Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meyveli eminim güzel oluyodur, kefir bana değişik geldi içemedim ya :KK43: ben süt- chia- meyve ya da hurmayla deneyim bakalım, Nası olcak, bi gün ödül yaparım artık, bu hafta başka kaçamak hakkım yok.
kızz chia dan ödül mü olur madem ödül yapcan güzel bişey ye :KK45:
hurmayla ben denedim güzel olmamıştı :KK43:

Bugün büyük oğlumun doğum günü 6 yaşımızi bitiriyoruz .
Ama hala 3 yaşında gibi otizmin etkisi umarım eğitimleri ise yarar ve bir gün gelip anne bugün benim doğum günüm der
Bugün eşim geç gelecek pasta yapmıyorum sevdiği kekten aldım artık bi dahakine ins

canım doğum gününüz kutlu olsun. oğluşunla sana nice mutlu ve beraber yıllar dilerim :KK15:

Bende menümü yazayım;

Sabah; şekersiz nescafe
Ara; tarçınlı yoğurt
Öğle; büyük bi parça göğüs haşlama, 1 köfte
Akşam; peynirli kıymalı yumurta, salata, turp, 1 yk yoğurt
Ara; kaçamak :olamaz:, gilaboru suyu şekersiz

İçecekler; tarçınlı yeşil çay, 9lu çay, 2 kupa tarçınlı sıcak su
Su; 0,5 lt (çok üşüdüm sıcak içecek içtim)
Spor; çok yorgunum, kaptanımın hatrına 100 zıp zıp, 30 sumo squat, 40 sn plank yapıcam.

canım tarçınlı sıcak suyu su grubuna yaz bence ama gene de suyun çok az 2 kupa 600-700 ml eder. suyunu muhakkak 2 lt.ye çıkarmalısın bence:KK51:

Bu arada kızlar aman aman chia bende acayipp şişkinlik yaptı. süte yoğurta katınca yaramadı. Dozunu mu ayarlayamadım desem bi kaç kere farklı farklı denedım. En son 5yk yogurt içine 1yk kadar koydum o da ıyı gelmedı
Bi keresinde omlete katmıstım.2yumurtaya 1tatlı kasıgı kadar o fena degıldı belkı oyle tuketırım 2paket aldım duruyo valla.
Neyse sonra yine denerim ama haftaya spora başlarsam denerim anca yoksa cinnah turizmin sayın yolcuları bi süre uzak duricimm ben chiada :KK12:

canım şişkinlik yapıyorsa uzak durman daha yararlı olur zaten.. belki de alerjin vardır bilemezsin. hem chianın da bi numarası yok ki.. ben niye bu kadar sıfır kalorili bişeymiş gibi her diyette olduğunu anlamıyorum pek açıkçası.. çok mu şişiyor su çekiyor lifi mi fazla bilen varsa desin bana cahil kalmiyim:KK48:

Günaydın...
O kadar kötüyüm ki tuşlara basmak bile zor geliyor.

deli kız yaa.. bi daha böyle şeyler yapma :KK20:
Tv 2'de Aşk-ı Memnu'nun final bölümü var yine :KK200:
Kaç kez izledim gene izliyorum gene izliyorum, doyamadım :confused:

ya aşk-ı memnu izlenmez mi yaaa.. ben de evde olsam izlerdim :KK51:

kızlar moralim bozuk yaa bi akıl verin bana
bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya

kızlar günaydın.. şimdi bugün benim işler biraz karıştı :oops: ben sabah teli odada unutup gidip kızımın yanında yatmışım doğal olarak geç kaldım :KK14: ve yine doğal olarak öğlen yemeği hazırlayamadım ıspanak getirmem gerekiyordu. akşam da iki katı yumurta + yeşil salata var. o yüzden ben şimdi akşam ve öğlenin yerini değiştirip (bu isveçte serbest) iki yumurta yerine de aynı büyüklükte tavuk alıcam (yemekhanede de fırın tavuk ve salata çıkmış şansıma :rolleyes: olmasaydı da ızgara tavuk söylerdim dışardan) akşama da ıspanağı yerim işte :KK76:

