Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

leslieyi denedin mi hiç? ben çok sevdim valla, hoplata zıplata yaptırıyo, sadece kızım ayağımın altına yatıyo ki yapmayım :) muhtemelen seninki de öle yapıcak :)

yazın ne güzel arabasına atıyodum onu yürüyoduk yaaa, çok özledim o günleri, yeniden yürümek istiyorummmm....

evet canım bi ara leslie çok yaptım her gün 3 mil i yapıyordum. şimdi de yapabilirim de ben önce yarım saat eliptik ile başlicam bakalım. Beren bensiz uyumuyor onu uyuturken ben uyuyorum o ayaktayken leslie falan yapmam mümkün değil zaten napıcam bilmem ama sabahları 6 da kalkıp eliptik bisiklete binicem leslie uzun sürüyor. ama güzel tabi ben de severek yapardım bi zamanlar :KK51:

hedef büyük ama sen azimlisin :) endokrine gittin mi? randevun vardı hastayım diye gitmedin mi?

yok canım gitmedim balıkesir'de gitmeyi düşünüyorum :KK51: burası sapa biraz orda annem götürür beni :21:

ay başın ağrımasın canım da eksileri hallediyoruz inşallah :) armutlu saf pro güzelmiş, bende bugün biraz gittim wc'ye yoksa aç karna hurma yicektim valla, hurmadaki wc sıkıntısını halletme işini başka hiiiiç bişeyde görmedim ben, ilaçlarda bile :KK70:

:super::super:
Ay bendemi denesem su hurmayi bgun tık yok daha dunde 1 kere wcye gttim okadr :(

Selam kizlar. Moralim cok bozuk.. cirpindikca batiyorum. Sinavim da b.k gibi gecti bitmiyo bu isler çıldıracam artik..
Tarti da dalga geciyo benle kac gündür ayni seyi gösteriyor istikrarli sekilde 68,1 cikiyorum pazartesiden beri..
Muz süt detoksuna basldim bugun. Yarin da yapmayi düşünüyorum. Insallah cumaya faydasi olur. Tembel hayvan gibi ilerliyo artik kilo vermem :(

Selam kizlar. Moralim cok bozuk.. cirpindikca batiyorum. Sinavim da b.k gibi gecti bitmiyo bu isler çıldıracam artik..
Tarti da dalga geciyo benle kac gündür ayni seyi gösteriyor istikrarli sekilde 68,1 cikiyorum pazartesiden beri..
Muz süt detoksuna basldim bugun. Yarin da yapmayi düşünüyorum. Insallah cumaya faydasi olur. Tembel hayvan gibi ilerliyo artik kilo vermem :KK43:
canım bozma moralini uykusuz kaldıysan o ödem yapar

kızlarr nerdesinizzz
ben mesaiye kaldım bugün işler yoğunda bi selam veriyim dedim
o yeni iş meselesi bekliyor hala adam aramadı :halay:
aramazsa benim için daha iyi olur ben mahçup olmam karşı taraf mahçup olur yırtarım:KK53: :kahve:

girmişken bugün ki menümü yazayım

sabah 1 peynirli simit şekersiz sütsüz kahve

öğle sebze çorbası menemen ve salata

şuan işyerindeyim acıktım leblebi yiyorum

spor yapamadım iş görüşmesine çağırabilirler diye topuklu ayakkabı giydim de ayağıma :KK45:
su 1 litreyi geçti 2 ye tamamlamaya çalışcam

toplight toplight morordek morordek

Muz süt detoksuna basldim bugun. Yarin da yapmayi düşünüyorum. Insallah cumaya faydasi olur. Tembel hayvan gibi ilerliyo artik kilo vermem :KK43:
sıkma canını kuzum sen başarırsın merak etme kiloyu da halledersin sınavı da :KK19:

Günaydın hanımlarrr, ebruşş geçmiş olsunn, 8 mil yaptın kuzum kolay mı? dinlen bugün. deli kız :KK48:

iyi sevindim kuzucumm, boşuna mı içtim diyodum :KK19:

bugün senin için leslie 2 mil + jilian yapçam o zaman matildacım :KK15:

ben başaracağına eminim matildacım, çok güzel gidiosun maşallah.

tamam canım korkma bugün eksi gördüm düne göre, haftaya giricem inşallah.

ay kesin bende de yapar şişkinlik, nerde olumsuz bişi var beni bulur kesin :KK48:

