- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.021
Kizlar sabahtan annemler bana kahvaltiya geldigi icin hizlica kilomu yazip cik.isti. gecmise akamamistim smdi hizli bi sekilde okuyup geldim 

ama aynen bole devm et listeye gir artik 
Canim izindesin normal kilo alman canini skma o 1 kilo ödemdir
Supersin canim tebriklerimi sunuyorum masallah haftaya kesin 65 grursu braz zorlasan 64 ucundan bile grebilirsn

zaten safprotein yaptigim halde dun sabah 600 gr almistim yani ben tamamen reglden oldgnu dsunuyorum birazdan anlaticaklarmi okuyunca beni anlicaksn

Canim 16 gunde rahat o 3 kiloyu verirsim ama bence kacamk fln yapma ozman 4 kilo bile verebilirsnMalesef fıstıklar sabit geldim. Dünkü börek mis gibi oturdu mideme. Neyse sağlık olsun provama 16 gün var. Bir 3 kilo daha verip gidersem benim için büyük başarı olacak.

canim tebrik ederim 4 kilo gitmis bence hicde az bi rakam degilenuleri den okudgum kadaryla sen isveci 2 kat yapiyodun bazen baska seylerde ekledigin halde bu ladr gtmis sukret bencecandy_candy (118,7/116,1/2,6/%2,19)
baya bi in-çık yaptım tartıya ama mıh gibi kaldı orda 116ahh ah sabahın 7 sinde gece şişliğiyle değil de şöyle öğlene doğru tartılsam rahat 115,5 civarı görürdüm yaa rahat yani.. ne var pazar günü yapsak şu yarışmayı
hem kimse hafta sonu kaçamağı yapamazdı o zaman
ya ben diyete başlamadan 4 gün önce 1 gün isveç yapıp 2.5 kilo verdim ya o ilk etkiyi orda kaçırdım işte bu sefer anca 4 günde gitti aynı kilo.. bi de tam isveç yapmamaktan da kaynaklanıyor. birazdan dünkü menümü yazayım da bana bağırın![]()

günaydınlar;
her izne giden gibi bende batırdım kendimidünkü kötü menümü de izin verirseniz yazmayım
wendigo (60,5/61,5/1/1,65)
Canim izindesin normal kilo alman canini skma o 1 kilo ödemdir

Supersin canim tebriklerimi sunuyorum masallah haftaya kesin 65 grursu braz zorlasan 64 ucundan bile grebilirsn

aynen canim arti gelnedigine sukret bak ben takimi batrdim resmen cok uzgunumTakıma bi faydam olmadı ona üzülüyorum. Ama neyseki artı değilim.

Canim kek kcuk bi dlim yedm ve 1 kase kadrda patates salataso vardi aslinda baska seylerde vardi ama en masumlari oydu iclernde bunada skur dyorum zaten gudz 3 gbi yedim onuda aksamda cok hafif atlattim 3 mill lesliemide yaptim ceza vermisti matildaaynen öyle canım, inanılmaz bi motivasyon düşüklüğüm var, diyet yapamıyorum bildiğin ya, koptum o havadan ki 5'li rakamlara en yaklaştığım dönemim aslındaizindeyim ya ben 9. takımla yarışı etkilemem diye stres yapmadıydım yoksa perşembe kekleri yiyen
azaydidem ben izinli olmasam yemezdim yoksa. aslında izne ayrılmak kötü bişi biliyodum ama ara vermek istemiştim yoksa çok kasıyodum kendimi
şimdi iznimi kullanıyorum diyelim olur mu? kızma bana
![]()

Tamamdir canim olur yaparimbu hafta içinde 500 ip atlama ve 200 uzanarak bisiklet hareketi ?? 1 haftaya yayarak yaparsın olur mu ?