dünkü menüyü dönünce yazarım şimdi yemeğe çıkıyorum öpüldünüz :KK15:

bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya

canım ne sınavı bu acabao_O 4-5 bin de az para değil bence bi düşün derim :KK51:

canım ne sınavı bu acabao_O 4-5 bin de az para değil bence bi düşün derim :KK51:
mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav için
işte 4-5 dedi adam dün akşamda parayı az verirse sen gene de kabul et diyorlar bana bide evime uzak hani maaş iyi olsa bi nevi insan katlanır o kadar yol gitmeye ama az olabilir diyolar bu seferde

ya sana kurs konusunda sıkıntı yapmayız demişler, bence kafanı karıştırma görüş güzelce, hiç olmadı denersin bi ay nolcak. bence bu kadar değer verilen kişiler girmiş devreye kötü bişey çıkmıyacağına eminim.

kızlar günaydın.. şimdi bugün benim işler biraz karıştı :oops: ben sabah teli odada unutup gidip kızımın yanında yatmışım doğal olarak geç kaldım :KK14: ve yine doğal olarak öğlen yemeği hazırlayamadım ıspanak getirmem gerekiyordu. akşam da iki katı yumurta + yeşil salata var. o yüzden ben şimdi akşam ve öğlenin yerini değiştirip (bu isveçte serbest) iki yumurta yerine de aynı büyüklükte tavuk alıcam (yemekhanede de fırın tavuk ve salata çıkmış şansıma :rolleyes: olmasaydı da ızgara tavuk söylerdim dışardan) akşama da ıspanağı yerim işte :KK76:

dünkü menüyü dönünce yazarım şimdi yemeğe çıkıyorum öpüldünüz :KK15:

oo süpersin bak ne güzel çözdün yemek işlerini, maşallah sana :)

mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav için
işte 4-5 dedi adam dün akşamda parayı az verirse sen gene de kabul et diyorlar bana bide evime uzak hani maaş iyi olsa bi nevi insan katlanır o kadar yol gitmeye ama az olabilir diyolar bu seferde

işe gitme konusunda çok mu zor olcak?

20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)

2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
10 lu set bel hareketi (50adet)
100zıplama
20sn plank

3.medusa
30 dakikalık yuruyus yaptım
100 mekik
100 bel çevirme
30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri
100 bisiklet çevirme

4.matilda
90 dk yürüyüş

5.azaydidem
3mill lesli + 15 dakika leslie daha yaptim

6.tozpembe
60 dk yürüyüş

Yarın sebzeli bir gün olur İnş
Bugün şimdilik 30 dakikalık yuruyus yaptım
Çocuklar yatinca.
100 mekik
100 bel çevirme
100 bisiklet çevirme
Yapacağım inş yapınca not duserim
Maşallah canım..
Süpersin..
Selam kızlar yazayım menumu

Sabah
biraz peynır salatalık
Öğle
Menemen
Akşam
2parca derisiz tavuk haslama
Suyuna 1yk sehriye atıp bol maydonuzlu corba yaptım
1buyuk tabak salata
Su 1lt içtim bugun daha içerim
ödem çayımı da içiyom
Spor bu akşam yok yarın kesım yapıcam söz(Yarın biyoistatistik sınavım var :KK43: )
morordek morordek @toplight
İyi geçer inşallah..Kolay gelsin.Bugun mutlakaspor bekliyorum ona göre
spor
leslie 1mil expres
30 sumo squat
100zıplama
20sn plank bu arada bende plank a başladım

kızlar kefir hurma chia tarcın karışımı yaptım tadı hoşuma gitti yarım çay bardağı içtim yarın sabah kahvaltıyı onunla yapayım dedim
Afiyet olsun.
Spor
Toplam 1 saat leslie :KK66: ebrusonmez ebrusonmez
Ayaklarına sağlık..
Gunaydın kızlarrr

Hani nerede dünkü menüler, yine aynı kişiler yazmıs?? :)
Dün akşam pek bi halim yoktu giremedim..
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1 dilim ıslak kek
Öğle:
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1büyük bardak ayran
yarım elma
Akşam:
yoğurt
1 haş yumurta

