveç diyeti çok zor ya bizim patron yaptı da geçen haftalarda açım açım diye dolanıyordu sabah bi kahve içiyordu öğlen haşlanmış ıspanak ve yumurta
sonuç kalıcı oluyor mu peki ?
ben bi hurma diyeti yaptım iyi sonuç aldım geçen hafta da normal beslendim sıkmadım kendimi cuma günü +1 geldim regl olcam karnım şiş taş gibi ona bağlıyorum bu hafta protein günlerimi yapıcam gene bakalım yılbaşına mezun olmak istiyorum
Bendee
canım benim kardeşim de dukan yapıyor ben de diyet koçuyum :KK48: o da çok alıştı dukana çok adapte oldu başka diyet yapamıyor hiç 81,5 tan 75,2 ye düştü inşallah devam ediyor bakalım bu yaz evlenecek de :KK51:

canım ben mesela bugün öğlen ve akşamın yerini değiştirdim öğlen et-salata akşam haşlanmış ıspanak ve yumurta yicem.. aslında ben biraz da açlık çekmek istiyorum yaa:KK53: biraz şöyle açıııım açııım diye inleyesim var :KK70:ben isveçe 7-8 kere başlayıp 3. günü hiç görmemiş bir insanım :KK23: bu sefer olacak ama yapıcam. bol su içiyosun geçiyo takmıyorum kafaya açlığı :KK30:
Sen dukan denedin mi?? Bence sanada iyi gelir.

ebrusonmez ebrusonmez ebruşumm napıosunn, günaydınnn...
Selam kuzum. Sabah uğrayamadım. Haftasonu diyetten bayağı koptum. Hep tatlı şeyler yedim.
kızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Tam asılmalıyız bu hafta
Yoksa sonu hüsrann..

Bende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz :-)
Yap tabi tatlım sorman hata
Bende 1 kilo kadar verirsem.Banada yetişmiş oluyorsun.

Menülerini takip edeyim o zamn. Bi listeye bağlı kalmada çok zorlanıyorum aslında ama bi haftalığına süper olur.
Bugün ben peynirli omlet iceberg marul ve bir domatesi limonladim 2 zeytin yedim
Beş gibi de nohut salatası yapıyorum sarımsaklı yoğurtla yerim çok tarif var da içine ben roka yeşil soğan koyarim yoğurdun üzerine de isot dokerim akşama da pırasa vardı ama bunu beş gibi yiyeceğim için acikirsam sadece yoğurt yerim

Back
X