Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar sabahtan annemler bana kahvaltiya geldigi icin hizlica kilomu yazip cik.isti. gecmise akamamistim smdi hizli bi sekilde okuyup geldim ;)
Malesef fıstıklar sabit geldim. Dünkü börek mis gibi oturdu mideme. Neyse sağlık olsun provama 16 gün var. Bir 3 kilo daha verip gidersem benim için büyük başarı olacak.
Canim 16 gunde rahat o 3 kiloyu verirsim ama bence kacamk fln yapma ozman 4 kilo bile verebilirsn ;)

candy_candy (118,7/116,1/2,6/%2,19)

baya bi in-çık yaptım tartıya ama mıh gibi kaldı orda 116:63: ahh ah sabahın 7 sinde gece şişliğiyle değil de şöyle öğlene doğru tartılsam rahat 115,5 civarı görürdüm yaa rahat yani.. ne var pazar günü yapsak şu yarışmayı :110: hem kimse hafta sonu kaçamağı yapamazdı o zaman :deli:

ya ben diyete başlamadan 4 gün önce 1 gün isveç yapıp 2.5 kilo verdim ya o ilk etkiyi orda kaçırdım işte bu sefer anca 4 günde gitti aynı kilo.. bi de tam isveç yapmamaktan da kaynaklanıyor. birazdan dünkü menümü yazayım da bana bağırın :eek:
canim tebrik ederim 4 kilo gitmis bence hicde az bi rakam degilenuleri den okudgum kadaryla sen isveci 2 kat yapiyodun bazen baska seylerde ekledigin halde bu ladr gtmis sukret bence ;) ama aynen bole devm et listeye gir artik ;)

günaydınlar;

her izne giden gibi bende batırdım kendimi :KK43: dünkü kötü menümü de izin verirseniz yazmayım :KK43:

wendigo (60,5/61,5/1/1,65)

Canim izindesin normal kilo alman canini skma o 1 kilo ödemdir ;)

günaydın kızlar tartı bildirimi gelsin
ben hala hasta olmadım ya hamile falan mıyım diye şüphe etmeye başladım :KK43:

geçen hafta :67
bu hafta : 66,2
-0,800

toplight toplight morordek morordek

Supersin canim tebriklerimi sunuyorum masallah haftaya kesin 65 grursu braz zorlasan 64 ucundan bile grebilirsn ;)
Takıma bi faydam olmadı ona üzülüyorum. Ama neyseki artı değilim.
aynen canim arti gelnedigine sukret bak ben takimi batrdim resmen cok uzgunum :(

aynen öyle canım, inanılmaz bi motivasyon düşüklüğüm var, diyet yapamıyorum bildiğin ya, koptum o havadan ki 5'li rakamlara en yaklaştığım dönemim aslında :KK42: izindeyim ya ben 9. takımla yarışı etkilemem diye stres yapmadıydım yoksa perşembe kekleri yiyen azaydidem azaydidem ben izinli olmasam yemezdim yoksa. aslında izne ayrılmak kötü bişi biliyodum ama ara vermek istemiştim yoksa çok kasıyodum kendimi :olamaz: şimdi iznimi kullanıyorum diyelim olur mu? kızma bana :KK61:
Canim kek kcuk bi dlim yedm ve 1 kase kadrda patates salataso vardi aslinda baska seylerde vardi ama en masumlari oydu iclernde bunada skur dyorum zaten gudz 3 gbi yedim onuda aksamda cok hafif atlattim 3 mill lesliemide yaptim ceza vermisti matilda ;) zaten safprotein yaptigim halde dun sabah 600 gr almistim yani ben tamamen reglden oldgnu dsunuyorum birazdan anlaticaklarmi okuyunca beni anlicaksn

bu hafta içinde 500 ip atlama ve 200 uzanarak bisiklet hareketi ?? 1 haftaya yayarak yaparsın olur mu ?
Tamamdir canim olur yaparim ;)

Kizlarrr size bo maruzatim var :KK43:
Sabah ben tartildim 67.5 ciktim dunde fazla ckinca ben bi pillerini degistirim belki bi ise yarar bi mcize olur dedm ama tam aksine 69.1ciktim gzlerim yuvalrindan ckti tekrar tekrar tartldm ayni ckinca bence eski pilleri taktim snra gene 69.1 ckti anlamadm snra kv tartildi onun dogru cikti her zmanki kilosuydu ama benimki yanlis ckti annem gelicek demistim oda tartildi oda 2 kilo fln fazl ckti kiz kardesmde ole 2 kilo fazla cikti ben hic bsey anlamadm bundan snra baktmki
Tartinin alt tarfindaki ayaklari catlamis aksam tartildim ustumle 71.8 cktim snra 73 fln cktim ayari bozulmus bende catlayan ayaklarni bantladim gzelce snra tekrar 71.8 cktim ustumle ee aksama kadr yiyip ictm fln 1.5 kilo fazlayim ustsuz 70.5 çiktim kv ustyle aksamlari hep 81.5 ckardi onu dgru tartti ben smdi gerckten 69.1 kilomuyum sizce bu neyon sisligi bu kadr olablr 2 kilo birden sisebliryim sizce :KK43:

Yoksa tarti bozuldumu hassasligi ayaklari krildigi icin gittimi sizce ben dun aksam tartildigim halde 69.1 ckmiyodum inanin aksam 70 ciksam hadi kek fln yedm dyelim odem yapti kilo aldm dye ozman sabah 69.1 cikmam normal olablirdi ama dun aksam 68.5 fln cktm ozman ole ckmazdm daha fazla ckardm sabaha kadr hicmi kilo vermicem benden sabaha kadr en az 1 kilo gidiyo cnku :(

Yoksa tarti bozuldumu hassasligi ayaklari krildigi icin gittimi sizce ben dun aksam tartildigim halde 69.1 ckmiyodum inanin aksam 70 ciksam hadi kek fln yedm dyelim odem yapti kilo aldm dye ozman sabah 69.1 cikmam normal olablirdi ama dun aksam 68.5 fln cktm ozman ole ckmazdm daha fazla ckardm sabaha kadr hicmi kilo vermicem benden sabaha kadr en az 1 kilo gidiyo cnku :KK43:
Canim bu tarti olayini 5 litrelik su sisesiyle cozebilirsin. Eger su sisesini 5 kg tartiyorsa tartin dogrudur. Eksik ya da fazla tartiyorsa da gene 5 kg ile kontrol edebilirsin, aklinda olsun ;)

Bugun Ki menüm
Sabah
Peynir
4 zeytın
2 haşlanmış yumurta
Bir kup seker kadar helva
Bir dılım ekmek
Aksam
Baharatlı tavuk 2kasık
3 kasık pilav
1 tursu
Yes İl fasulye kavurması
Sarımsaklı yogurt
Ara
1 elma
Su 2Lt
morordek morordek @toplight
Menum deki odul günümü yaptım cok mu abartmışım :-)

Bugun Ki menüm
Sabah
Peynir
4 zeytın
2 haşlanmış yumurta
Bir kup seker kadar helva
Bir dılım ekmek
Aksam
Baharatlı tavuk 2kasık
3 kasık pilav
1 tursu
Yes İl fasulye kavurması
Sarımsaklı yogurt
Ara
1 elma
Su 2Lt
morordek morordek @toplight
Menum deki odul günümü yaptım cok mu abartmışım :-)

Yok canim bence okadr abartmamissin masallah sana bu arda breysellerde 1. Olmussun tebrik ederm canm ;)

Back
X