Sporu yazmıştım zaten.
Suda 1 litre
yürüyüş 60 dk
su 1 litre az oldu :KK43:

günaydınn
dünki spordan sonra tutuldun kaldın dimi tatlım
Evet ya sabah çok kötü oldum.Şu an biraz daha iyiyim.
Günaydın hanımlarrr, ebruşş geçmiş olsunn, 8 mil yaptın kuzum kolay mı? dinlen bugün. deli kız :KK48:
Şu an daha iyiyim. Ama çılgınlık yapmışım yaa :))
bugün senin için leslie 2 mil + jilian yapçam o zaman matildacım :KK15:
Bekliyorum..
@servey kız pasta yiyince sana da bişi olmamıştı dimi? dur çaktırmayalım takım ayaklanacak :KK14:
Aaa şuna dak hele :KK48:
Tutulmus kalmıs Ebrusum tabi o kadar spora hangi bunye dayanır :KK48:
dayanmadı tatlım.. :olamaz:
ebrusonmez ebrusonmez kuzuum yemek falan yicek halin var mı bari, gelde bakim ben sana, veririm proteini iyileşirsin :)
Ayy süper olurdu yaa :KK45:
Sağol kuzum..
Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu :KK48:
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)
Ayy çok güzel bi isim.
Adı gibi umut olsun size :KK36:
deli kız yaa.. bi daha böyle şeyler yapma :KK20:
Daha önce yapmış olmama güvendim ama yemedi :KK70::KK70:
tamam kuzucum, yine sıcak suya verdim kendimi zaten, içiyorum bol bol.
Afiyet olsun.

20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

8 mil leslie
20 mekik
20 sn plank
2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
100zıplama
20sn plank

3.medusa
30 dakikalık yuruyus yaptım
100 mekik
100 bel çevirme
100 bisiklet çevirme

4.matilda
90 dk yürüyüş

5.azaydidem

6.tozpembe
60 dk yürüyüş

wendy wendy canım o kadar spora -100 gördüm. Resmen hayal kırıklığı
Umarım kas şişkinliğidir ve yarın güzel bi eksi görürüm.

kesinlikle canım, ben spor yaptığımın ertesi günü hiç eksi göremem, yürüyüş hariç tabi :)

bugün dikkat et yediklerine, bolca da dinlen, yarına inşallah görüceksin etkisini.

Bizde çok izledik yine yine izliyoruz dün yine eşim izliyordu:-)
Ya benim eşim nefret ediyor o diziden, seninki iyiymiş :-)
Hatta sürekli tekrarlarını izliyorum diye kızıyor bana
ayy evde olaydım izlerdim..

beni beni bihterini :)
Ay cok az kaldı o sahneye, ac internetten izle :)
ya aşk-ı memnu izlenmez mi yaaa.. ben de evde olsam izlerdim :KK51:
İnternetten açın izleyin daha bitmedi :KK48:

ya sana kurs konusunda sıkıntı yapmayız demişler, bence kafanı karıştırma görüş güzelce, hiç olmadı denersin bi ay nolcak. bence bu kadar değer verilen kişiler girmiş devreye kötü bişey çıkmıyacağına eminim.

oo süpersin bak ne güzel çözdün yemek işlerini, maşallah sana :)
şimdi aslında denerim bi kaç diyemiyorum çünkü şimdiki patronumla görüştüm işten çıkışı işveren tarafından çıkış olarak yapacak ve ben işsizlik maaşı alıcam eğer oraya başlarsam ve umduğum gibi gitmez ayrılırsam işsizlik maaşını da alamam ..
işe gitme konusunda çok mu zor olcak?
2 vasıta yapıp birazda yürümem gerekicek malesef
toz-pembe toz-pembe hatırladığım kadarıyla arabanız vardı. Eğer araçla gidiş geliş yaparsan çok daha kolay olur.
arabamız var kuzum ama eşim kullanıyor arabayı ben alırsam o zor durumda kalır bide öyle bi yerde ki trafik çok yoğun ve işyerinin olduğu yere araç girmiyor trafiğe kapalı bi yer gene de arabayı uzağa koyup yürümem gerek ki park yeri yok o taraflarda

20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

8 mil leslie
20 mekik
20 sn plank
2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
100zıplama