ördekcim valla dayanamama durumu yok, açıklamıştım kızlara, yemiosunuz almayın dedi kv'dem, öle pastasız kuru kuru olmasın dedim bende, adetimizdir illa bi pasta keseriz de. ondan bilerek yedim, hani dayanamamak gibi düşünmeyelim :olamaz: ama artı getirmedi valla, sabah düne göre eksideydim :KK48::KK48:

servey servey kız pasta yiyince sana da bişi olmamıştı dimi? dur çaktırmayalım takım ayaklanacak :KK14:

kuzuuuuummm, dinlen bugün...
Vendigo cnm yaptın mı cezaları
Bende bugün arkadaşa davetliydim eşimde sebze diye tutturunca benim dukan yalan oldu ama yarın sp yapcam

kızlar moralim bozuk yaa bi akıl verin bana
bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya
Ama seninde çalışma gereken bi sınav var ne kadar rahat olsada zorlar cnm hem 2 araç değiştir zor yani bence şimdiki işine kıyasla avantajı yoksa hiç girme
Ayrıca 2 li konuşmaları da pek hoş olmamış cnm

kızlarr nerdesinizzz
ben mesaiye kaldım bugün işler yoğunda bi selam veriyim dedim
o yeni iş meselesi bekliyor hala adam aramadı :halay:
aramazsa benim için daha iyi olur ben mahçup olmam karşı taraf mahçup olur yırtarım:KK53: :kahve:

girmişken bugün ki menümü yazayım

sabah 1 peynirli simit şekersiz sütsüz kahve

öğle sebze çorbası menemen ve salata

şuan işyerindeyim acıktım leblebi yiyorum

spor yapamadım iş görüşmesine çağırabilirler diye topuklu ayakkabı giydim de ayağıma :KK45:
su 1 litreyi geçti 2 ye tamamlamaya çalışcam

Selam canım, severim senin topuklu ayakkabını severim :)

kız didem banada at whatsap tan video varsa bende istiyomm :KK45:

Kızz 45 dk wideo telin hafızası alır mı onu :) internet mi yeter onu yollayıp indirmeye :) açın izleyin anacım ya da wifili bi yerde indirin telde yapılmaz flasha indirin tv de yapın :)

Vendigo cnm yaptın mı cezaları
Bende bugün arkadaşa davetliydim eşimde sebze diye tutturunca benim dukan yalan oldu ama yarın sp yapcam
Yaptım şekerim, senin için 3 mil hemde :)

Menüm
Sabah 1 yumurta lor salatası

Ara yarım elma yarım muz

Öğle 1 kaşık keşkek 1 kaşık et güveç

Akşam 1 tabak taze fasulye 2 kaşık arapsaçı (rezene) kavurması 1 kase yoğurt

Su 3 litre
morordek morordek

Kuzum keşkek ne? Arapsaçını yazmış bu sefer :) su süper spor ne alem?

Bozma moralini özgecim kış günü yine iyiyiz bence, soğukta kilo vermek zorlaşıyor malum. Sen b.k gibi diyosun ama ben illa açıklanınca sorucam sana bakim köyü geçti diyip 100 alanlardan mısın sende :) detoxun hayırlı olsun canım bol eksiler getirsin.

Selam canım, severim senin topuklu ayakkabını severim :)

Kızz 45 dk wideo telin hafızası alır mı onu :) internet mi yeter onu yollayıp indirmeye :) açın izleyin anacım ya da wifili bi yerde indirin telde yapılmaz flasha indirin tv de yapın :)

Yaptım şekerim, senin için 3 mil hemde :)

Kuzum keşkek ne? Arapsaçını yazmış bu sefer :) su süper spor ne alem?
3 mil in yarasın cnm eksi yapsın :)
Keşkek buralara özel buğday ve dana etiyle (bu yediğim tavukluydu)yapılan bi yemek
Spor 20 dk yürüyüş var bide bisiklet yapcam birazdan yazarım :)

Bende menümü yazayım;

Sabah; 2,5 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe

Öğle; minik parça köfte, bolca yoğurt

Ara; şekersiz nescafe

Akşam (17.00) et şiş, köz sebze, soğan, acılı ezme, kocaman ayran, çok azıcık ince yufka var ya ondan :(

Su; 1,5 lt ılık/soğuk
Spor; 3 mile Leslie (40 dk)

Günü 5 buçuk gibi kapadım leptinimi bekliyorum, şimdi duşa gidiyorum :)

Back
X